Паническо разстройство - 29

• 66 967
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте момичета, моля ви помагайте, няма да описвам цялата житейска ситуация, защото е дълга и не искам да ви досаждам. Пия АД от 12 години Sad Бях на 25 години бременна и тогава започна този ад. Естествено заради шибаните нерви и депресията, които ме сполетяха от бременността се разделихме с мъжа ми. От тогава съм сама с дъщеричката ми,но сега съм на път да остана без работа заради тези здравословни проблеми. Сменила съм много психиатри и хапчета. В момента пия золофт,клонарекс и флуанксол. От днес почвам и прегабалин и бетасерк. Не ми се живее Sad
Здравей ! Какви са ти симптомите ? Имаш ли светли периоди? Нещо помагало ли ти е за тези 12 год?
Този прегабалин не е ли много силен, с много странични ефекти? Мислех, че го изписват само заради невропатна болка от ишиаси и дискови хернии, но явно е и за друго.

# 421
  • София
Здравейте, момичета Kissing Face
Да ви се похваля вчера мина много добре, много приятни и готини хора бяха, мисля, че се справих добре. Страшна жега ми беше докато отидох, но не си мислех, че ще умирам, припадам и т.н. После се прибрах, отидох на университет, там ми беше малко неспокойно, но го преживях. Като цяло ми беше изморено вечерта, но си почивах.
Прегръщам ви всички Innocent
За сутрешното събуждане и аз понякога без причина се будя тревожна..
Радвам се, Деска Simple Smile ще чакаме да ни зарадваш, че са те взели на тази работа Simple Smile

# 422
Здравейте момичета, моля ви помагайте, няма да описвам цялата житейска ситуация, защото е дълга и не искам да ви досаждам. Пия АД от 12 години Sad Бях на 25 години бременна и тогава започна този ад. Естествено заради шибаните нерви и депресията, които ме сполетяха от бременността се разделихме с мъжа ми. От тогава съм сама с дъщеричката ми,но сега съм на път да остана без работа заради тези здравословни проблеми. Сменила съм много психиатри и хапчета. В момента пия золофт,клонарекс и флуанксол. От днес почвам и прегабалин и бетасерк. Не ми се живее Sad
Здравей Надя! Моля те, сподели повече подробности. През целия период от 12 години ли си пила АД? И през цялото време ти е било зле ли? Тези лекарства, които пиеш сега, от колко време ги приемаш? Какви са ти симптомите, че ти пречат на работата?

# 423
  • Пловдив
Оххх момичета, изкарах ужасна нощ. Цяла нощ не си усещах лицето, страшни бодежи в гърба и отпред в гърдите. Сутринта отидох при личния лекар и тя направо се засили да ми изписва успокоителни и да ме праща на психиатър. Хич не ми се пият лекарства, още повече че никой от познатите ми не се оправил от тях. Звъннах веднага на моята психоложка, при която си ходих по други причини и смятам първо да си изчакам часа при нея и да ме посъветва какво да правя. Дотогава ще смуча валидоли и ще трая. Как ще издържа тия дни не знам..

# 424
  • София
Оххх момичета, изкарах ужасна нощ. Цяла нощ не си усещах лицето, страшни бодежи в гърба и отпред в гърдите. Сутринта отидох при личния лекар и тя направо се засили да ми изписва успокоителни и да ме праща на психиатър. Хич не ми се пият лекарства, още повече че никой от познатите ми не се оправил от тях. Звъннах веднага на моята психоложка, при която си ходих по други причини и смятам първо да си изчакам часа при нея и да ме посъветва какво да правя. Дотогава ще смуча валидоли и ще трая. Как ще издържа тия дни не знам..
Личната прегледа ли те поне ? Кардиограма ?
Кога ти е часа при психоложката ? Може да пробваш и с мента глог и валериан на капки.

# 425
  • Пловдив
Направи ми един бърз преглед, кардиограма и слушалка, пкк пуснахме. Уж всичко е добре.
За психолжката часът ми е за сряда, тоест след 5 дни.. Много ми се струва, безкрай. Ще осъмвам в тая тема май май...  Simple Smile Имам капки валериан вкъщи, ще ги пробвам. Може ли заедно с валидол?

# 426
  • София
Направи ми един бърз преглед, кардиограма и слушалка, пкк пуснахме. Уж всичко е добре.
За психолжката часът ми е за сряда, тоест след 5 дни.. Много ми се струва, безкрай. Ще осъмвам в тая тема май май...  Simple Smile Имам капки валериан вкъщи, ще ги пробвам. Може ли заедно с валидол?
Аз съм ги комбинирала мисля, че няма проблем. Дано поне малко те отпуснат Hug

# 427
Nenova, незнам дали има напълно излекувани, но ти гарантирам, че ад много помагат, освен ако не си от един малък процент хора, на който ад не действат! Не ти пречи да опиташ, ти така или иначе си зле, та освен по добре да станеш. По зле едва ли... Информирай се и реши. Hug

# 428
Здравейте момичета!
От година пия ксанакс от 25 мл по едно дневно и уж съм добре. Но сега нещо ми стана зле, въпреки, че към 14 ч съм пила ксанакса. Нещо ми става на главата, сякаш ме е стегнало от горе над челото, на темето. И пулсира, някакво напрежение усещам в главата. И все едно залитам и ако се отпусна ми се струва че ще загубя съзнание или ще заспя или ще припадна.Много се изплаших ,измирих си кръвното - нормално,смуках валидол и легнах. Страх ме е да не е инсулт. Гледам днес е новолуние, дали е възможно да има връзка. Имам ето това
https://apteka.framar.bg/05004098/допелхерц-енерготоник-n-500-мл-
И се чудя дали да не пийна една глътка . Като шеметно ми е на главата.Страх ме е да заспя да не ми стане нещо в съня .
Какво да правя?

# 429
Здравейте, момичета Hug
Преди време бях споделила за проблем със сина ми - ОКР и депресия.
От седмица е на Ципралекс, като първите 4 дни беше на 1/2 табл. от 10 мг., след което премина на цяла. Освен това му е изписан и Клонарекс сутрин и обяд 1/4 от 0.5 мг. и вечер 1/2.
За сега ( вече 8 дни от началото на лечението) не усеща подобрение. Нормално ли е да е така? Или този АД явно не му действа?

# 430
  • София
Здравейте момичета!
От година пия ксанакс от 25 мл по едно дневно и уж съм добре. Но сега нещо ми стана зле, въпреки, че към 14 ч съм пила ксанакса. Нещо ми става на главата, сякаш ме е стегнало от горе над челото, на темето. И пулсира, някакво напрежение усещам в главата. И все едно залитам и ако се отпусна ми се струва че ще загубя съзнание или ще заспя или ще припадна.Много се изплаших ,измирих си кръвното - нормално,смуках валидол и легнах. Страх ме е да не е инсулт. Гледам днес е новолуние, дали е възможно да има връзка. Имам ето това
https://apteka.framar.bg/05004098/допелхерц-енерготоник-n-500-мл-
И се чудя дали да не пийна една глътка . Като шеметно ми е на главата.Страх ме е да заспя да не ми стане нещо в съня .
Какво да правя?
Спокойно, запази спокойствие. Знам , че е трудно. Според мен вземи още един ксанакс 0.25, или ако имаш мента, глок и валериан на капки, много помага. Няма да получиш инсулт. Поговори с някой, ей така, макар и по телефона. Виж, кръвното ти е нормално, няма страшно. Легни си и не мисли за лоши неща. Повтаряй си , че ще мине, а ти това го знаеш, времено е. Утре ще си добре. Пиши.

# 431
Lirena, трябва да мине повече време - поне 20-тина дни от приема на АД, за да почне да действа. Дано това да е правилния АД. Синът ти приема ли някакъв антипсихотик, освен АД, заради ОКР?

# 432
Не, Карла, само АД и Клонарекс.
Задължително ли е да пие и антипсихотик? В листовката на Ципралекса пише, че се приема както за депресия, ПР , така и за ОКР.

# 433
  • София
Момичета, много се надявах да не пиша в тази тема, но ето.. Случва ли ви се често да ви се гади? В хипохондрична криза съм..

# 434
  • София
Не, Карла, само АД и Клонарекс.
Задължително ли е да пие и антипсихотик? В листовката на Ципралекса пише, че се приема както за депресия, ПР , така и за ОКР.
Аз понеже все чета листовките, на някой АД ми беше направило впечатление, че пишеше за ОКР, че може да отнеме повече време да подейства. На кой топно не помня, просто бях разглеждала какви видове има. Дано му подейства бързо Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт