Паническо разстройство - 29

• 66 952
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Момичета, как сте с кръвното? Нямам предвид по време на атака, там е ясно, но случвало ли ви се е да сте спокойни, да ви се догади, да си измерите кръвното и да се окаже.. 146/103? От един час вече ми е така и доста се притесних.. Flushed
Не се притеснявай, вземи валидол или валериан. Колко ти е по принцип ? А лошо ли ти е, че го мери ?

# 481
  • София
Да, догади ми се, пък и както се сещате се следя Grinning Станаха два часа, сега вече се нормализира.

# 482
лоша работа е туй. хората се спукват от кеф да пътуват и да спят на различни места. моят радиус е към 1 км. (без спане), всичко друго е плашещо.

# 483
  • София
лоша работа е туй. хората се спукват от кеф да пътуват и да спят на различни места. моят радиус е към 1 км. (без спане), всичко друго е плашещо.
Дааа, миналата година като още не знаех какво ми е лятото на почивката последната вечер ми стана супер зле и по нощите карах мъжа ми да си тръгваме. Добре, че е трезво мислещ и не ми се върза на акъла и си тръгнахме сутринта.

# 484
ехе чак на море беше Laughing

# 485
  • София
ехе чак на море беше Laughing
На планина, но пак достатъчно далеч Stuck Out Tongue Winking Eye

# 486
същата работа.

# 487
Здравейте,

Писала съм малко пъти, но съм ви чела и познавам болката ви. Минах преди около половин година през всички състояния на тревожност и вярвам, че днес имам надежда и възможност да се радвам на децата си, на работа, на семейство и на живота само заради свободата и силата на вярата в Христос. Имам трудни моменти, но вярвам, че те ще отминат. Не съм пила АД, но в никакъв случай не отричам тяхната нужда, когато бъдат предписани от квалифициран и доверен специалист.
Ако някой търси друг път и надежда, пишете ми.

# 488
Минавам на визитация, никой не се е оплаквал, което е супер  Hug
Првгръдки Hug

# 489
Аз тези два дни незнам къде се намирам,незнам защо, но точно в събота цял ден съм с ужасното главоболие отзад в тила,нямам желание за нищо ,ако стана да свърша нещо почва едно запъхтяване и пак лягам,но интересното е ,че дори и легнала главата си ме боли.През ноща изпих един ксанакс и сега ми е едно отнесено и замаяно.Незнам до кога ще продължава този ад.

# 490
  • София
Аз тези два дни незнам къде се намирам,незнам защо, но точно в събота цял ден съм с ужасното главоболие отзад в тила,нямам желание за нищо ,ако стана да свърша нещо почва едно запъхтяване и пак лягам,но интересното е ,че дори и легнала главата си ме боли.През ноща изпих един ксанакс и сега ми е едно отнесено и замаяно.Незнам до кога ще продължава този ад.
Ивка, а от ксанакса размина ли ти ? И на мен главата ми е проблем легнала, седнала, права, но ме стяга отвътре не ме боли.

# 491
Вчера и днес едно напрежение... Сутринта гадене, световъртеж, напъвах се да повръщам. Даже си поплаках, ей така - от безсилие.

# 492
Ивка, а от ксанакса размина ли ти ? И на мен главата ми е проблем легнала, седнала, права, но ме стяга отвътре не ме боли.
Ами поне поспах от 1.00 до  6.00часа, след което се събудих със страшно напрежение,топка в стомаха и тежест в гърдите.Сега се чувствам като парцал,отнесено ми е и нямам сили за нищо.Иначе и мен главоболието ми е стягане отзад и едно такова чувство имам,че мислите ми са забавени.

# 493
Здравейте от мен. Първо да кажа, че съвсем случайно попаднах на темата ви докато търсех мнения за мента, глог и валериан. Не съм изчела всичко, защото темите са доста. На 25 години съм и преди месец, към два през ноща се събудих със странно усещане. Помислих си, че съм сънувала нещо, но след няколко секунди се разтреперих цялата, крайниците ми се изпотиха, последва сърцебиене последвано от усещането, че не мога да дишам. Уплаших се и започнах да повтарям на мъжа ми, че вероятно умирам. Той самият също се паникьоса, но успя да ме успокои. (точно за пет минути) Последва още една подобна криза, след което веднага отидохме в бърза помощ. От там пълни изследвания, кардиограма и какво ли още не. В крайна сметка ме изпратиха вкъщи с думите, че всичко ми е наред и един деазепам. На следващият ден това се повтори и пак отидох, но вече при личния, който ми обясни, че всичко идва от нервите и ми изписа лексотан. Нямам думи да ви опиша как бях. И го пих само веднъж. Устата ми се изкриви, говорех завалено и едва си стоях на краката. От това още повече се уплаших, тъй като съм с малко дете, а живеем сами и няма на кого да разчитам. Последваха още ходения по доктори и бърза помощ с какви ли не оплаквания. От всякъде всеки ми казваше, че всичко идва от нервите. Първите две седмици след случката през нощта беше пълен ужас. Ставах от дивана само, за да отида до тоалетна. Виеше ми се свят, сърцебиене и т.н. Една вечер отново получих продължителна криза и пак в бърза помощ. Естествено нищо, но за капак в този момент докараха мъж, който малко след това почина. От там дойде и вторият ми "ад". Не мога да остана сама, защото ме е страх, че ще умра и няма да има кой да ми помогне. Ужасно черни мисли, които са постоянно в главата ми. Само нещо да ме заболи и аз вече съм си поставила най- страшната диагноза която съществува, но най- често ми се натрапва мисълта, че ще получа инфаркт. От там сега идват и кризите ми. Само да си помисля нещо подобно и сърцебиенето започва. До момента съм пила само едно лекарство и то е на билкова основа, подобно на мента, глог и валериан. Помогна ми, но след като го спрях (преди около седмица) всичко започна отначало. Всичко около мен ми повтарят, че си внушавам ( и е така) и че трябва да се справя с това сама, но ми е ужасно трудно. Сега мисля отново да започна да пия нещо, но този път мента, глог и валериан. Някои от вас пил ли го е и помогнал ли му е? Разбрах, че трябва да се пие продължително. Искам да кажа и че реших да се "самолекувам" сама, защото навсякъде където отида ми изписват силни лекарства от които се чувствам още по-зле. А и първият път тези на билкова основа ми помогнаха.

p.s Ходих и при психотерапевт, помогна ми, но за момента. В мига в който останах сама, всичко се повтори. Някои от вас преживявал ли е нещо подобно?

# 494
Здравейте, момичета Kissing Face
Последната седмица не съм писала, защото се чувствам много добре. Да ви се похваля - предложиха ми оферта от новата работа и я приех. От старата се опитвам да ме задържат и днес очаквам контра оферта и ще взема окончателно решение. Радвам се, но и съм със смесени чувства.
Вие как сте?

crazyOwl, миналото лято преди деаксита пиех мента, глог и валериан на хапчета по три на ден. Не виждах голям ефект и затова започнах с деанксита. Защо не се консултираш с личната за деанксите, знам че е слало, но лично на мен помага. Успех Kissing Face

Общи условия

Активация на акаунт