Паническо разстройство - 29

• 66 911
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Нелка, а ако се пият и хапчета (добавки)  за черния дроб ? Доколкото знам на процесите в него може да се противодейства и да се възстанови.
Пих бял трън през цялата година, поръчвах си го от щатите на Нау фудс.

# 601
  • София

[/quote]
Пак меря по 50 пъти на ден и кръвно, температура. Sad
[/quote]

Аз, аз, аз! И здраво си разбих стомаха, нон-стоп къркори, лекарите вече не искат да ме прегледат, само ме гледат отдалече. Пак четох в нета, симптомите са си тук и се увеличават даже, а Есобел-ът ме вика.

# 602
Здравейте момичета, случвало ли ви се е да получавате киселини и да оригате много често,на какво може да се дължи това и как да ги преборя ?Не съм яла нещо по различно от това което си ям по принцип.

# 603
  • София
Здравейте момичета, случвало ли ви се е да получавате киселини и да оригате много често,на какво може да се дължи това и как да ги преборя ?Не съм яла нещо по различно от това което си ям по принцип.
Ива, може от лекарства, от стреса, може от хеликобактер. Може просто в момента да ти е чувствителен стомаха. Пробвай с пробиотик, може да питаш и в аптека за Гастроцид и др подобни, те намаляват стомашните киселини. Аз имах много дълго такива оплаквания преди година, но с болки и киселини дори от вода. Лл ми каза да дам проба от фецес изолира се хеликобактер и пих антибиотик и такива препарати за намаляване на киселините. Бързо ми мина, така че не се притеснявай Kissing Heart

# 604
Ива, може от лекарства, от стреса, може от хеликобактер. Може просто в момента да ти е чувствителен стомаха. Пробвай с пробиотик, може да питаш и в аптека за Гастроцид и др подобни, те намаляват стомашните киселини. Аз имах много дълго такива оплаквания преди година, но с болки и киселини дори от вода. Лл ми каза да дам проба от фецес изолира се хеликобактер и пих антибиотик и такива препарати за намаляване на киселините. Бързо ми мина, така че не се притеснявай Kissing Heart
Венчоооооо ти как си:)) Прегръщам ви

# 605
  • София
Нелка, боря се Simple Smile имам малко подобрение, но крайнооооо недостатъчно. Като ходя при пси ще видя какво ще ми измисли. Иначе още се боря с тъпата бактериална уроинфекция. Три аб смених, пия вода, пия червена боровинка, мечо грозде и още се вихри... голям ужас е, съвсем ми се е сринала имунната система явно Sad Kissing Heart

# 606
  • Кьолн
Здравейте момичета! Съмнявам се ,че страдам от ПР.Разделих се със съпруга си преди около 6 месеца.Преди да го направя получих сърцебиене,задух и за капак накрая започнах да не мога да преглъщам.Живея в чужбина и докторите след цялостен всевъзможен преглед не ми откриха нищо.След като се разделихме всичко отшумя.Наскоро бившия ми съпруг започна да ме моли за втори шанси от притеснение отново получих тия симптоми.Не мога да пия без сламка.А лекарства като таблетки въобще.Моля ви да ми кажете към какъв точно лекар да се обърна? Психолог или психиатър? Tired

# 607
Нелка, боря се Simple Smile имам малко подобрение, но крайнооооо недостатъчно. Като ходя при пси ще видя какво ще ми измисли. Иначе още се боря с тъпата бактериална уроинфекция. Три аб смених, пия вода, пия червена боровинка, мечо грозде и още се вихри... голям ужас е, съвсем ми се е сринала имунната система явно Sad Kissing Heart
Суперр, търпение, аз забелязах по добро подобрение чак след около 2-3 месеца. Simple Smile

# 608
  • София
Здравейте момичета! Съмнявам се ,че страдам от ПР.Разделих се със съпруга си преди около 6 месеца.Преди да го направя получих сърцебиене,задух и за капак накрая започнах да не мога да преглъщам.Живея в чужбина и докторите след цялостен всевъзможен преглед не ми откриха нищо.След като се разделихме всичко отшумя.Наскоро бившия ми съпруг започна да ме моли за втори шанси от притеснение отново получих тия симптоми.Не мога да пия без сламка.А лекарства като таблетки въобще.Моля ви да ми кажете към какъв точно лекар да се обърна? Психолог или психиатър? Tired

Това е Глобус Хистерикус, потърси го в нета. Има шанс да се оправиш и без психо-та, ако осъзнаеш, че всичко е на нервна почва още в този ранен етап.

# 609
Mozila, Възможно е... Какви точно симптоми имаш,  само неможеш да преглъщаш или и други? Ти как си го обясняваш? Дали пиеш със сламка или не, то преглъщането е еднакво, различното със сламката е как ти попада в устата. Със сламка пак трябва да го преглътнеш. И кафе ли пиеш със сламка, а храна как ядеш? Според мен си за психолог първо.

# 610
mozila, аз развих същото състояние. Мисля, че се казва ахалазия. Получава се увреждане на функцията на хранопровода. Спазъм се получава и не можеш да преглъщаш храната. Аз получавам ужасни кризи с болки в гърба чак и храната се налага да я повръщам, защото тя не слиза надолу и не може да мръдне на никъде. Усещането е все едно както ако се задавиш с храна или глътнеш голямо парче и то слиза болезнено. При теб така ли е? И всичко си го докарах от нерви. При едно тежко пътуване получих първата криза и от тогава си го имам.

Здравейте и на всички други. Не съм писала тук от много време, няколко теми назад бях писала. Аз съм си с ПА от много време. Някакво тревожно разстройство имам. Почнах да ходя на психоаналитик, но така и не разбрах дали ще има някакъв ефект, защото се наложи да спра да ходя. Но сега съм решила пак. Може ли някакви предложения за добри специалисти в тази област?

# 611
Момичета, някоя да е приемала Невролаксин или Неолексан? От вчера вечер ме обхвана голяма тревожност, нещо вътре все едно ме яде, взех половин ксанакс и ми премина. Сега сутринта едвам станах, тревожност, гадно ми е, треперя цялата, не  мога да отсъствам от работа ако започна АД, засега да чупя ксанакс, моля ви дайте ми съвет.

# 612
  • Няма такава държава!
Неолексан съм пила, но честно - не помня какво стана. Много полезно мнение, няма що!
Пробвай, какво работиш, ако не е тайна, напрегнато ли е като атмосфера, като срокове, като справки?

# 613
Неолексан съм пила, но честно - не помня какво стана. Много полезно мнение, няма що!
Пробвай, какво работиш, ако не е тайна, напрегнато ли е като атмосфера, като срокове, като справки?
В магазин, спокойно ми е, но при започване на АД е ужас, ако взема болничен ще е в тежест на колежката. А тук три дни трябва да се справя че е черен петък, а от утрр съм на работа и съм много притеснена. Лошо ми е още от сутринта, паники, депресия...

# 614
  • София
Нели, неолексана е с натрупване, сигурно и невролаксина. ММ пие неолексан от месец и е доволен, но той е просто пренапрегнат в работата не е от нашта партия. Пробвай малко с ксанакса да тушираш. А за болничния ... разбираемо е за колежката, че не искаш да я прецакваш, но си помисли дали после няма да ти е по-леко. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт