На море в Гърция 2017 - IV

• 120 877
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • UK
За Уранополи ми беше отговора. Можеш да погледнеш хотел Кари. Нашата стая беше голяма и дълга, разделена с прегради на две спални и нещо като кухненски бокс. Имаше спалня и две единични легла, не знам доколко ви устройва такава конфигурация.
Пуснах запитване към хотел Кари, колко ви беше нощувката? Конфигурацията е идеална, защото малката ще спи при нас на спалнята, хареса ми доста на пръв поглед, нещо за плажа пред хотела? Не видях също паркоместа към хотела?

крисс, не звучи като нашето място този плаж, не за децата ни, благодаря много!

# 406
  • Sofia
Плажа пред Кари беше много хубав, ползва се почти само от гости на хотела. Беше чист, но морето имаше камъни, затова ходехме да влизаме в морето от пред къмпинга. Паркинг има. Има и бар с не много голям избор на салати и мезета. Закуската беше еднообразна, но нас не ни вълнуваше много. Има двор с площадка за децата. Цените можеш да провериш в букинг, от хотела ще ти дадат по-ниска цена, нещо около 40 евро на вечер ми се върти за средата на Септември. Нашата стая беше на първия етаж, уточни че искаш с такова разпределение. До Уранополи се ходи с кола, там има много тавернички, магазинчета, може да се разхождате. Не сме обикаляли много по други плажове. Ует дриймс беше вече затворен и ветровит, като ходихме до него, та мнение нямам. Можете да се разходите до Амуляни.

# 407
  • UK
Благодаря! Уточних! Първия етаж този полу-подземния ли който е? И аз него гледах. Има ли директен излаз към двора от него, питам за децата да е по-удобно. Закуската е включена в цената на нощувката ли? А таралежи и такива неща?

# 408
  • Sofia
Не беше полуподземен, малко над земята но без директен излаз на двора. Имаше тераса с гледка към двора. Закуската е включена.

# 409
  • UK
Благодаря! Ще видя какво ще ми отговорят, повече ме привлича този къмпинг до него, ще видим и там какво ще ми отговорят на запитването.

# 410
  • София
Здравейте, много се извинявам, ако вече е коментирано. Търсим студио на Халкидики с плитък плаж със синя вода без камъни. Може ли да ме насочите кои градчета да гледам?

# 411
  • София
здравейте на всички и благодарности за темата bouquet
тази година се оглеждам за нова дестинация и имам интерес към Фурка, касанадра
някой ходил ли е там, ще ми е интересно да прочета всякакви отзиви
три семейства сме, с ппо две деца, като приоритет ни е плажа и морето естествено bouquet

# 412
Здравейте!
Някой има ли впечатления от хотел Mediterranean Princess в Paralia Katerini Олимпийска ривиера?
Подходящ ли е за по-възрастни хора? На снимките в сайта ми се вижда дълъг път пеша до плажа, въпреки че го водят директно на плажа. В сайтовете не намерих конкретен коментар за дистанцията пеша. Също така ще е от значение, дали собствената зона на самия плаж стига за всички гости.

Благодаря ви Hug

Последна редакция: сб, 20 яну 2018, 15:21 от Анонимен

# 413
  • София
Здравейте!
Някой има ли впечатления от хотел Mediterranean Princess в Paralia Katerini Олимпийска ривиера?
Подходящ ли е за по-възрастни хора? На снимките в сайта ми се вижда дълъг път пеша до плажа, въпреки че го водят директно на плажа. В сайтовете не намерих конкретен коментар за дистанцията пеша. Също така ще е от значение, дали собствената зона на самия плаж стига за всички гости.

Благодаря ви Hug

Минавала съм по плажа пред този хотел. Разстоянието до плажа сигурно е 100м, пресича се пътя и самия плаж, който е доста широк в тази част.
Сигурно са предвидили чадъри за всички гости, защото имаше много. Но дори и да няма, наоколо е широко и празно и има място за още 5 хотела народ.

# 414
  • София
Миналата година резервацията си я направихме февруари за юни. 8 нощувки 510 лева, май месец цените скочиха до 640 за същата стая.
Тази година сме си харесали района между Skala fourkas- Aplouma-Moles kalives, и ще съм благодарна на отзиви и впечатления. На снимки които гледах ми се видя че на много места в морето има скали.

Ние бяхме края на август - началото на септември 2017 във Villa Maria в Mola Kaliva. Настаняването беше прилично, на първа линия е и има бар на плажа с безплатни чадъри и шезлонги. Има ресторант с много ограничено меню - само пица и паста. Студиата са ок, има хубав двор с трева. До ресторанта и плажа се слиза по стълби (поне 10-15 стъпала, има и обиколна наклонена алея за количка до ресторанта). Плажът е с изкуствено насипан пясък, който прилича на такъв от кариера... Във водата има доста камъни - таралежи не видяхме, но не гарантирам Simple Smile А и самите камъни на влизане са доста неприятно изживяване и без риска от таралежи пак си трябват обувки. Всичко се вижда много добре на снимките  на сайта им де. Самото Мола Калива е най-убитото село на Халкидики, в което сме стъпвали. Освен ресторанта в нашия хотел, има още един в центъра (на 5 мин пеша), който беше хубава нормална гръцка таверна (а не пицария) и една псаротаверна, също хубава, но малко по-скъпа. Като цяло няма много хотели и студиа там, повечето са или частни къщи на плажа или за отдаване на целите къщи. Много къщи бяха пусти. Няма да повторим там. Скала Фурка е малко по-голямо, но само минахме от там.

# 415
наоколо е широко и празно и има място за още 5 хотела народ
Много много благодаря за светкавичния отговор!
Приятен уикенд

# 416
  • София
Медитераниън Принцес не допуска деца, така че предполагам за възрастните хора ще е спокойно и приятно.Бях го  харесала и проучвала за евентуална почивка там и добрите отзиви от мястото, но   сме дете и отпадна

# 417
за възрастните хора ще е спокойно и приятно.
През юли резервирахме за две възрастни двойки. Обещавам да споделя след почивката как им се е сторило. Ние с децата няма да сме с тях, тъй  като имаме вече други планове за лятото, та ми се стори подходящо място. Пък и важно беше да е на плажа, защото не са много подвижни.

Аз съм почивала наблизо с децата в Неи Пори в един семеен хотел, мисля, че беше Евдион; останахме очаровани. През alltours имаше много добра оферта, която беше основна, тъй като летим и нямахме трансфер от Солун.

# 418
  • Basel
Здравейте, някой има ли отзиви за тези апартаменти? https://www.booking.com/hotel/gr/peramos-rent-house.en-gb.html

# 419
  • Плевен
Здравейте!

Благодаря ви Hug

Минавала съм по плажа пред този хотел. Разстоянието до плажа сигурно е 100м, пресича се пътя и самия плаж, който е доста широк в тази част.
Сигурно са предвидили чадъри за всички гости, защото имаше много. Но дори и да няма, наоколо е широко и празно и има място за още 5 хотела народ.
Била съм в този хотел. С дете бяхме. Допускат и деца. Хотела е доста навътре и затова пътят се вижда дълъг до плажа. Пресича се и пътя и си на плажа. Плажната ивица е доста голяма. За гости на хотела чадърите и шезлонгите са безплатни. Храната много ни хареса. Обслужването и чистотата също. Отзад има и детска площадка и люлки. Има и басейн към хотела за който иска. Това, което не ми хареса, че плажа е точно на пътя, където минават колите - прах, шум. Другото е, че е между двете села и не е на завет. Бяхме към 15-20 септември и доста ветровито ставаше. Докато плажуващите в селото си ходеха спокойно на плажа - напичаше слъце и беше пълно с хора.

Общи условия

Активация на акаунт