На море в Гърция 2017 - IV

• 120 870
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Може би не е зле да включите в първа страница и този сайт за настаняване https://nikana.gr/en, работещ е, отговарят на запитвания и има доста обекти. Въпреки, че и там не можах да задоволя капризите на нашата компания... а именно: деца тинейджъри, да не е на забутано място, да спят в отделна стая от възрастните, да е през юли и накрая нашите скромни и единствени претенции (на възрастните) - да се вместим в бюджет около 80 евро на вечер... Щом сега не намирам такова място, след месец - два съвсем няма да има, още повече че ни трябват поне два апартамента, не само един.

# 421
Опитах се да се справя сама с налична информация, но ми отнема твърде много време и реших, че тук, някой с лични впечатления може да ми бъде по-полезен. Става въпрос за съвсем семпла и мързелива почивка на Касандра /до сега не сме ходили там/. Изискванията - хубав плаж /предпочитаме да наемаме шезлонги/, таверни и повече от 1-2 улици, т.е. малко разходки вечерно време. Базата ни за сравнение е Сарти. Спрях се на Неа Потидеа, Калатея и Ханиоти. Мислех си за Афитос, но не мога да разбера колко може да стръмно, защото мъжът ми има проблем с коляното и много натоварване не е желателно. Освен това за там не можах да разбера какъв точно е плажът - много каменист, малко ли... Ще бъда благодарна за мнение.

# 422
  • София
Опитах се да се справя сама с налична информация, но ми отнема твърде много време и реших, че тук, някой с лични впечатления може да ми бъде по-полезен. Става въпрос за съвсем семпла и мързелива почивка на Касандра /до сега не сме ходили там/. Изискванията - хубав плаж /предпочитаме да наемаме шезлонги/, таверни и повече от 1-2 улици, т.е. малко разходки вечерно време. Базата ни за сравнение е Сарти. Спрях се на Неа Потидеа, Калатея и Ханиоти. Мислех си за Афитос, но не мога да разбера колко може да стръмно, защото мъжът ми има проблем с коляното и много натоварване не е желателно. Освен това за там не можах да разбера какъв точно е плажът - много каменист, малко ли... Ще бъда благодарна за мнение.
Калитеа също не е за вас. Там също е стръмно. Ханиоти отдавна не е това, което беше, но все пак от изброените ми е любимо.

# 423
  • UK
Тези, които ходите на Амулиани, много ли е претъпкано там края на август?  

Отзиви за Alikes Seafront apartments? Много малко инфо намирам в нета и никакви цени.
На къмпинг Аликес има ли някакви настанявания или са само места за палатки и каравани? Сайтът им е от 2014. Какви други хубави настанявания има извън селото? С кола ще сме.

Свързах се най-накрая с тези от Уранополи къмпинг, не ми допаднаха, калкулират ми цената на брой хора, не на бунгало, и децата ги броят като възрастни.    

Колебая се или да ходим пак на Комица къмпинг или да пробваме Амулиани, но не искам тълпи.  

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 09:47 от dejie

# 424
  • София
Аз също съм се насочила към Амулиани. Харесала съм Вила Хасиенда. Дали някой има отзиви от там?

# 425
  • софия
В последните години Амулиани стана доста популярен сред българите, близо е и не съм убедена, че края на август няма тълпи. Островът е малък, има няколко плажа като Аликес е най-хубав, не е особено голям, та ...

# 426
Уви, стана много модерно, тълпи през август имаше много. Та и затова мисля да го пропусна тази година.

# 427
Здравейте,

Някой с отзиви за тези места:

https://www.booking.com/hotel/gr/margarita-sea-side.bg.html?aid= … tal&#tab-main

Чудим се между този и два във Вурвуру. Не сме ходили и на двете места. Моля, някой, който е бил, да ме насочи с две малки деца кое да изберем. Предпочитаме да не е извън населено място, но да не е и лудница, да има вечер, къде да се разходим.

Благодаря предварително!

# 428
Здравейте, мога ли да помоля за информация дали има хубави плажове на третия ръкав (Атонския)? Били сме на Амулиани преди години и много ни хареса, но на самия ръкав не сме обикаляли.
Благодаря ви!

# 429
  • София
Mamma Mia 2 изглежда обещаващ Simple Smile Много Гърция, много море....
https://www.facebook.com/heartlondon/videos/1669295249760593/

# 430
  • UK
Здравейте, мога ли да помоля за информация дали има хубави плажове на третия ръкав (Атонския)? Били сме на Амулиани преди години и много ни хареса, но на самия ръкав не сме обикаляли.
Благодаря ви!
Ние там ходихме миналото лято, сега пак натам се каним, харесва ни много, но ние не сме ходили по другите ръкави да правим сравнение, освен това ние ходим извън населените места. Струва ми се спокойно и приятно, плажовете са хубави, пясъчни, плитки, подходящи за деца, в района на къмпинг Комица е много хубаво, а и от южната страна също, на север беше по-ветровито защото е по-открито, на юг спокойно. 

# 431
  • Розовата долина
Здравейте,
ще бъда много благодарна ако някой сподели впечатление от ето тази вила:
https://villatanias.wordpress.com/
Търся нещо спокойно, на първа линия, да има градинка за вечерно барбекю, за началото на септември.До сега все на Касандра сме ходили, но тази година няма места на любимото ни  място и затова оглеждам къде да отидем.Каквото харесам, все няма свободни места за нашите дати.
Отворена съм и към препоръчки...

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 13:50 от inka2005

# 432
Mamma Mia 2 изглежда обещаващ Simple Smile Много Гърция, много море....
https://www.facebook.com/heartlondon/videos/1669295249760593/

Само дето няма нито един кадър в него от Гърция. Снима се в Хърватия.

# 433
  • София
Посипвам си главата с пепел.

# 434
  • Варна
Плаж като Сарти изобщо няма на Касандра.Неа Потидеа, Калатея ,Ханиоти ,  Афитос  са многопо тесни и каменливи.Долу горе по свесни са на Неа Скиони , Сани и Крузо Simple Smile
Вчера си харесах едни бунгала в Коринос - ДЕНИС , даваха ги по сайтовете и агенциите за 42 - 45 евро/двама/НВ . Реших че е добре , ма реших да врътна и една шайба (то къде ли сега има тел. с шайба ама нейсе Simple Smile Попаднах на собственика и той ми даде цена 34 - 20 % по малко !.Така че винаги преди да резервирате пробвайте и директно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт