На море в Гърция 2017 - IV

• 120 796
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Тази година отрано си търся място за почивката. Плаша се да не попадна на нещо, което изглежда ок на снимките, и не толкова ок на живо. Основните ми изисквания са да е с хубав двор, да е чисто, да не е много остаряло като обзавеждане. Дестинация: Ситония. Чудя се за Панорама студиос във Вурвуру? Недостатък е, че е далеч от плажа, а и не знам дали е прилично в стаите. Някой да има впечатления или да ми предложи нещо подходящо?

# 211
Тази година отрано си търся място за почивката. Плаша се да не попадна на нещо, което изглежда ок на снимките, и не толкова ок на живо. Основните ми изисквания са да е с хубав двор, да е чисто, да не е много остаряло като обзавеждане. Дестинация: Ситония. Чудя се за Панорама студиос във Вурвуру? Недостатък е, че е далеч от плажа, а и не знам дали е прилично в стаите. Някой да има впечатления или да ми предложи нещо подходящо?
Аз преживях огромно разочарование от Палио вила в Палио....
Платихме над 3 хил.лв. за седмица в началото на септември....Чудни снимки, а на място ужасна миризма, счупена тоалетна чиния и душ, стари разпаднали се гардероби, спални със стари матраци...Не искам да се сещам, че се ядосвам пак..
Направо ме е страх да резервирам нещо ново, където не съм била..

# 212
Мога да ти предложа да погледнеш"Анна студио" Вурвуру- мисля,че ще ти хареса:плажа е на 50 м.,има огромен двор,поддържа се чисто и грижливо(нямам за цел реклама,просто съм доволна от почивките ни там-9години...)

# 213
Мерси! Прави ми впечатление, че близките до плажа места отсега са изчерпани, та да видим... А що се отнася до снимките и реалността, и аз съм виждала голямо разминаване. Напр. Пефка студиос пак във Вурвуру, а имат добър рейтинг. Не вярвам да са реални мнения в букинг.

# 214
Да,забравих да спомена,че ние най-късно януари правим резервация за юли,август. Случвало се е и от настоящето лято хората да си запазват за следващо...
Да допълня-уговорките с Ана и Янис(Анна студио)стават чрез няколко имейла или по тел.,но ако ти е по-удобно и чрез букинг става...

# 215
  • София
аз за първи път се чудя дали да правим early booking, винаги запзваме май/юни за юли/август и винаги се намират добри оферти, не знам късметлии ли сме, но оферти винаги има по всяко време Simple Smile

# 216
  • Sofia
 Във Вурвуру съм се отказала отдавна да търся блзост до плажа- до хубавите плажове се ходи с кола. В тази връзка - добра идея е да се огледат и близките населени места, може и през airbnb. Повечето места са на 5-10 мин с кола, което си е направо пренебрежително. По същия начин подождам и къмвсички места в Гърция - търся комфортно място за настаняване, хубави плажове в близост, крсива природа....Но всеки сам си преценява какво го устройва.

# 217
Здравейте, много хубава и полезна тема.
Искам да ви попитам, когато ходите на почивка в Гърция, сключвате ли медицинска застраховка?
Решили сме това лято да почиваме там и съм в чуденка, ако нещо се случи да се разболеем и нямаме застраховка.

# 218
  • В полите на Пирин планина
Здравейте, много хубава и полезна тема.
Искам да ви попитам, когато ходите на почивка в Гърция, сключвате ли медицинска застраховка?
Решили сме това лято да почиваме там и съм в чуденка, ако нещо се случи да се разболеем и нямаме застраховка.

Може да се извади ЕЗК. Аз правя и здравна застраховка за всеки случай.

# 219
  • Варна
И ние за всеки случай сключваме медицинска застраховка.

# 220
Към някоя застрахователна компания или в здравната каса?

# 221
  • София
Ние направихме към Алианц, слава богу не сме я ползвали. Може и онлайн да се закупи

# 222
  • Варна
Да, отиваме в SDI brockers, защото във Варна са доста разпространени и чрез тях.
Мъжът ми не сключва, защото плаща с дебитната си карта в букинг и когато има плащане, има нещо като бонус, че е застрахован.
Ако ще плащате така нощувки, провери условията на картата, може също да го има този бонус.

# 223
Да, отиваме в SDI brockers, защото във Варна са доста разпространени и чрез тях.
Мъжът ми не сключва, защото плаща с дебитната си карта в букинг и когато има плащане, има нещо като бонус, че е застрахован.
Ако ще плащате така нощувки, провери условията на картата, може също да го има този бонус.

Благодаря

# 224
Миналата година резервацията си я направихме февруари за юни. 8 нощувки 510 лева, май месец цените скочиха до 640 за същата стая.
Тази година сме си харесали района между Skala fourkas- Aplouma-Moles kalives, и ще съм благодарна на отзиви и впечатления. На снимки които гледах ми се видя че на много места в морето има скали.

Общи условия

Активация на акаунт