На море в Гърция 2017 - IV

• 120 844
  • 739
  •   1
Отговори
# 225

Bubkab, много съм те мислила за вашето разочарование, какво стана последно, Букинг не реагираха ли?
В района на Вурвуру и аз не бих залагала на първа линия море. Ограничава избора и са по-скъпи.

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 15:07 от Zoι

# 226
Зои,и аз реагирах по същия начин,само че в съседната тема за ол инклузива на въпроса на H/I.Сега виждам,че и тук е писала.

# 227
Здравейте, много хубава и полезна тема.
Искам да ви попитам, когато ходите на почивка в Гърция, сключвате ли медицинска застраховка?
Решили сме това лято да почиваме там и съм в чуденка, ако нещо се случи да се разболеем и нямаме застраховка.

Bubkab, много съм те мислила за вашето разочарование, какво стана последно, Букинг не реагираха ли?
В района на Вурвуру и аз не бих залагала на първа линия море. Ограничава избора и са по-скъпи.
Ако имаш с нещо да помогнеш относно питането ми - помогни, ако ли не - много моля.

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 15:13 от H/I

# 228

[/quote]
Ами Букинг влязоха във връзка с Палио Вила и собственика предложи да ми даде отстъпка при следващо посещение там....Отговорих, естествено, че никога повече не бихме посетили това място....
Иначе изпратих на букинг снимки от цялата мизерия и мръсотия в Палио Вила...
От години ходя в Гърция, но на такава измама не бях попадала.... Дотолкова, че 2018 г. ще е първата година, в която ще ходим другаде - резервирах едното море в Италия, другото в Албена.

# 229
Bubkab, недей отписва Гърция, заради едно разочарование. Дано пак се върнеш след другите дестинации Wink

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 15:41 от Zoι

# 230
  • София
В този снежен зимен ден влизам в темичката да се " сгрея" а то...само страстите нажежени..... Хайде по-ведро, момичета и момчета.Аз резерширах  за Тасос от 15.06 за седмица. Дано времето е ок и водата е топла.НЕ сме ходили на Тасос досега и започвам да чета.Ще птседнем  в Лименария, но ще обикаляме.Приемам всякакви препоръки

# 231
Bubkab, недей отписва Гърция, заради едно разочарование. Дано пак се върнеш след другите дестинации Wink
 H/I, много ниска топка, момиче! Явно питането е било провокация към мен. Аз туристическа агенция нямам Wink
Ти не си добре момиче!
Провокация към никой няма.
Просто ме интересуват медицински застраховки при ваканция в Гърция!
Това което питах, ми беше отговорено и достатъчно!

# 232
Аз съм много доволна от остров Родос - там е Рай - 300дни слънце в годината.
В града също е готино, но ако имате път към Ялисос на 10км. има няколко хотела Filmar, SunnyDays и т.н. и всичките делят един готин басейн с бар , а от него всеки ден има супер релаксираща музика.
Цените също са приемливи, а плажовете са безплатни в близост с чиста вода.

# 233
  • малкия йеросалим
Моля препоръчайте ми вила или стаи в хотел със кухненски кът на Амуляни. Групата сме общо 12 възрастни/4 са деца над 12 години затова ги бпоя като възрастен/ и три деца под 12 години.Предпочитаме нещо самостоятелно с кухня, двор..

# 234
Честита Коледа!
Искам да попитам за Rainbow Apartments на Тасос. Зная, че има отделна тема за острова, но не е много активна. Четох положителни отзиви и много ми хареса двора. Доста подходящ е за деца на възрастта на моите.
Свързах се със собственичката, но ми направи впечатление, че не се съобразява с датите, които искам (например ние искаме от неделя до неделя, а тя ме задължава от събота до събота). Също я попитах склонна ли е за ранно записване и за 13 нощувки да ми направи някаква макар и минимална отстъпка на нощувка, но тя отказа. Та моля, ако имате отзиви да споделите. Също и ме притиска, ще резервираш ли, няма ли, едва ли не ми поставя краен срок, не ми допада този подход.
Търсим студио/апартамент на Тасос с голям двор, подходящ за деца. Нямаме кой знае какви претенции, просто да играят на двора и на нас да ни е спокойно.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Весело посрещане на 2018 година!

# 235
  • София
Честита Коледа!
Искам да попитам за Rainbow Apartments на Тасос. Зная, че има отделна тема за острова, но не е много активна. Четох положителни отзиви и много ми хареса двора. Доста подходящ е за деца на възрастта на моите.
Свързах се със собственичката, но ми направи впечатление, че не се съобразява с датите, които искам (например ние искаме от неделя до неделя, а тя ме задължава от събота до събота). Също я попитах склонна ли е за ранно записване и за 13 нощувки да ми направи някаква макар и минимална отстъпка на нощувка, но тя отказа. Та моля, ако имате отзиви да споделите. Също и ме притиска, ще резервираш ли, няма ли, едва ли не ми поставя краен срок, не ми допада този подход.
Търсим студио/апартамент на Тасос с голям двор, подходящ за деца. Нямаме кой знае какви претенции, просто да играят на двора и на нас да ни е спокойно.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Весело посрещане на 2018 година!
Ние почивахме там през юни 2014г. Определено дворът е най-хубавото нещо, ако си с малки деца. Можеш да си седиш спокойно на балкончето на къщичката, а децата да играят на воля. Няма и улици наблизо, което също е плюс за безопасността на децата. Иначе къщичката не беше лоша - с две отделни помещения. Минусите бяха леката миризма на влага вътре (може би заради началото на сезона), а в банята водата не се оттичаше както трябва. По отношение на собственичката - ние нямахме котлони за готвене в апартамента, уж се били развалили, я утре да ни ги даде, я - вдругиден, само ни баламосваше. Но при барбекюто имаше общи и ползвахме тях, когато ни трябваха. Това е в общи линии - ние бяхме доволни, защото дъщеря ми е много буйна, а там се занимаваше много на играчките и ние си седяхме спокойно. Плажът е съвсем наблизо - няма и 5 мин. пеша.

# 236
  • София
Миналото лято се решихме да отидем на море в Гърция. За първи път. Познати ни насочиха към Керамоти.
Е, не съм капризна, но....това не е което искам.

Помогнете ми, искам хотел, що годе луксозна почивка, не ща стаи с кухни, пясъчен плаж и да не е особено далеч.
Трудно е да се ориентира човек. Харесам плаж, няма хубав хотел или е пак гмеж от народ....

# 237
Миналото лято се решихме да отидем на море в Гърция. За първи път. Познати ни насочиха към Керамоти.
Е, не съм капризна, но....това не е което искам.

Помогнете ми, искам хотел, що годе луксозна почивка, не ща стаи с кухни, пясъчен плаж и да не е особено далеч.
Трудно е да се ориентира човек. Харесам плаж, няма хубав хотел или е пак гмеж от народ....
2016 г. бяхме в хотел litohoro olympus resort villas & spa
http://m.litohororesort.gr
Бяхме в супериорна вила с частен басейн. Дворчето и басейна са оградени с висока жива ограда и много красиви и поддържани. Плажът пред хотела е от малки камъчета, но като се върви в дясно 5 минути преминава в пясък. Може да се отиде и с кола за 3 мин.
Закуската е фантастична, вечерята не беше нищо особено.
Има прекрасна градина, едната вечер бяха поканили италиански певец, друга вечер тяхна певица.
Намерих си няколко снимки:

# 238
  • София
Честита Коледа! Много почивки и пътувания ви желая през новата година !
Ние боцнахме 5 нощувки в Маре блу до Парга. Сега търсим за още толкоз на Корфу, в началото на август. Не мога да реша в коя част на острова. Със сигурност ще отделим един ден за Корфу таун, двореца на Сиси, но оттам нататък не мога да реша Палеокастрица и да зарадвам гмуркачите или нещо по- пясъчно откъм континента. Идейки ?

# 239
Wave beach bar, паралия Мартяс (παραλία Μαραθιάς) . Страхотен пясъчен плаж с изключително кристално чиста вода. Плажната ивица е много голяма.

Друг супер див и красив плаж е Аркудила, в Кавос. Но до там пътя е черен, през гората.

Общи условия

Активация на акаунт