На море в Гърция 2017 - IV

• 120 822
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
На Пелион сме се къпали и вторите септемврийски празници и беше много приятна водата.

# 511
  • София
Миналата година открих сезона на къпането в Гърция на 3 май, а го закрих на 22 октомври.

# 512
Топлината на водата зависи не само от времевия период, но и от това дали сте в залив, дали има течения, дали е духало скоро и т.н. Началото на юни е доста оптимистично да се търси топла вода за къпане. Може да е поносима за по-студенолюбивите, но топла едва ли. Дори и на Крит.

Салекс в първото сме почивали и не го препоръчвам, ако не е правен ремонт вътре. При букване ми се стори изгодно като цена, но на място установих категорично, че парите са му в повече. Снимките на сайта са от времето, когато е било много ново. Градината и изгледа от балконите на втория етаж са чудни. Имам и неприятни спомени от иначе наглед приятната и учтива хазяйка. Детето се убоде на нещо на плажа. Прати ни при един лекар, който не говореше английски; предписа ми антиалергично, което вече бях дала и той само потвърди лечението; разбирахме се жестомимично и за това удоволствие да погледне крака за 5 сек. и да си мучим още 5 минути взе 30 евро. От форума и други хора са били в Галазия. Знам, че има и доволни. Ние сме били в апартамент с отделна спалня.

# 513
    Привет!
  Някой има ли информация за места за настаняване на Самотраки,близо до хубав плаж?

# 514
На Самотраки няма хубави плажове.

# 515
С кеф ви споделям първото разписание на първия ферибот, свързващ шестте йонийски острова - Корфу, Пакси, Лефкада, Итака, Кефалония, Закинтос. Не съм сигурна дали скоро ще ме завее пак вятърът натам, но това е много добра новина.

Страхотна новина

# 516
На Самотраки няма хубави плажове.

Благодаря Параход!

# 517
Аз през 2017 та година още началото на Април влизах във водата и то в северна Гърция и пак там закрихме на 25.12.2017!!!!

# 518
Моля, препоръчайте ми добра тур. агенция за екскурзия до о. Корфу. И кой дати бихте препоръчали? Искаме да направим подарък за юбилей?

# 519
Средата на юни  на Егремни и Порто Кацики , водата беше много топла. Края на септември началото на октомври на Крит става за плаж и на остров Карпатос.

# 520
  • на Мелмак
При нас на тези плажове, пак средата на юни, водата беше ледена.

# 521
  • София
Има разлика между различните години.
Миналата зима бе дълга и студена, сняг валя и на най-южните острови.
Затова и водата се стопли малко по-късно.

# 522
Моля, препоръчайте ми добра тур. агенция за екскурзия до о. Корфу. И кой дати бихте препоръчали? Искаме да направим подарък за юбилей?

Ходили сме преди две години с РУАЛ и сме много доволни. Датата е - Великден. Задължително. Много тържествено се празнува там. Времето е прекрасно и има много интересни обичаи ( хвърляне на гърнета от различни етажи)

# 523
Здравейте момичета,
тази година сме решили да ходим на море в Гърция. От една, две години все се каним, но досега не можехме да вземем решение. Тази година сме твърдо решили Гърция. Избрала съм мястото, близо до о. Тасос, хотел препоръчан от приятели. Като за първи път ще направим резервацията през туроператор.
Сега основния въпрос е кой период е най-подходящ. Изпратих запитване за 7 дни от 22,07.

Много моля да споделите според вас подходящ ли е периода. Притеснявам се да не е много горещо и да не е подходящо

# 524
Може ли съвет относно Парос и Наксос  Praynig

Направила съм резервация на Парос в близост до Голдън бийч, но съм разколебана след като прочетох няколко ревюта в Трип адвайзър.
Другото място, което ми хареса е Логарас.
Ако някой е бил там, според него кой плаж е по-добър?

Същият въпрос за Наксос.
Имам резервация за Агиос Прокопиос в студио на плажа и се колебая дали да не я сменя с подобно студио но в Агиа Анна  newsm78 Кой плаж е по-хубав от двата?

За Санторини се колебая между Периса и Камари, за сега съм резервирала в Периса.

Също ме интересува ако някой може да помогне с летищния трансфер на Парос и Санторини.
Има ли автобуси от и до летището на Парос или трябва задължително да вземем такси. Трябва ли да се прави предваритено резервация за летищния трансфер. Ще бъдем там края на август.

Общи условия

Активация на акаунт