iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 89

• 56 041
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Днес се обадих до управлението в София,с надеждата да получа информация за пратката.Служителката ми каза да отида отново до местния пощенски клон,като уточня че пратката ми започва с GM,тоест е обикновена без вътрешно проследяване.Отново търсиха,но нищо не откриха,нито писмо от митницата,нито нищо.Вече се чудя какво да предприема,за да си намеря пратката.Някой не се ли е сблъсквал с подобен проблем при шипинг Globalmail by Dhl ?
С обаждане по тел., нищо няма да постигнеш.
Трябва да пуснеш жалба до БГ Пощи.

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 256

С обаждане по тел., нищо няма да постигнеш.
Трябва да пуснеш жалба до БГ Пощи.

Преди минути говорих отново със служителката,която между другото се държеше леко нагло(и аз не и останах длъжен) и само дето не каза едва ли не,че аз съм виновен за нещо.

Ще се опитам да нахвърля набързо нейните обяснения- обясни ми,че този номер,който започва с GM не се проследявал и въпреки,че ми показва,че на 6 септември пратката е влязла в Бг,може изобщо все още да не е в страната,защото проследяването на dhl ecommerce tracking било измамно и много често грешно.По име или номер на пратка не можели да ми предоставят информация за конкретната услуга,защото се водела обикновена пратка.Единственото което съм можел да направя било да проверявам редовно пощенския клон или да пусна жалба срещу изпращача,тоест iherb.Тук беше момента и когато и казах,че са ме посъветвали да пусна жалба,но срещу БГ Пощи,а не iherb.Отговора и беше,цитирам:
'' Оо ама защо срещу нас,ние нямаме нищо общо с тези пратки без номер,непроследими са и не носим отговорност.Можете да пуснете жалба срещу iherb,това са ви единствените права''

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 16:15 от razr88

# 257
Супер, и Nature's Way, Hydraplenish Hyaluronic Acid, което коментирахте на предната страница го лови намалението за баня и красота, а е и в седмична промоция  Simple Smile Зърнах го в един български сайт за 69 лв и щях да припадна Simple Smile. Пуснах пета поръчка. Странно защо обаче този път ми седят толкова дълго на статус Processing. Може би часовата разлика, а и вчера беше неделя...

Код за 5% отстъпка в iHerb:  PAR2643

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 16:56 от Тъмнозелена

# 258
  • София
Шейкърът на ALLMAX Peace
$2.97

# 259
Denis, пак ще питам . Имам инозитол на прах, които е отворен февруари месец. Дали мога да го пия ? Още си е в срок на годност и видимо нищо ну няма.
Благодаря предварително!

# 260
  • София
Denis, пак ще питам . Имам инозитол на прах, които е отворен февруари месец. Дали мога да го пия ? Още си е в срок на годност и видимо нищо ну няма.
Благодаря предварително!
Да, може, няма проблем Peace Гледаш срока на годност, а не кога е отворен.
ПП.
Приема се 1 час преди или 2 часа след кафето / кофеин/, на гладно с вода.

# 261
Благодаря, че ми напомни и за приема на гладно. Нали можеше на един прием с Nac  и L-Arginine? И дали и за тях важи същото за срока на годност, че и те са ми отваряни отдавна?

# 262
  • Стара Загора
Момичета имам питане относно този продукт.https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-New-Zealand-G … Veggie-Caps/62850.
Започнах да го приемам преди 2 дена.
От 2 дена ,се чувствам отпаднало,възможно ли е този продукт? Някой имал ли е такива странични ефекти?

# 263

Между другото, този продукт ми се отрази чудесно на леки болки в коленете. Буквално след третия прием усетих осезаема промяна, а след само седмица не усещах вече никакви болки. Сега моментално го поръчах отново.
Защото ми свърши опаковката и пак явно претренирах.
Може би трябва да уточня, че се касае за леки болки, свързани с тренировки, а не за друг по-сериозен проблем. Но определено съм силно впечатлена.

Код за отстъпка: XOW352

# 264
  • София
Благодаря, че ми напомни и за приема на гладно. Нали можеше на един прием с Nac  и L-Arginine? И дали и за тях важи същото за срока на годност, че и те са ми отваряни отдавна?
Да, може и трите на един прием, на гладно.
За срока на годност - същото важи и за тях, гледаш срока  посочен на опаковката, не кога са отворени  Peace

-----------------------------
 Дневна промоция
валидна до  03.10 - 20.00 ч. н. вр.
$19.99 Peace
California Gold Nutrition, CGN,
 Astaxanthin, Triple-Strength,
Natural, U.S. Sourced & Made, No GMOs, 12mg,
120 Veggie Softgels

- силен каротеноиден антиоксидант
- полезен за очите, мозъка, кожата, стави, сухожилия,
репродуктивната с-ма, сърдечно-съдова система
- имуностимулант
- противовъзпалително действие

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 20:27 от denis.

# 265
Здравейте,
И аз получих "покана" от митницата за поръчка, която без доставката е 29 лв и нещо Sad Май ще ходя утре, дано не се заядат, не ми се плащат мита, винаги гледам да е под 30 лв пратката ми. А знаете ли дали  може да отида от името на мъжа ми, че поръчата е на негово име?

Искам да поръчам намаления протеин(https://uk.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-CGN-Instantize … 16-oz-454-g/71031), някой поръчал ли е с по-малка доставка, аз най-малко 5.70$ успях Simple Smile ?

И още един въпрос. Искам да взема 1000 mg витамин Ц, този е shipping saver
https://uk.iherb.com/pr/Life-Extension-Vitamin-C-with-Dihydroque … Veggie-Tabs/43980
Какво е Dihydroquercetin и опасно ли е Grinning ? Simple Smile

Код за 5% отстъпка  HEJ289

# 266
  • София
Благодаря предварително!
Здравейте, и вие ли приемате инозитол  и NAC като подпомагащо средство при поликистоза и инсулинова резистентност?
Засега съм се спряла на тези две неща, но ако някой знае нещо, което е полезно за тези две състояния, ще съм безмерно благодарна да сподели!
Извинявам се, ако е коментирано, не го намерих  Simple Smile

# 267
  • София
Здравейте,
И аз получих "покана" от митницата за поръчка, която без доставката е 29 лв и нещо Sad Май ще ходя утре, дано не се заядат, не ми се плащат мита, винаги гледам да е под 30 лв пратката ми. А знаете ли дали  може да отида от името на мъжа ми, че поръчата е на негово име?

Искам да поръчам намаления протеин(https://uk.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-CGN-Instantize … 16-oz-454-g/71031), някой поръчал ли е с по-малка доставка, аз най-малко 5.70$ успях Simple Smile ?

https://uk.iherb.com/pr/Life-Extension-Vitamin-C-with-Dihydroque … Veggie-Tabs/43980
Всичко е възможно... Лично аз, си направих последните 10 поръчки, малко в нарушение на техните правила, но с отстъпка от $10, безплатна доставка и под 30 лева. Има начини как да се направи. Не е точно за разправяне... но преди ако нещо ми струваше 27-8 лева за бройка, го поръчах за две бройки плюс друго за същите пари...

Разбира се, че можеш да отидеш от името на мъжа ти. С пълномощно, на ръка подписано и направено. На гърба на бележката трябва да има форма за това.

код за 5% в iHerbs - ROV5021

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 23:10 от djagi

# 268
  • Добрич
Здравейте,
...

Няма как да ти начислят мито при тази сума.

Цитат
За пратка на стойност до 15 евро не се дължи мито и ДДС.
    За стоки между 15 евро и 150 евро не се дължи мито, но трябва да се заплати ДДС в размер на 20%.
    За пратки над 150 евро дължа както мито, така и ДДС.

Дано само не ти вземат таксата за представителство.

# 269
  • София
.............

Това е кверцетин - флавоноид, който естествено се среща в доста храни - лук и т.н.
В случая е добавен към вит.С, защото добре се допълват и имат синергично действие.
В този продукт, дозата на вит.С е висока и повече от 500мг, няма да може да се усвои.
ПП.
Пробвай с този:
https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-C-500-mg-90-Tablets/2554

Общи условия

Активация на акаунт