iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 89

• 56 045
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Седмични промоции
валидни до   25.10 - 20.00 ч. н. вр.
до 15% намаление на марките:

При поръчка на 3 или повече броя, от даден продукт,
от някоя от тези марки,
получете 10% отстъпка

Now Foods      Doctor's Best      21st Century      Healthy Origins       Natrol    
Nature's Plus      Korean Beauty Brands        iHerb Brands

Дневна промоция
валидна до  19.10 - 20.00 ч. н. вр.

$2.49
Now Foods, Organic Real Tea, Organically Hip Hibiscus,
Caffeine-Free, 24 Tea Bags, 1.7 oz (48 g)

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 21:53 от denis.

# 676
  • Бургас
Аз за се похваля, че пледи малко пуснах поръчка е коластра, вит.С и цинк. Вит.С на 21st century ми го даде с 10% отстъпка,  въпреки, че не е  3бр. , а цинк -дражета на Nature's way също -10% от седмичната оферта Simple Smile

Код за  5% отстъпка от iherb - WCZ857

# 677
  • София
Предтренировъчен продукт
- посочената доза е висока, може да се ползва 1/3 от нея Peace
$6.50
Universal Nutrition, Animal Fury, Green Apple, 82.65 g
- за енергия, тонус, фокусиране и мощна сила
- подпомага мускулния растеж
- подпомага възстановяването
Приема се до 30 мин преди трениворка.

# 678
Denis, мога ли на един прием сутрин на гладно да взимам инозитол и това https://www.iherb.com/pr/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-7 … -60-Softgels/1468
И още един въпрос-това също е на гладно, но по колко на ден да взимам. На едни места чета максимум по 2 на ден, а на други по 2х2. В самия сайт описанието точно на дневната доза е на някакъв странен език. Grinning

Много ти благодаря за съветите за белодробните проблеми на майка ми. Поръчах всичко и заедно с балсамчетата поръчките ми са с безплатни доставки. Абсолютно съкровище си! Hug

# 679
  • София
Вече не е валиден IHERBNEW5 кода, поне при мен в момента нищо не дава... Пише, че поръчката трябва да е над $40, аз я правя примерно на $60 и пак нищо... Може да е поредния бъг.

Поръчах Naturalax 3 и ми даде два пъти отстъпка - веднъж седмичната отстъпка на Nature's Way и втори път за количество (3 броя). С две балсамчета на Sierra Bees и протеин бара на CGN ми даде безплатна доставка и крайна цена малко под 30 лева.

код за 5% в iHerb - ROV5021

# 680
  • София
Denis, мога ли на един прием
Скрит текст:
сутрин на гладно да взимам инозитол и това https://www.iherb.com/pr/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-7 … -60-Softgels/1468
И още един въпрос-това също е на гладно, но по колко на ден да взимам. На едни места чета максимум по 2 на ден, а на други по 2х2. В самия сайт описанието точно на дневната доза е на някакъв странен език. Grinning

Много ти благодаря за съветите за белодробните проблеми на майка ми. Поръчах всичко и заедно с балсамчетата поръчките ми са с безплатни доставки. Абсолютно съкровище си! Hug
Първо приемаш ХК с повече вода и след около 30-40 мин - Инозитола. ХК е скъп продукт и трябва максимално добре да се усвои, да не се "хаби".
Ако приемаш ХК за първи път - 2 седмици се приема 2х2 капс. /да се понатрупа/, след това 2х1.
Много е важно, през деня да приемаш повече вода, защото, ако тялото е дехидратирано, няма да виждаш ефекта върху кожата -  по-плътна, стегната, опъната, свежа.
Приемам / точно патента Injuv/ около 10 год. вече и съм много доволна, това е една от най-добрите ми инвестиции. Много полезна е и за очите / според лекарката, която ми направи лазерната корекция преди години - тя попита за кожата ми и така стигнахме до ХК Wink/

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 681
  • Пловдив
Да помоля да ми припомните...Кверцетин на гладно или след храна се приемаше?

# 682
  • София
Да помоля да ми припомните...Кверцетин на гладно или след храна се приемаше?
Кверцетин - на гладно, поне час преди хранене  Peace

# 683
  • Бургас
Аз за се похваля, че пледи малко пуснах поръчка е коластра, вит.С и цинк. Вит.С на 21st century ми го даде с 10% отстъпка,  въпреки, че не е  3бр. , а цинк -дражета на Nature's way също -10% от седмичната оферта Simple Smile

И освен, че сумата падна под 30 лв ми даде и БД. За същите продукти предния ден доставката беше 2-3 долара.

# 684
denis, това витамин С добро ли е за почти 3-годишно дете  https://uk.iherb.com/pr/sundown-naturals-kids-vitamin-c-gummies- … -60-gummies/77989 ? Виждам, че има и вит. А вътре Thinking

Или тези https://uk.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Vitamin-C-Gumm … -90-Gummies/69569 ?

Благодаря ти предварително!

# 685
  • при моите любими
Момичета на първа страница не намерих инфо. Не ми пристигна пратка направена на 07.09. Ето тракинга http://webtrack.dhlglobalmail.com/?id=32441&trackingnumber=G … 75322484017237899 Къде да я търся? В пощата я няма. Сумата на поръчката е 34.74лв. Да пиша ли на iherb? Изобщо не знам как да процедирам от тук нататък. Sad Пуснах я с доставка пощи. Какъв е този DHL в проследяването не знам.

# 686
Твърде вероятно е да е спряна на митница. Аз бих проверила първо там.

# 687
  • София
Какви комбинирани вит В ще препоръчате? До сега съм взимала само В12, но сега ми се иска нещо с В6, В8 ... и се чудя какво да избера.

Благодаря на отзовалите се.

Код за 5% отстъпка от iherb.com - TQD186

# 688
  • при моите любими
Мога ли да направя справка по телефона с митница или трябва да отида на място? Къде точно се ходи? Благодаря.

# 689
Денис,Епикор може ли да се приема от диабетици?

Общи условия

Активация на акаунт