Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 310
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Сега ще стане така, че ще стройка всички двойки в болницата. Ще се кротнат и той ще се залюби с Виолета , предполагам Wink

# 241
  • Разпиляна във въображението
В Анатомията на Грей стажант повдигна обвинение срещу завеждащ имено заради връзките и подписваха декларации. Вчера повтаряха епизод, в който Дерек и Мередит спореха за една операция. Там също всички са овързани, и там личното отношение понякога взима връх и се допускат грешки. В това отношение Откраднат живот си е направо преписвачество и не ме дразни.

Банков може и да клекне. Системата тук, за съжаление, смазва чистите. И Сашо бече чист и неопетнен, но и той прикри професора, а след това скри корупцията.

# 242
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не работя в здравеопазването, но при нас има няколко двойки. Определено не е приятно да се работи с тях.

# 243
  • София
Те пък наистина прекаляват, такава шуро-баджанащина няма Rolling Eyes

Няма?   doh  Сериозно ли питаш?, бъзикаш се, нали. Тук, в Бг е точно такова е, каквото го показват.
Такива неща мога да Ви разкажа от системата на администрацията, но съм разпознаваема, дори( оказа се ) в що годе анонимен форум. Ще си помислите, че си измислям....

И не само в администрацията, навсякъде е така. Всичко се случва или с връзки или срещу секс (не се извинявам за израза).

# 244
  • тук, на мястото си

А моля, той е поканен да изпълнява мисия. Wink
Ако трябва да съм сериозна, не вярвам който и да е трезвомислещ човек да напусне добре платената си работа в добре уредената държава и да се върне тук заради някакви мъгляви цели.  Crazy

През последните години има доста такива мислещи за България, които ни оправиха отвсякъде.
Поздравления за сценаристите, че са отразили това и шуро-баджанащината ни, която е  в много по-големи размери от това което се показва.

И не само в администрацията, навсякъде е така. Всичко се случва или с връзки или срещу секс (не се извинявам за израза).
Aннa, съжалявам, но си много, много права!

# 245
  • Другата България
"Аз така си ходя, със салата..." hahaha
Хареса ми епизода на мен, наистина правдиво отразява действителността ни. Добрева няма какво да я коментирам, казали сте всичко. Но Тасев го изкарват много безхарактерен.
Време е вече Наталия да се връща.

# 246
  • София
Много ме дразни образа на Жекова. Такива дуднещи клюкарки ме побъркват направо.

# 247
  • Бургас
Дотук това е най-добрия сезон на сериала. Много ми  интересен, очаквам почти всяка следваща серия с нетърпение. Вергов, Буковска и Монев носят всички на гръб, страхотни са.
И понеже се бяхте хванали за името на актрисата в последните надписи, а коя е актрисата в предпоследните до името на Ернестина? Май Живкова беше, но не съм много сигурна.

# 248
Евгения беше супер изкуствена снощи. От самолет си личеше, че идването на Янко е нагласено от нея. Хареса ми интригата, която се завърта между Банков и Виолета. Ето това вече е мъж за нея.

Вергов, Буковска и Монев носят всички на гръб, страхотни са.

Е, и Димо Алексиев не бива да се пропуска. Блестящо предава всяка емоция с думи, без думи....

# 249
  • Другата България
Янко добре се появи, но дотук нищо - не е говорил с Калин изобщо. Някак се обезмисля присъствието му, поне засега.
Е, и Димо Алексиев не бива да се пропуска. Блестящо предава всяка емоция с думи, без думи....
newsm10 smile3521

# 250
  • София
Дотук това е най-добрия сезон на сериала.

Споделям това мнение.

И понеже се бяхте хванали за името на актрисата в последните надписи, а коя е актрисата в предпоследните до името на Ернестина? Май Живкова беше, но не съм много сигурна.

Милена Живкова

# 251
  • Бургас
Благодаря! Не се бях сетила, че може да е Романова.
Прави сте, пропуснах Димо Алексиев. Серията, в която ги нямаше Мазов, Виолета и Банков (последната миналата седмица) беше малко скучна, въпреки участието на Калин. Но пък една птичка пролет не прави, можеха поне Мазов да вкарат свежест в епизода

# 252
И аз  никога не съм знаела името на актрисата -Романова  newsm78 .
Този сезон определено е по-добър от предишните  Peace , а ни очакват и  сблъсъците с Виолетка ...

# 253
Ооо, там ще има война. Банков ще е достоен противник. Наталия ми липсва вече....

# 254
  • София
И Романова много ми харесва как играе.

Общи условия

Активация на акаунт