Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 310
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Те пък наистина прекаляват, такава шуро-баджанащина няма Rolling Eyes
И при мен работят млади хора, които са двойки, ама не съм видяла да се крият по ъглите, за да се натискат.
Нито пък семейни непрекъснато да са на едно мнение и да страда работата от това.

# 226
  • ту тук, ту там
Дали ще го пречупят? Дано не!
Много ми харесва и на мен подходът му, наистина гледам с удоволствие сега!
Вярчето пак й се размина, чак ме е яд, че не я шътна! Тя минава всякакви граници, много ме дразни!

# 227
Много го изродиха образа на Добрева, явно ще я махат съвсем скоро.
Хинова и тя не знае какво иска - хем е сгрешила в преценката си, хем Мазов й е виновен.  ooooh!
Калин се държи ужасно с Янко. Той човекът е деликатен, гледа да помогне на сина си, но Женя все се появява като слон в стъкларски магазин и проваля всичко.  Close

# 228
  • Разпиляна във въображението
Калин в момента е на нож с всички, които се месят в личния му живот. Янко, Женя и сие - всички под ножа. Все пак последния път, когато двамата се видяха Янко едва ли не го отсвири.

# 229
  • There I was on a July morning
Добре се справя новият директор досега.  Peace
Харесва ми усърдието му и стремежа за въвеждане на германска дисциплина в болницата. Но в стандартните БГ условия ще е трудно да я постигне, да не казвам - невъзможно.
Интересно кой ще наделее в конфликта между него и Виолета? Стана ясно, че и двамата се ползват от протекциите един и същи човек.

# 230
И при мен работят млади хора, които са двойки, ама не съм видяла да се крият по ъглите, за да се натискат.
Нито пък семейни непрекъснато да са на едно мнение и да страда работата от това.
Сигурно си зависи какво точно работят. Тук в болницата ги дават че са на непрекъснати дежурства включително и нощни. Аз останах с впечатлението, че друг живот освен в болницата нямат. Естествено поведението им е неприемливо, но все пак са млади хора и имат нужда не само от работа. Поне да бяха заключили вратата...
Идеята явно е да се покаже каква е представата на всички служители за нормално на работното място и че стария директор с ненамесата си през всичките тези години е допуснал големи своеволия, които вече е неизбежно да се толерират повече.

# 231
  • тук, на мястото си
Интересно кой ще наделее в конфликта между него и Виолета? Стана ясно, че и двамата се ползват от протекциите един и същи човек.

Е, стана ясно, че може да е много принципен, но и той с връзки. 

# 232

Е, стана ясно, че може да е много принципен, но и той с връзки.  
А моля, той е поканен да изпълнява мисия. Wink
Ако трябва да съм сериозна, не вярвам който и да е трезвомислещ човек да напусне добре платената си работа в добре уредената държава и да се върне тук заради някакви мъгляви цели.  Crazy

# 233
  • София
Какви връзки? Човека е приел предложението да започне на чисто и да оправи бакиите в болницата, а заварва нещо страшно. Не виждам връзки. Или ще промени нещата или ще се махне, аз лично не виждам вариант в който да се примири и да започне да си затваря очите. Поне такъв образ ни набиват за момента де, ама да видим, всичко може да стане.
Недопустимо е обаче това което се случва в операционните. Не знам дали е редовна практика и в реалността, но някои доктори поради лични чувства или амбиции застрашават живота на хората, което е абсолютно недопустимо и подсъдимо.

# 234

Няма?   doh  Сериозно ли питаш?, бъзикаш се, нали. Тук, в Бг е точно такова е, каквото го показват.
Такива неща мога да Ви разкажа от системата на администрацията, но съм разпознаваема, дори( оказа се ) в що годе анонимен форум. Ще си помислите, че си измислям....

# 235
Вергов ми е много смешен в някои сцени, когато се насилва да е много сериозен, а си личи, че смехът напира да избие Simple Smile
Да, забелязах го и аз, и го смятам за много непрофесионално и тъпо да го прави.

# 236
  • Пловдив
Едно време, на времето преди минимум 10 години в Анатомията на  Грей беше статала разправия за личните взаимоотношения на работното място и всички бяха дълбоко разтърсени, че ги караха да декларират своите връзки и оооо..чудо днес същата песен в БГ сериала.
Вергов го харесвам, като артист. Образа на доцента в сериала, обаче започна да ви идва малко твърде...  рицаря на честа, който с копието си ще прониже гнусната интриганщина и безхаберие... Ха... Ха... Детински наивно и едностранчиво. Само се надявам това да е първично видимото в един по многопластов образ, че иначе много плоско става.

# 237
Няма?   doh  Сериозно ли питаш?, бъзикаш се, нали. Тук, в Бг е точно такова е, каквото го показват.
Такива неща мога да Ви разкажа от системата на администрацията, но съм разпознаваема, дори( оказа се ) в що годе анонимен форум. Ще си помислите, че си измислям...
И в частния сектор не е по- различно.✌

# 238
Тъпотии не липсват , но в сравнение с предишните сезони е по-добре /а се бях отказала да гледам/ .
Даже чакам с нетърпение сблъсъка с Виолетка , която силно е полегнала на министерското рамо... Thinking
Дано Калин скоро да се успокои , не ми се иска да го провалят Praynig

# 239
Така де, дискретно ни показаха как се правят конкурсите за определен човек.

Общи условия

Активация на акаунт