Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 317
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Вергов ми е много смешен в някои сцени, когато се насилва да е много сериозен, а си личи, че смехът напира да избие Simple Smile

# 211
# 212
# 213
  • Другата България
Разгеле. Tired

# 214
Аз досега не съм гледал сцени на Вергов, но много ми харесва в този сериал Simple Smile

# 215
  • Русе
Може ли линк към промото?

И аз моля за линк. В промото, което гледах не виждам нито Романова, нито Калин - само Банков-Добрева-Тасев

# 216
# 217
Току що изгледах  поредната операция във филма по БТВ - е как нямаше това непрекъснато повтаряне на "микулич" /явно тази марля  хвърля в екстаз нашите сценаристи/ , а и техният "Врабчев" си гледаше работата и не дуднеше простотии .

# 218
# 219
Току що изгледах  поредната операция във филма по БТВ - е как нямаше това непрекъснато повтаряне на "микулич" /явно тази марля  хвърля в екстаз нашите сценаристи/ , а и техният "Врабчев" си гледаше работата и не дуднеше простотии .
марля ли е? мислех че е някакъв специалаен инструмент голям поне колкото трион  Laughing

# 220
За мен това си беше точно промо в смисъла на предварителна реклама на сезона, а вие му казвайте както пожелаете. Акцента беше за съдържанието му и как се вписва с вече видяното.

# 221
Сега го гледах и аз това видео, до сега все не го хващах от начало до край по ТВ
Това, което се коментира за Романова, че се съблича, не мисля, че е насочено точно към Калин. Надявам се символизира това, че ще разкрие нещо от личния си живот или миналото й, в началото показаха дъщеря й, но не се спомена нищо за семейство и съпруг.

# 222
Много недомислици в този филм. Пациентката на Мазов (с разширените вени) сигурно още чака в коридора за рецепта.......

# 223
Сега стана ясно защо Добрева е толкова амбициозна...

# 224
  • София
Браво на новия директор.
Така трябва, твърда ръка.
Виолета ми става все по-противна. Аман от такива далавераджии, заради които сме на този хал.

Общи условия

Активация на акаунт