Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
В един по-раншните епизоди стана дума, че Виолета е завършила микробиология. Показваше на Биляна свое гадже от студентските години, което учело за юрист, но било идеалист, реело се в облаците и й го показа как в момента продава книги. Даже Виолета нещо спомена, че практически специалността й не би й донесла доходи, ако работи тясно по нея.
Сега как и кога стана финансов директор, това не се разбра, освен това за финансови директор би следвало да има и поне икономическо образование, но нейсе.

# 196
  • София
Сетих се и аз за промото, Наталия все пак явно ще се върне, бременна, но явно дълго ще точат раздялата.

# 197
Да не я срещне и нея Калин на улицата в напреднала бременност и да я изроди, както Пецан изроди Галя Simple Smile

# 198
Ох, тоя Пецан е такъв мизерник и нещастник, не мога да го гледам! По-гнусен е от Виолета 300 пъти.

# 199
Ох, тоя Пецан е такъв мизерник и нещастник, не мога да го гледам! По-гнусен е от Виолета 300 пъти.
Що? Какво му е гнусното? Rolling Eyes

# 200
Безхарактерен е, напикава се от страх, като види Виолета и е готов да й лиже подметките. В трети сезон не е толкова голям скапаняк, но в предишните...

# 201
Това с клошаря, дето го показваше Виолета на Бибето, беше блъф с цел да не се увлича по Сашо

# 202
  • HH
Що? Какво му е гнусното? Rolling Eyes
Мен ме съсипва с очилата, с които все го издокарват. Ясно , че правят реклама на някоя софийска оптика, ама защо така се гаврят с човека🙈

# 203
Не го издокарват, човекът си е на години и си носи очила. Такива са му и в реала.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 09:57 от Билян@

# 204
  • Ланкър, планините Овнерог
На мен очилата ми харесват.

# 205
  • Пловдив
Може ли линк към промото?

# 206
  • Разпиляна във въображението
Сигурна съм, че Калин ще се оправи. Няма да потъне. Ще се вземе в ръце и евентуално Наталия ще дойде и ще почнат отново драмите.

# 207
Обаче от промото за следващия епизод разбирам, че Банков има нещо против конкретно към Добрева. А тя не е най- черната в болницата. Вече наистина става съмнително това негово отношение.

# 208
Обаче от промото за следващия епизод разбирам, че Банков има нещо против конкретно към Добрева. А тя не е най- черната в болницата. Вече наистина става съмнително това негово отношение.

Добрева е такова клюклю, то цялата болница е като Женския пазар. Засега Тасев се държи адекватно и май само той ходи на работа, заради работата.
Харесва ми Банков, най-после някой да се опита да въведе ред, то роднински връзки, отношения, драми, да се чуди човек как работят изобщо.

# 209
 ooooh!
сериалчето ни първите 5 епизода...чакахме новия, следващите 5 търсихме Наталия по телефона hahaha
Да видим тази петорка от утре..

Общи условия

Активация на акаунт