Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 224
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Аз също съм го гледала и знам за не един случай на жени, които са в напреднала бременност и не знаят, но не мисля, че случая с Наталия е такъв.
А и тя не е депресирала веднага след сватбата,  така че е възможно да са консумирали брака си все пак, та бременността си е съвсем точна времево. Тук някой спомена за корем и помислих, че ще се върне бременна в 5-6ти месец Joy

# 331
  • София
Ще ме прощавате, ама между тия дето ги дават по ТЛС няма нито една читава. Не може една нормална жена да не разбере, че е бременна максимум до 3 месец. И това го казвам като човек, чиято последна бременност беше от т.нар. цветни.
Малко взе да ми досажда Банков. Прекалили са с простотиите. Как отвратително се държа с Кръстева - стара била за научна титла. Пречеше му да си пише смехотворните процедури при приемане на пациент. Все едно тези доктори досега не са знаели как става.

# 332
На мен пък ми хареса реакцията на Калин към Наталия. До оня ден иска развод, сега идва - ще ставаш баща. Не може така да си играеш с чувствата на хората, да нараняваш, а после да се връщаш, надявайки се, че ще те посрещнат с отворени обятия. Че и сърдита ми се стори че е, като си тръгваше.

Аз също мисля, че Наталия не е от жените, които не биха разбрали, че са бременни. Интелигентна, в болница работи, мъжа й е лекар. Не ми се връзва с типажите от TLC

# 333
На мен ми изглежда безкрайно налудничаво всичко около Н&К. Начи... като се женеха всичко между тях беше ок. Калин преживява тежък момент, загуба на баща си, тя се сърди за прецаканото парти... е, ок, ама явно не било само това, ами още страдала за сестра си и бъбрека. В резултат на това се депресира и изчезва (кой нормален просто изчезва някъде... къде?) за известно време, след което просто ей така наема адвокат и праща документи за развод. А веднага след това пристига с положителен тест за бременност... ъъъ, добре. А пък, ако иска развод, за да се оженят пак и да има парти, е*ати недораслите идеи... наааайн. Развалиха образа на Наталия, както и този на Добрева, топ ъф дъ топ по абсурдност.
Калин все още се държи. Simple Smile
Някой ще каже ли какво му е точно на доцент Пецан, че нещо пропуснах? Треморче нещо ли?

# 334
Пецан си презори ръката, като се опита да вдигне новата печка.

# 335
Тенкю! Това съм го пропуснала.

# 336

Тенкю! Това съм го пропуснала.
За нищо.

# 337
  • Разпиляна във въображението
И според мен няма нищо общо между жените по TLС  и Наталия. Последната е жена, която се вайка, че сега е можела да е на меден месец и бременна и да не се усети близо два месеца, че цикълът й не идва.

# 338
  • ту тук, ту там
Ами може пък да й е идвал! 🙄

# 339
  • София
Ами може пък да й е идвал! 🙄
Не може, ако е бременна.

# 340
Ами  то ако е ходела да я прегледат супер професионалистите от болницата- доцента гинеколог, който забремени без да иска колежката си гинеколожка, която пък роди на улицата Joy, може и да не е разбрала, че е бременна. Може и те да не са разбрали Joy

# 341
  • ту тук, ту там
Е нали само преди няколко поста потребителка сподели, че "цветната бременност" не е мит?!

# 342
На Пецан проблемът му е още преди случката с печката. Имам спомен, че още докато беше женен за Виолета си поряза ръката и го оперираха. После възстановяването не вървеше добре и още тогава получаваше болки и схващания, които му пречеха да оперира. Сега с печката пак явно се е върнал проблема.

# 343
  • София
Е нали само преди няколко поста потребителка сподели, че "цветната бременност" не е мит?!
Аз споделих. Точно защото знам какво е цветна бременност и знам, че не ти идва, както си го представят повечето жени.

# 344
  • ту тук, ту там
Убедена съм, че в период на депресия не е задължително и не е невъзможно да не забеелжиш подобни разминавания!
Недомислици в сериала има много, но не е нужно да търдим под вола теле, според мен!

Общи условия

Активация на акаунт