Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 212
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Ами те и Биляна и Сашо са израснали като сами деца, но сценаристите се опитваха да ни ги представят прекалено алтруистични, за да им симпатизираме.
На мен лично Калин и Наталия са ми много по-симпатични като образи от първите двама, дори и от Добрева и Тасев. И не е вярно, че са егоисти. Наталия направи всичко възможно за сестра си, без дори и да я познава добре. Калин също е склонен да съчувства на чуждата болка, помогна на хомосексуалната лесбийска двойка, прие брат си, който дори му отмъкна годеницата, помогна на циганчето, помогна на двамата полицаи в бара и на наръгания човек. Въобще, Калин е образът, в когото бих се влюбила. Много по-плътен е като емоция от Сашо.

# 421
Аз уточних вече за какъв вид егоизъм говоря. Повече клони към комфортната зона на самотно съществуване и трудно приемане на съвместното съжителство с всичките му проблеми породени от това, че партньора ти никога не е съвършен и са нужни повече разговори по проблемите, компромиси, разбиране, съчувствие, прошка...
Нищо лошо не казвам срещу Калин. Просто му е нужно да забави малко първосигналните реакции и да реагира малко по-зряло. Ако всички подобни ситуации водеха до развод то и едно здраво семейство нямаше да остане.

# 422
  • Разпиляна във въображението
И той отвърна на лошото с още по-лошо, браво. Но, продължавай да го защитаваш, много ме забавляваш.☺
Точно така, държи се като обиден пубер. Какво ще постигне с това? ☺

Калин се опита, Наталия - не. И се държа като ощипата девойка. Поне да имаше някаква по свясна причина освен една изпусната от яд реплика. Врътна се и изчезна. Прав й път.  Whistling

# 423
В чест на истината , ако трябва да разкарат някого от сериала, предпочитам да е Наталито  .
Такова  нещо - хем сърби  ,хем боли  много ме дразни . Тя самата не знае какво иска , а другите трябва да ходят наоколо на пръсти и да се досещат какво и е .

# 424
  • Mediterraneo
В чест на истината , ако трябва да разкарат някого от сериала, предпочитам да е Наталито  .
Такова  нещо - хем сърби  ,хем боли  много ме дразни . Тя самата не знае какво иска , а другите трябва да ходят наоколо на пръсти и да се досещат какво и е .

Подкрепям! А и като цяло функцията й на пи ар в тази болница ми е като изсмукана от пръстите( справка- последната случка с балерината; много измислено), та ще е по- безобидно да изкарат нея, ако са тръгнали да го правят, отколкото Калин. Съвсем лично мнение- никак не я харесвам актрисата нито визуално, нито как се справя с ролята си.

# 425
Те ако решат да махнат и Калин от филма нищо няма да остане  Simple Smile
Не смятам че са решили да махат някого още. Просто им е нужен материал за следващите ~40 серии и се очакват още доста изсмукани от пръстите драми. А Наталия се предполага да е поне малко хормонално разклатена покрай бременноста и с това си обяснявам неадекватното и поведение при завръщането.

# 426
  • тук, на мястото си
Можеха да измислят някакво друго развитие на образите на Калин  и Наталия. Калин горкия какво ли не  го правиха през сезоните, и в Кения ли беше го пращаха, и го разболяваха, и стерилен го изкарваха. Можеха вече да се спрат. Пък и Наталия голяма глезотия я направиха. Върнаха образите им в първи сезон.

# 427
Абсолютно! Не знам занапред какво са измислили сценаристите, но до сега епизодите спокойно можеха да минат и без тази драма, има достатъчно сюжетни линии, по които да се вихрят и не е задължително да развалят образа на всеки герой, за да си запълнят времето.
Или пък ако толкова държат на това, за мен щеше да е по-логично Калин да се депресира от загубата на баща си, а не Наталия да се сърди, че умрял на сватбата им. Можеше да посретнат тук таме някой скандал и след това бебето да го извади от дупката, но това изчезване, разводи и т.н. са прекалени.
Аз не познавам някой (освен Евгения Генадиева), който ей така да изчезне в дън земя месец след сватбата си, освен ако не е тормозен и малтретиран. 

# 428
До толкова тази тема не изниква между Калин и Наталия, че започвам да си мисля, че тя не знае за документите  Joy
Товa си го помислих и aз. Дaли пък нямa някой "доброжелaтел" , който дa е изпрaтил документите? Тогaвa  поведението нa Нaтaлия би било обяснимо. Мaкaр че не се сещaм зa тaкъв човек от сериaлa, който дa искa дa нaвреди нa двaмaтa...

# 429
И яз се съмнявам някой друг да е изпратил документите, а и в болницата първоначално не се знаеше, че Наталия е изчезнала и всички мислеха, че си е вкъщи.

# 430
  • София
Винаги има накъде да се увеличава драмата, може детето да вземе да се роди с Даун, но сценаристите вече отдавна са забравили според мен, че в рода на Янко е имало човек, страдащ от синдрома. А и би било прекалено според мен.

# 431
  • Варна
Те със сигурност ще вкарат интрига
За Даун с бебето. Ще има тестове изследвания и прочие манипулации всички ще са на тръни... И накрая всичко ще е ок.. Heart Eyes

# 432
Ох, историята за роднината с Даун в рода на Янко я бях забравила. Дано и сценаристите да са забравили, че ако пак я завъртят тази драма...Scream

# 433
  • Разпиляна във въображението
Трябва да я завъртят. За фалшива тревога голяма история стана, а за истинска да не продумат няма да е добре.

# 434
До толкова тази тема не изниква между Калин и Наталия, че започвам да си мисля, че тя не знае за документите  Joy
Товa си го помислих и aз. Дaли пък нямa някой "доброжелaтел" , който дa е изпрaтил документите? Тогaвa  поведението нa Нaтaлия би било обяснимо. Мaкaр че не се сещaм зa тaкъв човек от сериaлa, който дa искa дa нaвреди нa двaмaтa...
Не да навреди, а да помогне. Подозирам, че тези документи са изпратени с цел Калин да си размърда трътката и да намери жена си. И подозирам в това точно трима души - Евгения, София (по отделно или заедно) или Врабчев. Смейте се, ама никой не разбра той какво точно правеше на компютъра, когато София му рева, че Наталия е изчезнала. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт