Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 268
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Ама Калин обича Наталия. Сега е наранен и иска да знае защо.

Освен аз някой друг забелязали какво отношение имаше Наталия към бебето?
Да се беше опитал да поговори с нея, като я обича. Не са деца, той опита ли да говори човешки с нея? Тя казала, че обяснения не смята да му дава. И какво, остави я да си тръгне, не, даже я изгони по изключително гаден начин.
Наранен е, да, затова иска да нарани и той. Не е мъжко това поведение.
Бебе още няма, има бременност. Няма как Наталия да е спокойна и да се радва на бременмостта си в момента, мисля.

# 406
  • There I was on a July morning
Мен толкова ме подразни поредната драматична сцена между Калин и Наталия, че дори не ми се коментира последния епизод от филма. Почти повярвах, че Наталия е/или е била в депресия, но сега се появява ни лук яла, ни мирисала и смята, че не дължи никакво обяснение на съпруга си, който е в далеч по-кофти положение от нея. От своя страна той и подхвърля някаква реплика, съвсем не лишена от основание и тя тутакси изчезва. Това ми прилича на отношения между пубери, а не между зрели хора. Убедена съм, че двамцата пак ще се съберат, но трябва да чакаме поне до около 40-та серия, защото сценаристите не са измислили с какво друго да си запълнят сезона.
Останалите сцени в епизода ми допаднаха, с интерес очаквам развитието на героя на Вергов и личната му история.

# 407
  • Другата България
Сигурно ли е, че ще има трети човек?
Тоест Наталия с корема и Калин се заплесва с друга? newsm78

Чак сигурно не е. Това са си мои разсъждения за ролята на Диана в сериала. Може и за Банков да я гласят. Никога като се появи нова хубава лекарка не е случайно. Ще има някаква любовна драма с нея.
Ясно. Да видим. Поредната любовна история в "Свети Кирил".

# 408
  • София
Аз недоумявам за едно нещо, докога Наталия ще се държи като ни лук яла, ни лук мирисала що касае развода??? Алоуууу, тя се разведе със съпругът си по нейна инициатива и нито дума за това, нито нищо?!
Тази тема все едно не съществува, да не би сценариста, който е писал историята с документите за развод да е в почивка и да трябва да чакаме да се върне, за да ни осветлят по въпроса...  Laughing

За друго се сетих аз. Има ли шанс Наталия да не е подписала документите или няма начин? Калин подписа, ама дали по презумция се подразбира, че Наталия е подписала или не е необходимо? Защото ако единия не подпише, то официално развод няма или се бъркам?

# 409
  • Разпиляна във въображението
Не знам как е, но все си мисля, че трябва да се срещнат в съда.

Да се беше опитал да поговори с нея, като я обича. Не са деца, той опита ли да говори човешки с нея? Тя казала, че обяснения не смята да му дава. И какво, остави я да си тръгне, не, даже я изгони по изключително гаден начин.

Той я покани, а първото, което тя му заяви е, е няма да е обяснява, че не съжалява и т.н. Тя е тази, която не се опита, а просто му заявава това и това и това.

# 410
И той отвърна на лошото с още по-лошо, браво. Но, продължавай да го защитаваш, много ме забавляваш.☺

# 411
имам чувството, че ролите на Наталия и Калин в новия сезон ги пишат 5 различни сценаристи и никой не чете какво пише другия..никаква последователност и никаква логичност в поведението им!

# 412
Алоуууу, тя се разведе със съпругът си по нейна инициатива и нито дума за това, нито нищо?!

За друго се сетих аз. Има ли шанс Наталия да не е подписала документите или няма начин? Калин подписа, ама дали по презумция се подразбира, че Наталия е подписала или не е необходимо? Защото ако единия не подпише, то официално развод няма или се бъркам?
Бъркаш се. Simple Smile  Официално развод няма без съд даже и двамата едновременно да се подпишат. Бракът все пак има някаква устойчивост.
Не са разведени засега. Това да не е договор за наем - единият праща предизвестие за прекратяване, другият го получава и готово Simple Smile

# 413
Където има емоции и чувства логика не е задължително да има, но поне очаквам някои от недоразуменията между тях да бъдат разяснени в последствие. Изглежда тестето с карти още много трябва да се разбърква преди да започне да се подрежда защото до края на сезона остават още много серии и трябва да се запълват с нещо.

# 414
  • София
Не са разведени засега. Това да не е договор за наем - единият праща предизвестие за прекратяване, другият го получава и готово Simple Smile

Да, звучи логично разбира се. 10х Simple Smile

# 415
Но при тези сценаристи никога нищо не е сигурно Blush Те са новатори във всичко, защо не и в правото.

# 416
Ако Натали и Калин се разберат /стига тя да си клекне и да обясни нещо за изчезването си  / , няма никакво значение дали са формално женени или не .
За сега няма такъв шанс , появява се мацката и ми излиза с - имах нужда , нямам какво да ти кажа , бременна съм...
До тук Калин си се държи доста логично  като обиден човек .

# 417
Точно така, държи се като обиден пубер. Какво ще постигне с това? ☺

# 418
Горкият Калин, първо го заряза годеницата му, после стана вдовец с дете /хомосексуалната лесбийска двойка с момиченцето/, сега пък му предстои развод.

# 419
Горкият Калин, първо го заряза годеницата му, после стана вдовец с дете /хомосексуалната лесбийска двойка с момиченцето/, сега пък му предстои развод.
Може би всичките тези нещастия ги включват за да имат основание да продължават основното заглавие на откраднат живот дори и след напускането на Сашо. Калин ако си беше останал във Варна сега можеше да е например един щастливо оженен рибар и никога да не се сети че би могло да бъде хирург за да среща жени като Биляна, Наталия, пациентки с проблеми и други подобни за да му се налага вечно да помага и да страда. В такъв аспект и неговия живот е откраднат.

Вече не ги виждам Калин и Наталия с общо бъдеще. Любовта между тях ми се вижда че вече се е изпарила твърде бързо и на нейно място се е заселило егото, което вече не е добър знак. И двамата са израстнали като сами деца без братя и сестри и това допълнително е засилило егоизтичното им поведение и самотно съществуване без необходимости да споделят, да се извиняват, да обясняват... което е също един от големите проблеми на съвременните семейства с по едно дете.

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 17:08 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт