Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 233
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • ГО
Ако имаш чувства към един човек, би трябвало да можеш да му простиш. Не е направила нищо непростимо.
Да, но трябва да има разговор. Не да застанеш пред човека и да заявиш, че не съжаляваш за нищо, че няма за какво да се извиняваш и да чакаш другия да ти каже - няма проблем.

# 391
Съгласна съм.☺

# 392
  • Разпиляна във въображението
Ако имаш чувства към човек трябва да се опиташ да говориш с него. Да му обясниш какво става с теб, от какво имаш нужда, защо си решила да го зарежеш, да му дадеш правото да продължи живота си с друг човек, защо си решила да му изпратиш документи за развод. Тя просто влезе в апартамента връчвайки му тест за бременност и желайки да продължат все едно нищо не е станало. Наталия може да се е оправила, да е намерила спокойствието си, но Калин не знае защо е станало и трябва да получи отговорите си. Тя трябва да му ги даде.

Отделно оставам с чувството, че оставя всичко в ръцете на Калин. Да вземе да се постаряе малко повече с честността и откритостта, ако иска той да реши какво ще стане с бебето. Защото тя не гори май много-много от желание за детето. Още е мръднала и й трябва подкрепата на Калин, затова да си отвори остата и да говори!

# 393
Колкото и да си разсъждаваме в темата, аз логика в отношенията Калин-Наталия не виждам! Нито реакцията и депресията й след сватбата, нито драмите след завръщането й. Героинята е минала през толкова тежки моменти в живота си (особено в детството), а за една "провалена" сватба се тръшка! Разбирам нейният баща да беше починал, да намеря логика, но смъртта на свекър й и уж проваленият й личен празник да я накарат да си остави мъжа и да иска развод... WTF??? Реакцията в разговора с Калин - също, а той пък съвсем мъжки я остави да си тръгне вместо да я догони.

Неведоми са мислите сценаристки!

# 394
Както са неведоми и решенията на стилистите. Генадиева ходи на работа с дантелена рокля. Виолета Захариева с разни дантели,пера и мъниста.

# 395
  • Другата България
Ако имаш чувства към човек трябва да се опиташ да говориш с него. Да му обясниш какво става с теб, от какво имаш нужда, защо си решила да го зарежеш, да му дадеш правото да продължи живота си с друг човек, защо си решила да му изпратиш документи за развод. Тя просто влезе в апартамента връчвайки му тест за бременност и желайки да продължат все едно нищо не е станало. Наталия може да се е оправила, да е намерила спокойствието си, но Калин не знае защо е станало и трябва да получи отговорите си. Тя трябва да му ги даде.
Така е, но пък и това с детето, че може да не е от него си беше грубичко. Нормално е да я жегне.
Просто тя не подходи правилно с това "не смятам да ти се обяснявам", малко тъпо беше.

Това с Тасев и молбата за напускане какво беше? newsm78

# 396
  • София
Значи, ако баща ми почине на сватбата ми (да не дава Господ), а партньорът ми не само, че не ми покаже съпричастност, ами се тръшка заради провалената си сватба ще ми стане много криво. После 40 дни ще ми играе обиден и депресиран, а и на поменът няма да дойде, аще седи сам в СЪСЕДНИЯ апартамент, не на 400км. След което не стига, че не желае да е с мен, ами и изчезва без вопъл и стон, написал ми писмо, ако искам да хващам пътя и да не го чакам той си имал нужда да е сам със себе си. След това получавам документи за развод (разбира се по пощата, не е дошъл лично да ме уведоми), след някакво време се връща, все пак го каня да говорим, той идва в апартамента ми и ми заявява, че няма да съжалява а и няма да се ОБЯСНЯВА къде е бил и прочее.
Просто няма как да съм с този човек повече.

П.С. И да, въпросът откъде да знам с кой си била си е резонен

# 397
И аз мисля, че коментарът на Калин беше резонен, макар и доста груб. Да не забравяме какъв живот водеше Наталия преди време - не подбираше много и обясняваше, че не е по сериозните връзки. Логично е Калин да има някакви съмнения, че се е върнала към стария си начин на живот. Въпреки че в случая по-скоро искаше да я нарани с думите си.

# 398
Аз пък се чудя, Наталия да не е с амнезия - ни дума, ни вопъл, ни стон за развода. Явява се емнайсет дни отсъствие и все едно нищо не се е случило. 

# 399
  • Другата България
Аз пък се чудя, Наталия да не е с амнезия - ни дума, ни вопъл, ни стон за развода. Явява се емнайсет дни отсъствие и все едно нищо не се е случило. 
Да, това за развода и аз се замислих - поне да беше казала "сгреших" или нещо от сорта, а тя ни-що по темата, все едно са си женени, била е на СПА и просто се прибира у дома с положителен тест за бременност.

# 400
Цялата им кавга е тъпа и излишна и колкото и да търсим логика в поведението и на двамата, такава просто няма.
Надявам се поне да не разтягат дълго тази драма и Калин да не лапне по тази новата докторица, уролог ли беше, че ще стане прекалено! 

# 401
Аз си мисля, че новата докторка (Диана Димитрова) точно ще го играе третия човек, който ще накара Калин и Наталия да се преоткрият. Малко като случая Добрева - Тасев - Стилянова миналия сезон. Той може да тръгне по нея и след време просто да разбере, че Наталия е неговата жена и да си я върне. Знае ли човек. Радвам се, че вкарват отново Диана в сериала. Преди беше с малка роля и не успя да разгърне таланта си, но се надявам сега да го направи. Плюс това е много красива.

# 402
  • Другата България
Сигурно ли е, че ще има трети човек?
Тоест Наталия с корема и Калин се заплесва с друга? newsm78

# 403
  • Разпиляна във въображението
Ама Калин обича Наталия. Сега е наранен и иска да знае защо.

Освен аз някой друг забелязали какво отношение имаше Наталия към бебето?

# 404
Сигурно ли е, че ще има трети човек?
Тоест Наталия с корема и Калин се заплесва с друга? newsm78

Чак сигурно не е. Това са си мои разсъждения за ролята на Диана в сериала. Може и за Банков да я гласят. Никога като се появи нова хубава лекарка не е случайно. Ще има някаква любовна драма с нея.

Общи условия

Активация на акаунт