Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 213
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Майката на Мазов е най-лошата версия на свекървище, бъррр...

Щеше да е най-лошата версия ако живееше заедно с тях. Сега поне я търпят само за рожденните дни. Smile

# 376
То това нейното държи влага от един РД до следващия 😂

# 377
  • Mediterraneo
Ох, отсега ми накъртва цялото преследване между Наталия и Калин, което ни предстои този сезон! За какво я придърпа Калин, като после пък така гнусно я изгони?

# 378
  • Разпиляна във въображението
Сякаш Наталия заслужаваше нещо повече. За репликата на Калин към нея за бебето и на мен не ми допадна, но той се постара: първо я изгони, след това я игнорира, накрая реши да й каже да се прибере, настрои се да говори, поиска обяснение, не извинение, но обяснение и какво получи - едно нищо: "Няма да ти се обяснявам"? Хайде...

# 379
  • Там,където се събуждам щастлива.

Май, не е актриса. С какво се занимава, че от профила много разностранни неща се виждат.

# 380
  • София

Май, не е актриса. С какво се занимава, че от профила много разностранни неща се виждат.

Манекенка, стюардеса, журналист и т.н.
http://ikarpress.com/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8- … 0%BE%D1%80%D0%BA/
https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B0+%D … h=649&dpr=1.5

# 381
  • Там,където се събуждам щастлива.
Благодаря за линковете!

Между впрочем, майката на Мазов все едно е моята баба. Подобни приказки и идеи имаше по повод на осиновяването. Чичо ми осиновиха дете след нейната смърт. Много благородно постъпи той към детето (каквтоми всички осиновители), но сега виждам, че за някои неща беше права баба ми. Сцената с двамата ме пренесе 30 години назад.

# 382
  • ГО
На 99% съм сигурна, че Стилянова ще се възползва от проблема на Захариев с ръката и ще иска да заеме неговото място на завеждащ отделение.

Направо може да го убеди сам да се откаже от поста и да й го отстъпи. Тя да гради кариера, а той да си остане вкъщи да гледа Пешко. Smile

Жалко, че няма да може и едно дете да и роди.  Laughing

Аз наистина не разбирам, но не е ли възможно да се оперира жена от апендицит без да се налага преждевременно раждане?
Майка ми е оперирана от апендицит докато е била бременна с мен. Вярно, била е в по-ранна седмица, ама... Докторът е казал, че има риск за бебето и за майката, но вече е имала един спонтанен аборт и са рискували.

# 383
  • от един красив град
На мен много ми хареса епизода от петък. Разчувстваха ме много. То е ясно, че трябваше да измислят някоя драма между Калин и Наталия. Иначе какво щяхме да гледаме? Освен да ги пратят и тях в чужбина. Толкова добре играят и двамата, че ми е кеф да ги гледам. Хинова и Мазов също, абе този сезон всички ми харесват и ми е интересно. За четвърти сезон си е супер. А иначе съм съгласна, че Калин има основание да се пита детето дали е негово.

# 384
Скрит текст:
На 99% съм сигурна, че Стилянова ще се възползва от проблема на Захариев с ръката и ще иска да заеме неговото място на завеждащ отделение.

Направо може да го убеди сам да се откаже от поста и да й го отстъпи. Тя да гради кариера, а той да си остане вкъщи да гледа Пешко. Smile

Жалко, че няма да може и едно дете да и роди.  Laughing

Аз наистина не разбирам, но не е ли възможно да се оперира жена от апендицит без да се налага преждевременно раждане?
Майка ми е оперирана от апендицит докато е била бременна с мен. Вярно, била е в по-ранна седмица, ама... Докторът е казал, че има риск за бебето и за майката, но вече е имала един спонтанен аборт и са рискували.
В по-ранна бременност може и да има достъп до апендикса. В 25 г.с. вече матката е пред червата и няма как. Дори Романова каза, че и без бременност ѝ е трудно да оперира, защото бил с по-особено разположение.

За мен сериалът става все по-тъп и по-тъп. Калин го направиха на пълен тъпанар, който не пожела да разбере жена си - не разбра, че е в депресия или преддепресивно състояние, тогава само ѝ крещеше, а не от това има нужда човек в такова състояние. Сега се държи като още по-голям тъпак, нямам думи.

# 385
За мен сериалът става все по-тъп и по-тъп. Калин го направиха на пълен тъпанар, който не пожела да разбере жена си - не разбра, че е в депресия или преддепресивно състояние, тогава само ѝ крещеше, а не от това има нужда човек в такова състояние. Сега се държи като още по-голям тъпак, нямам думи.

Той се опита, тя го отряза, след това си тръгна и накрая пожела да скъса връзката с него. Според теб какво трябва да направи Калин след като изчезва и не иска да му даде никакво обяснение. Имала нужда от това и нямало да се обяснява. Дори майка й се усъмни, че е посегнала към наркотиците. Тъпанарката е тя.

# 386
Как е опитал да ѝ помогне, даваха го само да ѝ крещи, това ли е начинът според теб?

# 387
Въпреки ,че много харесвам Натали , в случая не мога да съм на нейна страна - имах нужда от рестарт , няма да ти се обяснявам - доста е нагло .
Май от тука  до края на сезона  яко ще ни досаждат с мелодрамите - двете баби ще напъват за сдобряване , мъките на Хинова и т.н.
Беше странно как Наталия се отяде на дружелюбната Жени , която каза ,че  така очаква това бебе -какво толкова  се радваш , нали имаш внуче от Александър /беше доста грубо/ .
Май ще мина само на четене във форума  newsm78

# 388
Как е опитал да ѝ помогне, даваха го само да ѝ крещи, това ли е начинът според теб?

Аз видях да се разправя с нея след погребението. А тя определено му отвръщаше, така че си е направо семеен скандал. След това тя му отказваше всичко. Нито искаше да говори с него, нито искаше да излиза с него, нито дори да спи до него. Дадоха го да се опитва, а тя не се опитваше. Грам усилие не положи. Не отиде на помена на баща му в съседния апартамент, обаче много се зарадва на Алекс и баща му. Накрая го заряза напълно. Сега иска всичко да е като преди.

# 389
Ако имаш чувства към един човек, би трябвало да можеш да му простиш. Не е направила нищо непростимо.

Общи условия

Активация на акаунт