Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 218
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Убедена съм, че в период на депресия не е задължително и не е невъзможно да не забеелжиш подобни разминавания!
Недомислици в сериала има много, но не е нужно да търдим под вола теле, според мен!
Не е точно така, защото по тези недомислици върви доста основна сюжетна линия. Ако не беше толкова важно (като например инсеминацията на жена с прекъснати тръби) може би нямаше да се вглеждаме толкова.

# 346
  • ту тук, ту там
Конкретно за бременността на Наталия говоря! За мен всичко, което се случва с нея - настроенията й, депресията, бременността, бягството, непоследователността в действията й - е напълно възможно в реала!

# 347
  • Разпиляна във въображението
Наталия е патка. Не й знам депресията, обаче за доста кратко време се оправи. По-скоро съм склонна да вярвам, че е бил някакъв лош период и добре, че не посегна към наркотиците, което вече сме виждали.  Подала е документи за развод, обмислила го е. Адвокатът й я е уведомил, че документите вече са подписани и от другата страна. На следващия ден идва с тест в ръка. Може би си го е направила сутринта  Grinning  И решава да отиде при мъжа, на когото е заявила желанието си, че иска да се разведе, заварва го уморен, нещастен, яде храна от стола на болницата, оставя му теста на масата и срамежливо казва "Бременна съм". Проблемите им не бяха свързани с бебе, а с отношениятата им, така че да се очаква, че това, че има дете в корема, автоматично ще оправи нещата... ами според мен не става така. Така че да не ходи с поглед на ударена кошута, ами да си върне мъжа.

Гледам промото, което за мен е безумно. Стаменова шепти на Калин "Честито, татенце", Наталия се тръшка на Женя, Женя държи конско на Калин и накрая "Изпълнени си с омраза, Калине"  ooooh! Сериозно, сценаристите изпилили са си хапчетата? Как така Калин отново стана лошия?

# 348
Не че оправдавам Наталия - молбата за развод имам предвид, но пък няма ми стана криво, че от дълбокомъдрения разговор между Калин и Янко в гората нямаше никакъв ефект. Гадно ми стана за Наталия.

# 349
Не че оправдавам Наталия - молбата за развод имам предвид, но пък няма ми стана криво, че от дълбокомъдрения разговор между Калин и Янко в гората нямаше никакъв ефект. Гадно ми стана за Наталия.

Нито беше дълбокомислен този разговор, нито нужен. Беше едно ненужно натрапване-вися му в къщата, абе....
Наталия постъпи изключително грозно, глупаво, че точното определение за ситуацията на Miriel ме кара се смея злорадо как и затръшнаха вратата (заслужаваше повече даже). Хич и не искам да се събират пък аз. Аман.

# 350
Е нали само преди няколко поста потребителка сподели, че "цветната бременност" не е мит?!
Аз споделих. Точно защото знам какво е цветна бременност и знам, че не ти идва, както си го представят повечето жени.
Е , не е точно като  редовен ц-л /но си е на  определените дати /  , но ако не го очакваш , си е доста заблуждаващо .
Като не ти се прияжда нищо без причина , не ти се гади ,  не ти е станало лошо , като си бил кръводарител и т.н. , поне до 3 мес. няма как да го предположиш .
И аз се изкефих  на Калин  като  разкара Наталия .После май го дадоха да страда /за днес/ , но реагира  мъжки .

# 351

подозирам, че гледаха да вкарат актьора в сериала  Peace никаква резултатност от идването му, освен да се изтъкне досадната майка, дето си ходи ей така със салатата навсякъде.  Mr. Green

На Пецан проблемът му е още преди случката с печката. Имам спомен, че още докато беше женен за Виолета си поряза ръката и го оперираха.
я, сценаристите да имат толкова дълготрайна памет ли  Laughing

# 352
Пеп-чо, така е, съгласна съм за салатата.😂😂
Мислех, че като напиша "дълбокомъдрен" , ще се разбере, че е леко шеговито. Но съм сбъркала. ☺
Нали затова е замислен от сценарисчичи този разговор, за да има ефект от него уж. ☺ Калин да приеме Наталия и бла-бла..☺

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 11:57 от Ензим

# 353
Е той и бащата беше с тежка цироза, ама...ей на, оправи се съвсем и припка насам натам

# 354
  • Русе
Пецан пострада на летището, май бомбен атентат имаше. После Калин го заши, но се усложни и се наложи намесата на Мазов. Това помня аз. За сценаристите - не знам. Дано не убие някоя родилка, че вече много стана.
Реакцията на Калин беше логична. Когато Наталия излезе и стана да гледа през шпионката, си викам - край - ще отвори и ще се награбят в обятията си. Ама не, пак същото като на помена. Двамата стоят през вратата и си трягва единия.
За Банков - мисля, че дъщеря му е починала и това е довело до срив в отношенията с жена му и са се разделили. Може да се появи и тя по някое време.

# 355
  • Другата България
Наталия е патка. Не й знам депресията, обаче за доста кратко време се оправи. По-скоро съм склонна да вярвам, че е бил някакъв лош период и добре, че не посегна към наркотиците, което вече сме виждали.  Подала е документи за развод, обмислила го е. Адвокатът й я е уведомил, че документите вече са подписани и от другата страна. На следващия ден идва с тест в ръка. Може би си го е направила сутринта  Grinning  И решава да отиде при мъжа, на когото е заявила желанието си, че иска да се разведе, заварва го уморен, нещастен, яде храна от стола на болницата, оставя му теста на масата и срамежливо казва "Бременна съм". Проблемите им не бяха свързани с бебе, а с отношениятата им, така че да се очаква, че това, че има дете в корема, автоматично ще оправи нещата... ами според мен не става така. Така че да не ходи с поглед на ударена кошута, ами да си върне мъжа.

Гледам промото, което за мен е безумно. Стаменова шепти на Калин "Честито, татенце", Наталия се тръшка на Женя, Женя държи конско на Калин и накрая "Изпълнени си с омраза, Калине"  ooooh! Сериозно, сценаристите изпилили са си хапчетата? Как така Калин отново стана лошия?
Да си върне мъжа, ама този мъж вече и той не е същия, сега ще има серии наред сюжетът да се върти около техните отношения и подозирам, че всички ще са "срещу" Калин и ще го молят да се вразуми. Което я стане, я не къмто 40 епизод Tired. С какво да е изпълнен Калин след такова фиаско? Най много Наталия да се оправдае с хормоните за състоянието си.
Иначе монолога на Банков в операционната ми хареса, не знам в реала наистина ли така по време на операция лекарите се държат като....не знам и аз какво. Засега образът на Банков на мен ми допада, но това с Кръстева беше верно малко грубо. Но пък иначе кой от къде дойде и му държи сметка за какво ли не.... newsm78
Сигурна бях и че ще има някаква драма около него, загатнато беше.
Пецан ще му спретнат някоя диагноза и ще го депресират и него набързо заради тази ръка, така подозирам.

# 356
  • тук, на мястото си
Наистина ли лекарите водят такива разговори по между си пред пациентите? Клюки, интриги и т.н. Снощната любовна сценка между Стилянова и Захариев пред пациентката беше супер тъпа. Като казах Стилянова, явно във всеки сезон ще развалят образа на някой герой. Миналият сезон беше тя, сега Добрева.
Миналата година  имах операция с местна упойка, говорят, смеят се, обсъждат колеги,  мръсни вицове,  за половин час много неща чух. Наистина е много  грозно отстрани.

# 357
На 99% съм сигурна, че Стилянова ще се възползва от проблема на Захариев с ръката и ще иска да заеме неговото място на завеждащ отделение.

# 358
На 99% съм сигурна, че Стилянова ще се възползва от проблема на Захариев с ръката и ще иска да заеме неговото място на завеждащ отделение.

Направо може да го убеди сам да се откаже от поста и да й го отстъпи. Тя да гради кариера, а той да си остане вкъщи да гледа Пешко. Smile

# 359
  • София

Направо може да го убеди сам да се откаже от поста и да й го отстъпи. Тя да гради кариера, а той да си остане вкъщи да гледа Пешко. Smile

Жалко, че няма да може и едно дете да и роди.  Laughing

Аз наистина не разбирам, но не е ли възможно да се оперира жена от апендицит без да се налага преждевременно раждане?

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 15:21 от sea.sea

Общи условия

Активация на акаунт