Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 227
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София
На мен пък за сега  не ми харесва чак толкова сезона.

# 286
Много ми е смешно новият директор като слухти по ъглите като някой санитар. Веднъж да го вкарат като сцена - ок, но малко прекалиха.

# 287
  • Разпиляна във въображението
Нали е тук, за да оправи болницата и системата?  Whistling Човекът трябва да е запознат с всичко  Naughty и щом никой не го харесва, отказаха го да ги наблюдава през камерите, трябва да се върне към доброто старо класическо подслушване. Тъпото е, че се и издава.

# 288
  • Там,където се събуждам щастлива.
Банков нарочно се издава, за да им стане супер неприятно! Стилянова искаше да потъне в земята! Ама и те не се спряха с коментарите, което си е типично по нашенски, де. Завърти се някъде за 10 минути и всички клюки и приказки по адрес на някого ще научиш.

# 289
  • Другата България
Наталия се връща, защото е бременна, но пък Калин вече подписа, така че нова драма сега ще има с тях двамата. Ще се гонят из болницата, Калин ще се притеснява - нали е с един бъбрек, Банков ще недоволства, че си решават личните проблеми в болницата,  абе изобщо екшън.
Банков нарочно се издава, за да им стане супер неприятно! Стилянова искаше да потъне в земята! Ама и те не се спряха с коментарите, което си е типично по нашенски, де. Завърти се някъде за 10 минути и всички клюки и приказки по адрес на някого ще научиш.
Така де, но пък откъде знае точно кога и къде да отиде? Thinking

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 13:02 от Merri_An

# 290
  • София
Извинявайте ама Наталия е пълна оФца. Бременна, не бременна, да не го беше напускала така и кой я накара да изпраща документите за развод? Понякога наистина това което се разиграва в женската глава си е вселенска загадка... Горкия Калин, пф.  Confused

# 291
  • София
Извинявайте ама Наталия е пълна оФца. Бременна, не бременна, да не го беше напускала така и кой я накара да изпраща документите за развод? Понякога наистина това което се разиграва в женската глава си е вселенска загадка... Горкия Калин, пф.  Confused

Аз бих написала сценаристката глава.  Laughing

# 292
  • София
Наистина ли лекарите водят такива разговори по между си пред пациентите? Клюки, интриги и т.н. Снощната любовна сценка между Стилянова и Захариев пред пациентката беше супер тъпа. Като казах Стилянова, явно във всеки сезон ще развалят образа на някой герой. Миналият сезон беше тя, сега Добрева.

# 293
Това с изпращането на документи е точно по американски и както писах и преди  - без никакъв смисъл у нас.
Виолета как успя толкова бързо да премести цялата лаборатория, че и да заработи - за по-малко от 24 часа.

Наистина ли лекарите водят такива разговори помежду си пред пациентите? Клюки, интриги и т.н.
На мен докато ми подейства упойката за една сериозна операция, лекарите, които асистираха обсъждаха  главната оперираща - доцент, която трябваше да дойде всеки момент - че е чудовище и разни други неприятни неща, явно бяха решили, че вече съм заспала.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 13:13 от Rosita

# 294
Водят, водят и изглежда доста непрофесионално, ама да се видят отстрани, вкл. сестрите бучат, когато ги няма лекарите и ги нареждат яко, а пред тях са по-тихи от водата. Ако надушат слабо звено в стадото го оглозгват до кокал. Колеги си говорят зад гърбовете, в това поне са доста реалистични, даже бих казала, че дават лайт версия. Peace

# 295
  • София
Много грозно изглежда отстрани.

# 296
  • София
Не разбирам каква им е логиката Наталия да изчезне, да изпрати документи за развод и да се върне бременна??? Ще видим довечера.
И на промото ми се стори, че се връща с бая коремче (особено за нейната кльощава бих казала фигура ), че колко време я нямаше, кога разбра, че е бременна, та и толкова да й личи?

# 297
  • София
Сигурно и е закъснявало, но си е мислела, че е от стреса и въобще не се е сетила за бебе.  Grinning

# 298
  • Другата България
Не знаем колко време е минало, все пак понякога събитията се развиват със скоростта на охлюв, друг път на светлината....

# 299
  • София
Е, кога да е забременяла Наталия, като не ставаше от диванчето и само се дърляше с Калин!

Общи условия

Активация на акаунт