Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 241
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Тоя Банков като гъбка, навсякъде изниква.  Crazy
Да бе, тоя е по-голем шпионин от Щирлиц. 😎☺

# 271
  • Пловдив
Тая серия нов анестезиолог..Wink

# 272
Какъв беше този зор адвокатът да се среща с Калин, който не разбрах какво да подписва за развода?
Може само споразумение за развод по взаимно съгласие да се подпише от двамата, но ми се стори, че на документа, който беше скъсан първия път пишеше "искова молба". 

# 273
Янко уж с едно малко сакче пристигна в София, не разбрах откъде извади пълна ловна екипировка, че и кубинки.  Mr. Green
Историята с мулето куца отвсякъде - пробвали го с балончета с вода какво количество може да му мине през червата. И каква е логиката? Всеки път гълта по-големи балончета докато някое не заседне в червата, после на операция и след това вече ги пълнят с кока...?!?!? Crazy

# 274
Тоя Банков като гъбка, навсякъде изниква.  Crazy
Да бе, тоя е по-голем шпионин от Щирлиц. 😎☺
Крадат! Вече не само от Спешно отделение, Анатомията, Хаус и пр. Но това е типично за турските сериали. няма серия, дето нЕкоя ханъма да не подслушва там.

Никак не ми се връзва човек дошъл о Германия да стои по ъглите да подслушва...

# 275
  • somewhere near the sea
Имам чувството, че Наталия иска да има ВТОРА сватба без лоши спомени и затова поиска развод и след това се появява  Laughing . Направо си проси Калин да я отсвири. То бива, ама
Мисля, че истинската сестра е една закръглена женица, която участва във всички операции.
И май така ще стане, защото той от известно време говори за нея и отношенията им в минало време: "Обичах я..."

Да, това е истинската сестра.

# 276
Банков става досаден с това слухтене  из сенките - като вампир е  Twisted Evil
Натали се връща утре  Peace Само не се знае какво са и измислили - Калин може пък да го играе обиден и ще има право .
Пецко  го раздава много палав и непокорен - дърт хипар  Joy hahaha

# 277
  • София
Банков разведен бил, явно не е вдовец, както предполагахме. Thinking

# 278
  • София
По-скоро може да си мислят, че е разведен, откъде ще знаят ако той не се изпусне.
Според мен по-логичното нещо е да е изгубил семейството си при катастрофа.

И кво ся, Калин подписа документите и хоп Наталка ще цъфне. Трагедия ли да я опишеш.  ooooh!

# 279
  • Разпиляна във въображението
Според мен Наталия цъфна, защото Калин подписа документите.

# 280
  • Русе
И аз мисля така. Или е дошла да си вземе нещата, или както предположи Miriel, за второ начало.

# 281
Марта Вачкова в момента при В Николаев

# 282
  • тук, на мястото си
Връщането на Наталия ме накара да се замисля Янко къде спеше, след като в апартаментчето на Калин има само една спалня.  Thinking
В момента гледам Марта вачкова по Нова. Ама тя много отслабнала, чак краката кръстосва!

# 283
  • София
Има и диван.
И на мен ми се струва, че Наталия се върна защото не очакваше Калин да подпише за развода.
Сезона е свеж, направо не го очаквах.

# 284
  • ту тук, ту там
А не беше ли намекнато, че Наталия е бременна и затова се връща?! 🤔

Общи условия

Активация на акаунт