Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 242
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
А какво ще кажете за тази рецепционистката, младото момиче? На инфото.
Винаги е една и съща, тя почива ли изобщо? Миии, аз друга не съм виждал. Или подробности сега...  Laughing
Младо, сладко момиче, ама така ужасно рецитира, най-добре е изобщо да не си отваря устата, а само за визията да стои. Wink

# 256
А какво ще кажете за тази рецепционистката, младото момиче? На инфото.
Винаги е една и съща, тя почива ли изобщо? Миии, аз друга не съм виждал. Или подробности сега...  Laughing
Младо, сладко момиче, ама така ужасно рецитира, най-добре е изобщо да не си отваря устата, а само за визията да стои. Wink

И операционната сестра е една и съща.  Rolling Eyes

Явно не достига персонал в тази болница.  Laughing

# 257
  • София
А коя е истинската сестра в сериала?

# 258
  • Пловдив
Вторият анестезиолог дето го дават от време на време,що не го викат на рапорт  newsm78

# 259
  • София
Вторият анестезиолог дето го дават от време на време,що не го викат на рапорт  newsm78

Сигурно винаги оперира тогава.  Laughing

# 260
  • Пловдив

Сигурно винаги оперира тогава.  Laughing
м дааа...то една камара неща не са в ред...карай! Grinning Много доглеждаме.

# 261
  • ту тук, ту там
Аз пък изобщо не забелязвам такива подробности - рецепционистката, операционната сестра. Те пък колко да са ги давали?!

На мен Мазов не ми харесва пък, актьорът де, нещо не играе естествено и с лекота! Знам, че тук го харесвате, но аз съм с други впечатления. Предишния сезон не го следих внимателно, та тези ми впечатления са от последните няколко серии само.

# 262
  • София
А коя е истинската сестра в сериала?

Намерих я от едно интервю на Луиза:
В снимачната операционна ни асистира истинска сестра и тя също обяснява най-подробно кой инструмент за какво е и как се държи.

# 263
На мен пък все ми прави впечатление един статист - уж доктор, с прошарена коса и странна хипарска прическа, от която главата му изглежда квадратна. Във всеки епизод се върти около асансьора или прави тигели по коридорите, забил глава в някоя папка.
А за момичето на регистратура - май не е едно, и друга девойка съм засичала, но и тя рецитираше като ученичка.

# 264
  • somewhere near the sea
Татко Василев нали беше в последен стадий на цероза?Сега все едно нищо. И би трябвало да е ходил в казарма, а той пушка не може да държи.

# 265
Татко Василев нали беше в последен стадий на цероза?Сега все едно нищо. И би трябвало да е ходил в казарма, а той пушка не може да държи.
Каза, че не е държал оръжие от казармата.

Да, цирозата му минА., явно.
Много ми хареса Виолета с ключа при Банков. " Нещата са в нюансите, детайлите" не мога да цитирам точно.

Това с мулето, не го ли давах вече или бъркам с друг сериал?

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 20:43 от Билян@

# 266
дали беше последен стадий? Ако да - нормално, сценаристите нали са ни с амнезия.........

# 267
  • София
Тоя Банков като гъбка, навсякъде изниква.  Crazy

# 268
Здравейте, изпуснала съм нишката от миналия сезон. Къде са Сашо, Биляна и старият Генадиев?

# 269
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, изпуснала съм нишката от миналия сезон. Къде са Сашо, Биляна и старият Генадиев?

Сашо и Биляна си гледат бебето в Лондон, Генадиев умря при катастрофа.

Имам чувството, че Наталия иска да има ВТОРА сватба без лоши спомени и затова поиска развод и след това се появява  Laughing . Направо си проси Калин да я отсвири. То бива, ама

Мисля, че истинската сестра е една закръглена женица, която участва във всички операции.

Общи условия

Активация на акаунт