Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 132
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
На мен ми изглеждаше, че техния разговор е преди операцията, т.е. благодари й, че се е съгласила да го оперират.

# 616
  • София
Явно ще дават по три серии, а не по 4, както беше. Другия петък започва безумно тъпото предаване Съдби на кръстопът.

# 617
Огнянова е секси. От докторките и изобщо жените в сериала най-много ми харесва визуално Simple Smile
Аз недоумявам как не вкараха една секси сестра по която да залитат докторите...  Grinning

# 618
Явно ще дават по три серии, а не по 4, както беше. Другия петък започва безумно тъпото предаване Съдби на кръстопът.
Да, това идвах да кажа.. И в петък нЕма к'во да се гледа. Според мен го разреждат защото все още не са свършили със снимките, за това и не се знае този сезон колко епизода са.

# 619
Не знам дали сте коментирали участието на бате Енчо и Карла Рахал. 😀 А на "сина" на бате Енчо какви мустаци му бяха турѝли.. Гледах и не вярвах на очите си.  😂 😂 😂

# 620
  • Mediterraneo
Рахал я видях, ама Бате Енчо не. Какъв го игра, проспала съм го някъде по трасето.

# 621
Може да не си го познала, беше пациентът с камъните в жлъчката, който чакаше жена си и сина си от Германия. Оказа се, че жена му внезапно е починала, а синът с чудния мустак му спести лошата новина.

# 622
  • Mediterraneo
Не съм го познала тогава. Това го гледах.

# 623
  • Другата България
На мен ми изглеждаше, че техния разговор е преди операцията, т.е. благодари й, че се е съгласила да го оперират.
Да, и на мен така ми се стори, и мисля, че баща ѝ на Наталия ще умре преди операцията в ръцете на Стаменова. Ще видим дали съм познала.

# 624
бате ..ДЕДО Енчо не го познах визуално въобще .. но по гласа го познах в някакъв момент или фраза нещо.."Отиде да виси дечицата в Германия...и си викам абе тоя глас ми звучи познат...като на Енчо и хоп той бил ама мноооого одъртял бате Mr. Green

# 625
Рахал я видях, ама Бате Енчо не. Какъв го игра, проспала съм го някъде по трасето.
абсурд да го разпозная без онова зеленото нещо до него

# 626
  • София
Не съм го познала тогава. Това го гледах.

Аз го познах по характерния глас.

# 627
Не знам дали сте коментирали участието на бате Енчо и Карла Рахал. 😀 А на "сина" на бате Енчо какви мустаци му бяха турѝли.. Гледах и не вярвах на очите си.  😂 😂 😂

Аз бих препоръчала на сценаристите да върнат Рахал като санитарка Grinning Ама истинска - да ходи из коридорите и да събира клюки - няма Банков само да се крие зад ъглите, я Grinning Grinning

# 628
  • тук, на мястото си
Бате Енчо го познах и веднага се сетих за онова детенце, ударих един смях, но като видях "сина" му, направо бях сразена. GrinningGrinningGrinning
А коя беше Карла Рахал?

# 629
Не знам дали сте коментирали участието на бате Енчо и Карла Рахал. 😀 А на "сина" на бате Енчо какви мустаци му бяха турѝли.. Гледах и не вярвах на очите си.  😂 😂 😂

Аз бих препоръчала на сценаристите да върнат Рахал като санитарка Grinning Ама истинска - да ходи из коридорите и да събира клюки - няма Банков само да се крие зад ъглите, я Grinning Grinning
Нема ли да е маалко прекалено, ако всеки трети пациент на Мазо-Хинови става санитар в най-великата болница? 😂

Алфея, Рахал беше пациентката на Хинова, която имаше тромб в артерия брахиалис (на ръката). Между другото, хареса ми как си изигра ролята на сърдита пациентка.
За Онова детенце ли се сети, което каза на Бате Енчо "Ама тати каза, че си педераст." ?😂 😂 😂

Общи условия

Активация на акаунт