Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 131
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Разпиляна във въображението
Бате Енчо го познах на снимка после. Карла Рахал е онази с проблема в ръката, чиито приятел е в затвора. Хинова ходи да й се извинява в стаята.

# 631

За Онова детенце ли се сети, което каза на Бате Енчо "Ама тати каза, че си педераст." ?😂 😂 😂
  hahaha hahaha това, ако го има на клипче.. моля дай линк!

# 632
Няма го никъде, много време е минало оттогава. 😀

# 633
  • София

За Онова детенце ли се сети, което каза на Бате Енчо "Ама тати каза, че си педераст." ?😂 😂 😂
  hahaha hahaha това, ако го има на клипче.. моля дай линк!
Интересно, че малкият ми син го позна Grinning Много обича да гледа култови моменти от Кой е по-по-най? Има доста в нета.

# 634
# 635
Д-р Огнянова с много неприятна дикция, някак с много стиснати устни изговаря думите  според мен...

# 636
Д-р Стаменова що е с халка на пръста си
 За кого е женена в момента.  Или е недоглеждане и не си е свалила халката от реалния живот.

# 637
  • ту тук, ту там
Този въпрос и друг път съм го срещала и все се чудя - само женените ли могат да носят халка?! Аз имам и слагам понякога халка на безимения пръст, а никога не съм се омъжвала! Изобщо не би ми направило впечатление такова нещо.

# 638
  • There I was on a July morning
Д-р Стаменова що е с халка на пръста си
 За кого е женена в момента.  Или е недоглеждане и не си е свалила халката от реалния живот.
Това и аз го забелязах още в предходните серии - недоглеждане е, предполагам. Wink

Като цяло серията ми хареса, както и предишните 2-3, които не съм коментирала. Раздвижи се малко сюжетът, а и актьорите си ги бива. Особено - Вергов, Буковска, Димо Алексиев.bouquet Допада ми и играта на д-р Романова, Мазов, Велизар, Стаменова и .. почти всички. Уроложката не я харесвам как играе, но  очаквам да я забъркат в афера с Банков.
Като чета коментарите, май само аз не съм особено изненадана, че Наталия се обърна към баща си в този тежък и за двамата период. В края на краищата той я е отгледал и макар, че е посягал на майка и, за нея е бил добър баща. В никакъв случай не одобрявам насилието му към Стаменова, но мисля, че е човешко Наталия да му помогне в края на живота му. Разбира се, най-логично и естествено е да бъде с мъжа си в този момент, но това вече го писахме сто пъти, да не повтарям.

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 22:43 от Скубиду

# 639
Много, много, безкрайно тъпо е да оперираш човек в напреднал стадий на рак, като няма никакви гаранции, че изобщо ще оживее при операцията. Много глупости, еее... Като в детската градина - щом няма да оперираш баща ми, се развеждаме. Щом ще го оперираш - няма да се развеждаме. tooth
В промото - още повече смях - Романова обвинява Стаменова, че искала да убие бившия си мъж... tooth

# 640
  • София
хаха, ама недей обижда детските градини.  Laughing
А иначе да, обърнаха го яко през просото.

# 641
Хареса ми и на мен епизода и ме заинтригува защо бащата на Наталия има интерес тя да е разведена? При предишната му поява се спомена нещо за някакви подкупи и имоти, които искаше да й прехвърля. Ама все си мисля, че има начин да й ги прехвърли само на нея и без да се развежда?? Явно ще разберем и някаква интересна подробност от миналото на Стаменова.

# 642
Разбира се че има начин за придобиване на лично имущество по наследство по време на брак, което да не се дели с партньора при развод, но не смятам че това е причината за искания развод.
Интересно какво се случи обаче с офшорните сметки на Генадиев след като почина. Дали Калин няма да се окаже и той богат наследник. Не ми се вярва всичките злоупотреби на стария директор да се изчерпват само с една нова кола за сватбата и някакво дарение от супер евтина и некачествена медицинска апаратура.

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 18:24 от Анонимен

# 643
Добре , че следите внимателно сериала. Аз хич не съм се задълбочила в тези неща за бащата на Наталия..

# 644
  • Пловдив
А Калин и тъстът чак сега ли виждат???

Общи условия

Активация на акаунт