С хъс и страст започна 8 клас

• 69 446
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Браво на Сеетльо за 6- цата по МАТ!
Нашият не бил се справил днес добре на входното по история...

# 481
  • столицата
И моето с 6.00 на входното по Мат Simple Smile Отново се е справила по-добре по недолюбваната математика спрямо любимия БЕЛ Laughing
Днес се прибра изпълнена с емоции. Класната им има РД и те от в4ера се готвеха с подарък. Днес,оба4е, освен тях дощли и вси4ките предходни набори, на които госпожата е била класна, както и мом4е,завършило преди 2г. Децата страхотно са се впе4атлили и са ужасно щастливи, 4е то4но тази госпожа им е класна и 4е предишните и у4еници са дошли да я уважат. Дори са им преподали и 4аст от новия материал. Grinning
и по повод празника не са им върнали днес в4ерашните тестове.  Grinning
За господина по БЕЛ в СМГ и аз съм 4увала. Мои приятели бяха много доволни. Нестандартен е и кара децата да разсъждават. Но 4аст от родителите недоволствали, защото не подготвял децата за формата на матурите. Т.Е. доста е субективно.

# 482
Моята днес донесе две шестици, по английски писали и-мейл до приятел на листче и тя взела, че им ги събрала, мойта първо написала около 200 думи, после прочела че трябва да са максимум сто и е станало огромно мазало, но все пак се радвам за шестицата й, но трябва да чете по-внимателно, а не да бърза. По музика на входното много щастлива, че има шестица. По математика днес са правили входно, каза че не било трудно, но ще видим. По физическо направила всичките упражнения, само при планк, на третата серия много я заболял корема и спряла, колкото и да има не й се сърдя- все пак е физическо. Иначе като цяло много си харесва класа.

# 483
  • София
Виви, изобщо не съм учудена от високата оценка на теста на Иво, при положение, че 4  на диктовка наистина също е постижение. Браво.
Призма, за Иванов ли говорите?
Росита, звучи доста интересно.
Галимар, твоята девойка с недолюбваната математика май си е баш за при нас.
При нас нищо особено интересно. Павел се записа на плуване към спортната палата. По път му е от училище и ходи с удоволствие. Иначе вече усещам умора при него от пустото ранно ставане.

# 484
Галимат, Изабел браво на госпожиците!
Успешен ден на всички!
При нас учениците, които участват активноактивно и на нужното ниво  в часовете по НЕ , вече имат 6- ци.
Нашият спи някъде в гъбите, забита работа. А едната госпожа му води часовете в 5- ти и 6- ти клас. Да каже, че не я познава, а не е така. Ама защо да не дреме на спокойствие.

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 08:29 от Чиби

# 485
  • в здрача
Чиби - и аз това повтарям от първи клас насам - участието в час, вдигането на ръка е равносилно на лесна шестица, ама ... глас в пустиня.

# 486
Tsv, не било само у нас такова положението.
Не, че това ме успкоява.
Освен това сега по НЕ за нашите материалът все още е много лесен. Започнаха от А1 ниво, което е за абсолютно начинаещи.  
Не ме вълнува толкова дали ще има 4- ри или 6- ца. Дразни ме безхаберието.
П. П. Днес ще им връщат входните по МАТ и Биология. А дано поне 3-ки да е вързал.

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 11:46 от Чиби

# 487
Иринка,за Иванов по БЕЛ говорим с Призма.Нейното мнение ми дава лъч светлина,може пък и Филип да вземе да го хареса,но засега по-скоро е негативно отношението.
По немски има 4,20 и 5,20,много труден език.Не знаел множественото число на думите.Половината клас е с тройки и четворки.Обаче тази година няма да се юркам вече нито за оценки,нито за приеми в училища.Ох,екстра спокойствие!

# 488
Браво на Филип.
Юркам аз  за знания по всичко , а най-много по  НЕ и АЕ.
Ако си мисли, че ще си проспи бъдещето само , защото се закачи да остане в същото училище, не е познал.  

# 489
  • Русе
 Между другото в Русе има обявени свободни места за МГ - Софтуерни и хардуерни науки - Информатика и за училището на Чиби -   немски език   разширено. Ели мисля че искаха МГ.

# 490
Дано Алекс успее да се премести в МГ, ако желае.

# 491
  • Русе
Не иска моя и да чуе за МГ. Там учели и на 15-ти септември Grinning Пък и не искал да учи Софтуерни и хардуерни науки, а Приложно програмиране. Имало голяма разлика. Каква е - не знам Blush

Голямо текучество в класа им. Един си тръгва, друг идва. Едно момче се премести в Икономическия, защото там живеел, а Електрото му било далече. Друг дошъл от Икономическия, че и на него училището му било далече. Приели го в Системно програмиране, щото там имало място и като се махна първото момче от нашия клас, онзи дошъл в нашата паралелка. Едното от момичетата и още едно момче, които дойдоха от "Васил Левски" се връщали пак там, щото в Електрото било много трудно. Stuck Out Tongue Winking Eye
Та, не се учудвам, че в МГ и Дойче шуле има свободни места. Явно някои, на които им е трудно са се отказали.

# 492
Браво на децата!!!
Моето спи, да го питаш от какво се е уморил?
Утре май ще имат контролно по мат, ще трябва да погледна вчера май се споделяха задачки в групата. Като се наспи да порешава малко.

# 493
  • Русе
  Прибра се, написа няколко страници думи по английски, докат слуша рап или гледа стриймове, каза че е поизморен и хукна на тренировка. Има  група, която тренира самостоятелно и която се увеличава постепенно. 4-5 момчета води. Казвам му да си дозира времето и да ги разрежда през ден и по час и половина, защото се прибира поизморен, ама кой да чуе.
   В понеделник май спомена нещо за контролно по математика. На Ния задачите в групата изглеждат интересни, ама не знам дали ще сваря да му ги дам. Пак не виждам смисъл да се притеснявам за оценки, ако не са минимални.Като се изключат двете четворки по физическо и по ИТ другото е 5 и 6 на тоз етап.
  По английски щяла да бъде в понеделник. Другия петък - по математика.

# 494
Вики, според някои в нашето училище не било трудно. Много лесни контролни давали. Нивото на обучение било ниско, особено по немски.
Направо е девета глуха линия.
Не било водещо.
П. П. Нашият има 5- ца на входното по биология. Доволна съм. По МАт утре ще им върне входните. Ужасът малко се отлага.
Защо да се мести някой от него?

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 20:15 от Чиби

Общи условия

Активация на акаунт