С хъс и страст започна 8 клас

• 69 423
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • столицата
Чиби, браво! Видя ли, че няма причина да се притесняваш?
Амбър, нещо съм поизпуснала тези 4-ки по физическо на Светльо? /тук човечето се почесва по главата/
И моето днес има 5 на теста по НЕ и е тъжно. Тъжно, нетъжно го изпратих да учи за утрешния тест по НЕ, щот таз работа става с учене, а не с тъгуване. Подписвам контролни и съм благодарна, че не се налага аз да го уча немския. Не би се получило. Но тези мои мисли не биват свеждани до знанието на наборчето.Simple Smile
На задачите на Ниагара хвърлих едно оче във фейса. Не ми харесаха. През уикенда ще се заема по-сериозно, че другата седмица детето има тест по Мат. Ще се опитам нещо да пообясня.

# 496
Ако не ме лъже паметта, Ниагара е в математическа паралелка. Нормално е задачите да не ти се харесат. Joy

# 497
  • Русе
Амбър, нещо съм поизпуснала тези 4-ки по физическо на Светльо? /тук човечето се почесва по главата/
 Една е четворката - 600 м.Другото е 6 - на 50 м
Скрит текст:
Имаше случай на едно училищно състезание - схващане на мускула на финала, защото имаше дълго време силно темпо и без малко да се просне без крака. Никой не го е учил как да си разпределя темпото.И тогава му казахме да не започва бързо. Ама той сега си заочнал бавно и така си карал.Друг е въпросът, защо учителката, която го беше завела на това състезание не му беше казала каков ще бяга и как да го бяга, хеч знаеше че трябва да го пази и беше инструктирана изрично от треньорите
  На петица се радвам аз. По английски има петица на първото контролно.Сбъркал две букви от задачата с транскрипции. Ами как няма да ги сбърка - първо пробва да не пише домашно, ама не мина номерът, проверяват ги. Сега пише - ама докато гледа стриймове на компютъра.
   Очаквам двойка по български, защото им е много хард учителката. Но докато не се издъни няма как да го накарам да си седне на задника и да се готви. Каза ми, че ще се справи и няма как да има ниска оценка. Де да видим.Smiling Imp

# 498
  • Русе
Алекс пак е с една камара 6-ци. Е, има и две 5-ци за разкош. До кога ли ще е това явление  newsm78

Амбър, къде видя това свободно място в МГ? Нали следя сайтът им  newsm78

# 499
  • Русе

Амбър, къде видя това свободно място в МГ? Нали следя сайтът им  newsm78
   Тук http://vacancies.rio-ruse.org/

# 500
  • Русе
Благодаря. За там не се бях сетила да търся.  Hug

# 501
  • столицата
Амбър, при нас госпожата изрично предупреди и тях, и нас, че ученето става при изключени ТВ, музики и всякакви други разсейващи или създаващи шум апарати. Не че сега докато уж учи не я засичам как качва постове във фейса Simple Smile през телефона.
А си  намекваше за нов ГСМ. Май няма да я огрее. И без това не съм привърженик на скъпа техника, чийто опции не се използват.
Дидева, сега разбрах. Хич няма и да ги мъчим задачите на Ниагара.  Това дете е страхотно. Аз само като прочета  дневните му ангажименти и вече съм се уморила Simple Smile

# 502
Поздравления за отличното представяне на всички  деца!
Четворката на Светльо по физическо няма да я коментирам,много се радвам за новото му амплоа на треньор и му желая високи постижения с възпитаниците му.
Благодаря на всички ви за помощта по математика .Снощи и днес до обяд с ваша помощ детето е овършало всички задачи от сборника от дяла комбинаторика, пермутация и др.такива непонятни за мен неща.Справила се е на теста,задачите не били с такава сложност.Другата седмица ще имат повторение на входното по математика.Математичката е потресена от резултатите,та събота и неделя ще решава преговора от сборника, че да си затвърди отценката.Жената питала знаят ли в каква паралелка се намират.
Наборката е болна,та е на олекотен режим,само училище без тренировки.Ние използвахме случая да доремонтираме салона,но нещата не се случват толкова бързо.В резултат сега вътре всичко е нагоре с краката, прахоляк и двуетажни скеле в средата.Следва гримиране и боядисване на стени и под.Днес и колата се оказа,че ще влиза в сервиз,та ще се проточи ремонта.

# 503
  • Русе

Ние използвахме случая да доремонтираме салона,но нещата не се случват толкова бързо.
  При вас винаги е на трескави обороти и с размах. През лятото, когато умувахме по кой път да поемем мислехме и за стрелбата с лък,  да имате и Троянски кон в клуба, но Светльо не можа да се раздели с акробатиката. Радвам се че може да задържи енергията си и да е постоянен. Освен всичко го прави организиран. След училище веднага се хваща с домашните. Може да пише и да гледа стриймове, но няма грешка в диктовките . Сигурно няма да е най-добрият в анализа на Шекспир, но вярвам, че ще научи езика достатъчно добре.

# 504
galimar, благодаря! Аз се подготвям за по- лошото , а ако дойде висок резултат, добре да е дошъл.
Днес по МАТ едва ли ще ме изненада. По География е по- възможно...
Браво на девойката ти. И 5- ца по НЕ не е зле.
Браво и на Алекс и Светльо.
Бързо оздравяване на Ниа!

# 505
По повод стипендиите:
х. № РУО1-23742/10.10.2017 г.
ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА СТОЛИЧНИТЕ
УЧИЛИЩА  НА ТЕРИТОРИЯТА 
НА ОБЛАСТ СОФИЯ-ГРАД

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО / УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,
С влизането в сила на Закона за предучилищното и училищното образование, основно образование се придобива след завършен VII клас, докато по отменения Закон за народната просвета основно образование се придобиваше след завършен VIII клас. Поради тази причина завършилите през учебната 2016/2017 година седми клас ученици са придобили основно образование, което им дава право да кандидатстват за стипендия от началото на учебната 2017/2018 година по реда на Постановление № 33 на МС от 15.02.2013 г. за условията за получаване на стипендии от учениците след завършено основно образование. Предоставените средства за стипендии за 2017 г. са разчетени на база брой ученици от IX до XII клас включително, за финансова, календарна година, поради което за учениците в VIII клас не са предвидени и предоставени средства за месеците октомври, ноември и декември.
В тази връзка Ви  информирам, че ще бъдат предоставени допълнителни средства за стипендии за 2017 г. Допълнителните средства ще бъдат изчислени пропорционално за три месеца (октомври, ноември, декември) на базата на броя на учениците в VIII клас за учебната 2017/2018 година в дневна, индивидуална, комбинирана форма на обучение и при обучение чрез работа (дуална система на обучение) и размера на средствата за стипендии за един ученик, определен от Министерския съвет.

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА,
НАЧАЛНИК НА РУО – СОФИЯ-ГРАД

# 506
Дидева, благодаря за информацията!

# 507
  • София
Я да ви питам нещо.... Вашите наборчета какво точно споделят с вас за ежедневието си, емоциите, вълненията, трепетите, проблемите и изобщо всичко, което вълнува техния свят. Кога точно разговаряте с тях-по време на вечеря, вечер преди лягане, кога и как? Как реагирате на нервните и недоволни пуберски изблици, ако има такива?

# 508
  • Русе
При нас започва още с излизането от училище. Поне 5 мин. по тел. После продължаваме със самото му влизане и чаааак докато си легнем.  ooooh!

# 509
Нашият с влизането споделя, но само оценки или за изпитвания, контролни.
На пуберските изблици се опитвам да реагирам спокойно, но не винаги ми се отдава.

Общи условия

Активация на акаунт