С хъс и страст започна 8 клас

• 69 373
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Не знам, но при нас в Пловдив, по едно и също време са родителските на всички училища - + ден-два. Имало е случаи, когато са се засичали родителските и на двамата в един ден,а те са били в различни училища, без връзка едно с друго. А от мои приятелки, които са учителки, знам, че не могат често да присъстват на родителските на собствените си деца, защото по същото време има и родителска и в училището, където работят.

# 616
Бенджи, всичко е възможно.
П. П. Нашият има 4-ки на входните нива по химия и БЕЛ. По БЕЛ 1т. не му стигнала за 5-ца. Да не е блял. Голямо излагане точно пред класната.

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 18:38 от Чиби

# 617
Къде сте? Голямо затишие..

# 618
  • Русе
Аз дремя пред компа Simple Smile Наборът днес се похвали с още една 5-ца.
Скука... пътува ми се нанякъде...

# 619
  • България, София
Привет Hug
Затишие настана Blush

Моята госпожица си е получила първото контролно по НЕ. Има 4.
Голяма част от грешките дошли от начина на посочване на мн.ч. на съществителните, при които няма промяна.
Поне така я разбрах по телефона.
Като се прибера, ще видя какво е писала.
Ще й пазя контролните, за да отчитам напредъка Ill Трябва да има такъв Stuck Out Tongue Winking Eye

# 620
Браво на Алекс.
Велина, ще има напредък, девойката. Сигурна съм.

# 621
  • столицата
Велина, едва сега ли правят първото си контролно? Нашите правят всеки понеделник и четвъртък. Вече има десетина оценки по НЕ.
Аз пък от три седмици съм с болки в очите, ходих на очен- всичко ми било ОК. Слагам изкуствени сълзи-ефект минимален. Май ще трябва да отида и на невролог. Много неприятно.
Детето съм го оставила да се самоотглежда почти.

# 622
  • България, София
Чиби, вярвам, че ще е така Hug

Галимар, контролното е отпреди 3 седмици, но две седмици класната им я нямаше и бяха със заместници. Съответно сега си разбра оценката и контролни със заместниците не са правили.
Много неприятно това с очите. Дано попаднеш на правлния специалист и бързо да се реши проблемът Hug

# 623
  • Чикаго / София
galimar дано отшуми болката. Много неприятно.

velina_v ще има напредък наборката и то голям, сигурна съм Simple Smile

Ели_дечкин браво на Алекс! Направо е друго дете, откакто е в новото училище! Все така да продължава!

# 624
galimar,  съчувствия.
Дано бързо да се оправят нещата.
Налите засега са правили само едно контролно по немски.

# 625
Класната им замина на почивка за 3 седмици, а им се явява и преподавател по английски, та аз в момента съм в шаш от заместничката им. Вземат нови думи, но когато я питат може ли да напише транскрипция или поне превод се запъва и им отказва, което ми е изключително нелогично. Иначе по учителката му по математика е доволна от него, справял се най - добре от класа си по предмета и сега го кара да ходи на математическо състезание през декември, но какво - що не е дала информация.

Той почна да заслабва и да се издължава, и сега целите му бицепси и кръст са във стрии, не знам какво да му дам да се маже.

# 626
Що за учител е това?

# 627
  • столицата
За стриите - зехтин или от мазилата за бременни. Това е от бързия растеж и разтягането на кожата.
Учител на почивка 3 седмици насред учебната година е меко казано странно?

# 628
За класната мнението ми падна рязко надолу. Да, не знам историята на живота ѝ, може отдавна да си е мечтала за тази почивка, но някак просто не върви да отпраши в началото на година при положение, че има клас, който ѝ разчита да преподава по 4 часа английски на ден.
Моят не му е проблем да си свери после думите в тухличката вкъщи, ама учител по език да отказва превод...?

galimar, мерси много, сега като се прибере ще го мацам. Blush

# 629
Не е нормално учител да хукне на почивка по време на учебната година.

Общи условия

Активация на акаунт