Смешки от форума 28

• 129 557
  • 718
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
Може да приучиш детето да го закача, и да му прави смешки някакви, да му се плези закачливо например, да му подхвърля бисквити , или нещо такова.

За незаинтересован татко става въпрос, не за куче Joy

# 316
Ако детето му подхвърля пълни бирени кутийки, със сигурност ще му събуди интереса.  Joy

# 317
Конкретно към този татко, аз бих подхвърлила тиган. И бих се целила добре.

# 318
Уиш, чугунен, нали?😂 Не съм запозната с какви действаш.

# 319
  • Mediterraneo
То да мяташ тефлонов не си заслужава усилието!

# 320
Аз мисля, че това с тигана ще подейства безотказно. Мигом ще забележи и жената и детето.

# 321
# 322
То я тиган стана пословичен, тотем, парола, знаме, оръжие, закон и какво ли още...като се ядосам си мисля за чугунения  тиган, да фрасна с него заслужил...Не  съм си мислила  какво е да фраснат мен...

# 323
За тигана не знам колко е пословичен, обаче явно бойните ми умения с тиган са станали такива. Уишмастъров е в командировка и тази вечер специално ми се обади, за да ми каже, че във фейса имало виц, който бил голата истина за мен. Ето го вица:

Полицаи звънят в централата: "Шефе, имаме опит за убийство. Жена е ударила мъжа си с тиган седем пъти, защото е стъпил на мокрия, измит от нея под." Шефа пита:"Задържахте ли я?" Полицаите:"Не, шефе, подът още е мокър."

# 324
Цитат
Днес имах възможност да поговоря със сина ми, защото се опитвал да обясни на момичето идеологията на мекиците като пържен хляб със сладко. Сетих се, че в романите за съдията Ди, които бях чела навремето, ядяха много мекици с чесън като улична храна и му казах- "Не трябва да са и чужди"! Отговорът беше съвсем логичен: "Мамо, не разбра ли, че тя има душа на бяла жена."

Втората част от семинара сигурно ще е "диалектика за шкембе-чорбата". Душата на бяла жена също е голямо попадение. Ако младежът го повтори пред девойката, язък за трепетите и подготовката на кандидат-свекървата. Ако девойката има уок подръка, язък и за младежа.  hahaha

# 325
Цитат
Не са ме били и аз не бия.Но пък виж врява у нас колкото ти душа сака.  Малкото ревеше една година нон стоп. Ако не знаеха хората, че го гледаме като писано яйце и детето е с проблем щяха да решат, че е жертва на як родителски тормоз. Голямото и то врещи. Пубер е човека и го дразни всичко. Аз се разпявам от време на време по тях... Редовно някой пада от някъде. Чува се едно глухо туп и после ААААА. Кучето си метна повода през рамо и отиде да живее в майка ми. Рибите са навряни в ъгъла на аквариума. Гларусите кацат на съседния покрив...чудо! Бас държа, че съседите отлично знаят кога се събужда малкото, кога голямото го мързи да си напише домашните и кога двамата се упражняват в дует с нервната ми система. Ама какво да ги правя? Будни, игриви момчета.

Joy

# 326
Авторката е много свежа, спечели ме веднага за фен зоната... Може ли да посочите от коя тема е, коя е?

# 327
# 328
Цитат
Всъщност сега бих ударила децата, само ако видя, че причиняват болка на друг - примерно малкия да души кучето, а голямата да щипе малкия.

Не се сдържах. JoyJoyJoy

# 329
Аз съм съгласна, че дом.любимци не са за душене и като нищо някое детско дупе ще си го отнесе, ако го видя

Общи условия

Активация на акаунт