Смешки от форума 28

• 129 547
  • 718
  •   1
Отговори
# 330
Те обикновено не ги душат Румка, а гушкат силно Simple Smile. Нали си виждала 2-3 годишни как мъкнат любимата играчка за врата и стискат, за да не я загубят. Не е нужно с бой и с обяснения става, а и животните си имат инстинкт.

# 331
Всеки разбира различно всяка дума.
Аз пък си представих как малкото души животинчето, а в това време  кака  му  го щипе по дупето. Joy
Реално обаче,  съм съгласна - ако видя, че детето ми ще тормози животно или връсниче с груби действия ( по-тежки от щипене или силно гушкане естествено) ще го скъсам от бой.
В новата версия, незнам как да скрия текстта. Sad

# 332
  • Ямбол
От така написаното изречение става ясно, че кучето души малкия, заради липсата на пълен член.

# 333
  • Ямбол
Защо изтрихте мненията ни в темата за ясновидци http://old.bg-mamma.com/?topic=1005484.315;topicrefid=20, а оставихте мненията на анчолина, където не спира да обижда. В двата коментара на анчолина има много лъжи, много неистини, което е една предпоставка за подвеждане на потребителите!  Защо не изтриете и нейните коментари? Всеки има право на мнение и свободно да го изрази! Не мисля, че е коректно от страна на модераторите и администраторите на сайта. Не говори добре и за самия сайт!
Ако някой попита къде е смешката - за мен е смешно да обявяваш някого за лъжец точно в темата за ясновидци.

# 334
В такава тема модератор би трябвало да става най-добрата врачка - като прозре, че някой е написал лъжа, да се трие.   Laughing 

# 335
Цитат
Цитат
Работя с доста млади момчета (25-30г), та според тях женените жени били ненаситни  Laughing Та скъпи семейни мъже, ами постарайте се повече.
За женените жени не знам , може и така да е . На нас обаче ни се налага да живеем с омъжени такива .
То това за ненаситните омъжени , както и за невероятният мерак на 40+  жените , е като Йети . Всички мъже сме чували и чели в бгмама за него, но никой не го е виждал на живо .Simple Smile
Първото е бисер, второто е... ами има си чувство за хумор човека Simple Smile

# 336
  • Пловдив
Цитат
Големият син не пиеше никакво мляко от 10 -месечен, не втурваше и никакви млечни храни -до 6-7 та година все беше със тополи и кашлица от стичаща се секрет. Малкия син пие много прясно мляко и боледува по-кратко. Така, че аз връзка между тополите и млякото не съм видяла. За мен млякото при малките деца си е супер храна, колкото и да се отрича.

# 337
 ShockedИ аз не разбирам връзката между тополите и млякото? newsm78Кашля от тополи или от липсата им?

# 338
Авторката имаше предвид Сополи, а не Тополи. Но явно аутокоректът е сътворил Тополите.

# 339
Всеки разбира различно всяка дума.
Аз пък си представих как малкото души животинчето, а в това време  кака  му  го щипе по дупето. Joy
Реално обаче,  съм съгласна - ако видя, че детето ми ще тормози животно или връсниче с груби действия ( по-тежки от щипене или силно гушкане естествено) ще го скъсам от бой.
В новата версия, незнам как да скрия текстта. Sad

Забелязала съм , че животнолюбителите много обичат да скъсват от бой.

# 340
Авторката имаше предвид Сополи, а не Тополи. Но явно аутокоректът е сътворил Тополите.
При това два пъти в един и същи пост.

# 341
  • София
Цитат
Мечтата ми е да се науча да правя 3д торти с фонтан.
Не знам какви са тези торти с фонтан, аз знам за торти с фонДан и затова ми е смешно Simple Smile

# 342
Цитат
Смешно е единият пол, който подбира на базата на цици и краци да се сърди на другия пол, че избирал по пари.

# 343
  • София
Цитат
скалпът ми е много раздразнителен

# 344
  • Пловдив
Не са от "Здравния":

Цитат
Мъжът ми добре ваксиниран, кара заушка на 20 години и се предполага за това сега е с проблем с фертилитета. Ако питате мен, да не беше ваксиниран и да си я изкара когато трябва.....
Не може за щяло и нещяло да се ваксинира, ползите не надвишават рисковете.

Цитат
Като отидеш на лекар никой не ти мери температурата под мишницата

Потребител 1:
Цитат
Прекалено много кърмени и лепващи всеки вирус и бактерия познавам.
Потребител 2:
Цитат
какво означава "прекалено много кърмени"?

Общи условия

Активация на акаунт