Смешки от форума 28

• 129 536
  • 718
  •   1
Отговори
# 390
Цитат
И при мен беше желана, но някак стана твърде бързо и не очаквах. Като разбрах 1 месец ревях като луда всеки ден, по 5-6 часа, задавях се от рев, че с живота ми е свършено и какво съм направила. Не знам мъжа ми как ме изтърпя.  Даже баща ми ми каза да го махна ,но само да спра с този тормоз. Едно, че си ожалвах приключилия живот,второ не можех да понасям мъжа си и ми идваха мисли от сорта, че е идиот и не мога да го гледам. Недоумявах как ще го гледаме това дете,ако останем по някаква причина без пари, как ще бъде лепнато за мен следващите 20 години,какво ще стане ,ако се роди болно,колко съм дебела и грозна и с мене свършено и тн.. Та това отшумя до началото на 3ти месец. Хубаво, ама се бях навила за момиче и  като разбрах началото на 5ти месец , че ще е момче, пак 2 седмици рев и сополи какво ще го правя това момче и как от момчета нищо не разбирам и не са ми сладки и тн. Айде и това мина. Сега съм в 7 ми месец и ако ми се спомене кърмене изпадам в истерия , рева и се тръшкам и се сърдя как може на някой да му хрумне, че ще си причиня подобно нещо та и съвети ми дават непоискани.
Като цяло обаче си купувам разни неща за бебето, представям си как ще си го гледам, колко ще е сладко, как ще отслабна и ще стана като преди и ще си го разхождам гордо целия свят да го види, но от време на време откачам  и се почва с плаченето, че съм грозна, какво ще правя с тая лепка бебето и така. Не знам дали са хормони, вероятно, но не си единствена.

Аз не разбрах проблема. Аз откакто съм в този процес също плача.
Нормално, хормони. Всяка жена избива по някакъв начин хормоните по време на раждане.
За ошамарване, е моя далечна позната, която, от както забременя, започна да напакостява. Иначе, добър характер, приятел преди и след, но по време на бременността, бе просто.... Ужасна Sad

Последна редакция: чт, 18 яну 2018, 11:22 от Анонимен

# 391
Цитат
Аз каквото и да кажа вие решавате, че изведнъж ще поясните всъщност какво сте искали да кажете и така винаги ще сте прави.

# 392
Скрит текст:
Цитат
И при мен беше желана, но някак стана твърде бързо и не очаквах. Като разбрах 1 месец ревях като луда всеки ден, по 5-6 часа, задавях се от рев, че с живота ми е свършено и какво съм направила. Не знам мъжа ми как ме изтърпя.  Даже баща ми ми каза да го махна ,но само да спра с този тормоз. Едно, че си ожалвах приключилия живот,второ не можех да понасям мъжа си и ми идваха мисли от сорта, че е идиот и не мога да го гледам. Недоумявах как ще го гледаме това дете,ако останем по някаква причина без пари, как ще бъде лепнато за мен следващите 20 години,какво ще стане ,ако се роди болно,колко съм дебела и грозна и с мене свършено и тн.. Та това отшумя до началото на 3ти месец. Хубаво, ама се бях навила за момиче и  като разбрах началото на 5ти месец , че ще е момче, пак 2 седмици рев и сополи какво ще го правя това момче и как от момчета нищо не разбирам и не са ми сладки и тн. Айде и това мина. Сега съм в 7 ми месец и ако ми се спомене кърмене изпадам в истерия , рева и се тръшкам и се сърдя как може на някой да му хрумне, че ще си причиня подобно нещо та и съвети ми дават непоискани.
Като цяло обаче си купувам разни неща за бебето, представям си как ще си го гледам, колко ще е сладко, как ще отслабна и ще стана като преди и ще си го разхождам гордо целия свят да го види, но от време на време откачам  и се почва с плаченето, че съм грозна, какво ще правя с тая лепка бебето и така. Не знам дали са хормони, вероятно, но не си единствена.

Аз не разбрах проблема. Аз откакто съм в този процес също плача.
Нормално, хормони. Всяка жена избива по някакъв начин хормоните по време на раждане.
За ошамарване, е моя далечна позната, която, от както забременя, започна да напокостява. Иначе, добър характер, приятел преди и след, но по време на бременността, бе просто.... Ужасна Sad
[/quote]

Какво означава "напокостява"?

# 393
Напакостява. Грешката е моя. От пакости - напакостява. Simple Smile прави дребни шегички с околните. Досущ като тинейджърка. Чесно казано е много неприятно.  Ама нещо ѝ "стана"

# 394
  • Вече в моята си приказка...
Защо тук се цитират мнения от темата за ваксините? Да, на някой привърженик на ваксините може да са наивни и смешни причините за отказ от ваксина, но не са смешни за противниците ѝ! Последните цитати не са за тук!

# 395
Направо са страшни. Предлагам отделна тема за страшки.

# 396
  • Пловдив
Защото са нелепици.
То по тая логика и другите цитирани могат да тропнат с краче, че въпросите/мненията им изобщо не са смешни и тогава дайте направо да закриваме темата.

# 397
Съобразяваме се да не се пускат мнения от здравословния, проблемно забременяване и т.н. Но и аз мисля, че антиваксърите са си за тук. Поне докато някой не открие тема "Страшки"
И нещо "топло"
Цитат
Ако караш шофьорски курс на автоматик после законово забранено ли е да караш кола на ръчка?

Последна редакция: чт, 18 яну 2018, 23:25 от Анонимен

# 398
Аааууу Не. JoyJoyJoy
Тая тема трябва да е заключена в късните часове. Събудих къщата вече. Не мога да спра хем да рева хем да се смея.

# 399
  • София
 Laughing
за автоматика мога да го приема, но следва да е абсолютно незаконно да караш курс на автомобил с парктроник и после да се качиш на такъв без. Жунгла  Laughing

# 400
Жена, която нарича нероденото си бебе лепка трудно бих нарекла майка.. пак макар и то да е желано .

# 401
На мене ми се струва че хич не го желае, ама я е срам да си признае Laughing
   Това нейното прилича на родилна, или следродилна депресия, или както там се казва. Ужас от това че животът безвъзвратно се е променил. Дано като роди да го обикне и всичко да се оправи ... Peace

# 402
Включвам се с няколко бисера на един гост в анти-вакс тема:

‘Не акцентираш, а крещиш, защото използваш главни букви, а това в мрежата е крещене.’

‘Дръж се като възрастен човек, не си мислИ, че съм идиот, а ако мислиш, че съм идиот, значи и ти си същият идиот.’

‘Мен не ме е страх да ме изкарват тъпа и ограничена, но това повече характеризира този, който ме изкарва тъпа и ограничена, а не мен. Ти няма да станеш по-умна и просветена от това, че мен смяташ за тъпа и демонстрираш някакво детински превъзходство. Е, кой сега е тъпият? Нека съм аз! Но какво да кажем за теб?’

# 403
  • Германия
Включвам се с няколко бисера на един гост в анти-вакс тема:

‘Не акцентираш, а крещиш, защото използваш главни букви, а това в мрежата е крещене.’

Логиката на другите две изказвания няма да я коментирам, но това е така. Ако пишеш САМО С ГЛАВНИ БУКВИ, се счита, че крещиш.

Хайде да не изпълваме темата само с цитати на анти-ваксъри. Най-малкото в повечето случаи те не са смешни, а абсурдни или направо страшни.

# 404
Това беше про-ваксър от анти вакс тема, изобщо не коментирам темата.

Общи условия

Активация на акаунт