Смешки от форума 28

• 129 538
  • 718
  •   1
Отговори
# 405
  • Mediterraneo
И така да е, това за "крещенето" и главните букви може да е смешно, ако сега започваш общуването си в интернет пространството...

# 406
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
Иначе актьора си каза, че хич не е религиозен - нали понеделник разправя, че били глупости да ти пресече пътя черна котка, чесън в джоба и т.н.
  Laughing

# 407
  • София
Включвам се с няколко бисера на един гост в анти-вакс тема:

‘Не акцентираш, а крещиш, защото използваш главни букви, а това в мрежата е крещене.’

‘Дръж се като възрастен човек, не си мислИ, че съм идиот, а ако мислиш, че съм идиот, значи и ти си същият идиот.’

‘Мен не ме е страх да ме изкарват тъпа и ограничена, но това повече характеризира този, който ме изкарва тъпа и ограничена, а не мен. Ти няма да станеш по-умна и просветена от това, че мен смяташ за тъпа и демонстрираш някакво детински превъзходство. Е, кой сега е тъпият? Нека съм аз! Но какво да кажем за теб?’

това май си го познах. Една кукувица пишеше с твърде много главни букви, направо истеряса. На такова как да му отговориш! Хайде, сега да видим! Коментирай, Илайза, коментирай! Ето авторът е насреща!

# 408
  • Германия
Ама и аз това казвам: че като се пише само с главни букви, се възприема за крещене. Не разбирам какво има още да коментирам. Разяснението ми в предния пост беше към дамата, пуснала цитата тук.

# 409
Не беше баш така, но без контекст съм съгласна, че не е забавно.
Не съм сигурна кой точно истеряса и не става въпрос за писане само с главни букви.
Но Andariel, другите ти два поста за мен са забавни със или без контекст. Приключвам с темата, ако админ реши-моля да мине с метлата Simple Smile

# 410
  • София
Много добре помня контекста - не знам дали беше ти или някоя друга, но много уверено настоявахте, че директорите на ДГ и ясли ще запишат деца без ваксини. Аз ви обясних, че никой нормален директор няма да си сложи главата в торбата заради щуротиите на някоя майка. Тогава ме нарекохте ограничена и какво ли не, само защотоо не ви ходя по акъла. И това, ако не е истерия, здраве му кажи!  Три-годишните са по-уравновесени. Да, не е смешно, че майки, само защото са си навили на пръста антиваксърството, изискват и настояват, смятат за нормално, директорите да записват неваксинирани деца.
Когото не го мързи, да отиде в темата и да прочете.

# 411
  • София
От една фейсбук група:

Цитат
Здравейте, родих преди пет месеца, а от четири не кърмя. Въпросът ми е, ако си направя очила, има ли шанс диоптъра да се промени след някой друг месец?

Цитат
може би защото е близка до сребърната вода, светената. Не и е пускано ток, ама знае ли се, както тя така и сребърната има сребърни йони ,макар и разредени

Аз ли нещо не съм в час Thinking

# 412
От една фейсбук група:
Цитат
Здравейте, родих преди пет месеца, а от четири не кърмя. Въпросът ми е, ако си направя очила, има ли шанс диоптъра да се промени след някой друг месец?

всъщност има - нерядко до една година след раждането пада каченият през бременността диоптър

# 413
От една фейсбук група:
Цитат

всъщност има - нерядко до една година след раждането пада каченият през бременността диоптър
Така стана при жена ми.

# 414
Загащен до слънчевия сплит, с божията помощ.  Joy

# 415
Описание от съфорумка:

Не бих казала, че е властна, но определено умее да работи тънко, тънко свекър ми. Подхвърля му идеи, за които уж той сам се е сетил. Като му каже "купи яйца" и той купи, започва едно хвалене, едни благодарности и той почва да си мисли, че той ги е снесъл.

# 416
"Една мъничка тайна: мъжете не са еднорози, а зебри. Пак е интересно животно, но не чак вълшебно."

други са магарета или пък мулета, но все са роднини със зебрите и еднорозите

# 417
Цитат
Цитат
Скинарът може да си е кръстил детето така не заради образование, а заради Кубрат Пулев или заради 300 лева награда, обявени във Фейсбук, ако си кръстиш детето със старобългарско име.

Тия са опасни, защото може да намрази детето ти, само защото се казва Ники и са счита, че неговият Крум има пълното право да го смаже и да си направи чаша от черепа му, в която отсега нататък да му се поданася попарата "Плазмон".

# 418
  • Пловдив
Цитат
Аз като чуя за момиче Рая, всеки път се смея, щото синът ми е Ангел:) и е вече въпрос в колко Рая ще има да влиза:)

# 419
Това последното е...нямам думи...

Общи условия

Активация на акаунт