DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 828
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Скрит текст:
BVAR, напълно съм съгласна с казаното от теб за Ферит, браво! Типове "аз винаги съм прав, другите са криви", хич не мога да търпя! Сам се довери на Назлъ, хем тя му показваше, че бяга ненапразно, че не заслужава доверие, а той като видя любовта в очите й и жертвата й, защо не навърза две и две и не осъзна, че тя не говори празни приказки??? Вместо това се набута още по-надълбоко, при това там, където не го искаха. Англоговорящите имат много хубав израз: "Когато се побираш вече в дупката, спри да копаеш".
[/spoiler]

: )+ 1  да

Много шизофренично - в рамките на няколко часа - отваряме / затваряме .... СЦ не са го измислили както трябва. Много плоско.
Според мен, Ферит  , щеше пак да отвори ресторанта, но по-късно, но заминаването на Назлъ ускори нещата

# 181
  • София
Омръзна ми да гледам Дениз цял епизод.
И на мен. За 90мин главните имат 5-6мин общи сцени.

# 182
Фатошката се сдоби с подарък  Joy Joy Joy няма да мислим кутийката  hahaha hahaha

# 183
Страхотна е музиката  Hug

# 184
  • при най-добрият мъж...
Хич не виждам любов обаче между Фатош и Енгин.Много са студени.

# 185
Фатошката се сдоби с подарък  Joy Joy Joy няма да мислим кутийката  hahaha hahaha
Годеж ли??? Dizzy FaceOpen Mouth

# 186
  • София
Годеж ли??? Dizzy FaceOpen Mouth
Колие.

# 187
  • Враца
Охх отдъхнах си  Flutter
А Ферит не е изхвърлил бележките на Назмие ханъм  Crazy обича я безумно, но дори пред себе си не признава  ooooh!
Все още си мисля че накрая ще чуем признание в любов на Ферит  Whistling

# 188
  • Варна

ooo нее не мога : )))))) запазил е бележките й . . . .Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 189

ooo нее не мога : )))))) запазил е бележките й . . . .Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes
Ашка, ашка....

# 190
Назлъто нещо не и е ясно и японката и предлага да искат помощ от Ферит

# 191
Изхвърли ли ги в кошчето😂

# 192
  • София
Обаче Джан играе не на 100%, а на 101%. Страхотен е! Peace

# 193
Ферит изобщо не обръща и поглед към Назлъ  ooooh! е то е ясно от любов няма да издържи  Joy Joy Joy

# 194
  • при най-добрият мъж...
Колко ли серии ще гледаме сърдит Ферит?

Общи условия

Активация на акаунт