DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 851
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Ферит нямало да затваря ресторанта и японката казва Назлъ да се върне, Назлъто се назландисва,хаха Simple Smile

# 166
Кой ще спре  автобуса ???

Ферит бей и то с адвоката .Манами и каза ,че няма да се затваря ресторанта.Хитър хитър Ферит . Hug Дениз тича а той как лесно ще го постигне.

# 167
Естествено, че Ферит ще "спре" автобуса. Сега да видим как и кога ще се срещнат и как ще разтопят ледовете. Може би Булутчето ще им помогне.

# 168
  • София
Дано Дениз вече да се усети. Ферит я върна за 1 секунда и то без да говори с нея, а Дениз я умоляваше и тя тръгна.

# 169
Фотош пита, дали Дениз я е върнал......Назлъ каза не, щяла да и разкаже всичко............
Назлъ казва на японката,че нямало как да и каже по телефона, но не искала да е ортак с Ферит

# 170
BVAR, напълно съм съгласна с казаното от теб за Ферит, браво! Типове "аз винаги съм прав, другите са криви", хич не мога да търпя! Сам се довери на Назлъ, хем тя му показваше, че бяга ненапразно, че не заслужава доверие, а той като видя любовта в очите й и жертвата й, защо не навърза две и две и не осъзна, че тя не говори празни приказки??? Вместо това се набута още по-надълбоко, при това там, където не го искаха. Англоговорящите имат много хубав израз: "Когато се побираш вече в дупката, спри да копаеш".

# 171
А дали пък Ферит няма да се откаже от съдружието по някакъв начин.
Разбира се, нямам предвид да продаде дела си на Дениз, нещо друго.

# 172
  • Враца
Оххх прекрасна гледка са Ферит и Булут, а той веднага за Назлъ пита  Crazy сладур  Heart Eyes

# 173
Оххх прекрасна гледка са Ферит и Булут, а той веднага за Назлъ пита  Crazy сладур  Heart Eyes

- Чичо ти ли те доведе?
- Не, вуйчо.

Сладур малък, ще го изям. Joy

# 174
  • София
BVAR, напълно съм съгласна с казаното от теб за Ферит, браво! Типове "аз винаги съм прав, другите са криви", хич не мога да търпя! Сам се довери на Назлъ, хем тя му показваше, че бяга ненапразно, че не заслужава доверие, а той като видя любовта в очите й и жертвата й, защо не навърза две и две и не осъзна, че тя не говори празни приказки??? Вместо това се набута още по-надълбоко, при това там, където не го искаха. Англоговорящите имат много хубав израз: "Когато се побираш вече в дупката, спри да копаеш".
Не се отказа, защото се влюби в нея.

# 175
Ферит бил дошъл заради Булут в ресторанта.....Дениз разбра, че Ферит не затворил ресторанта и че Назлъ се върнала.....Ххаха той не се радва, защото разбира, че тя не се върна,защото той я молеше, а Ферит я върна,хаха 

# 176
 Joy Joy hahaha hahaha...този малък голям мъж...беззъбчо  Peace Joy Joy

Дениз-чо направо си е "болнав" , дебелоочието на Асуман едва го издържам ...то бива бруталност ,но..

# 177
Голям сладур е Булут  Heart Eyes той ще е помирителят  Hug Heart Eyes

# 178
  • Варна
Скрит текст:
[/spoiler]

: )+ 1  да

Много шизофренично - в рамките на няколко часа - отваряме / затваряме .... СЦ не са го измислили както трябва. Много плоско.

# 179
  • при най-добрият мъж...
Омръзна ми да гледам Дениз цял епизод.

Общи условия

Активация на акаунт