DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Много ми е интересно като се сдобрят сега, с какво ще ги разделят отново?

# 211
  • Враца
Булут ми е любимец  Joy Joy Joy върти ги и двамата на пръста си  Whistling Whistling много сладко детенце  Heart Eyes прекрасно играе и той  Heart Eyes Heart Eyes

# 212
Гадна Асуман с голямо удоволствие  злепоставя ,унижава ,наранява хората близки до нея!!! #2gunfire #2gunfire

Х'айдееее, Булут  я замисля някаква ,но какво ще се получи.. newsm78

# 213
Вината на Назлъ е голяма, да, но както някой беше писал, за собствените си решения няма как да виниш другиго. Ферит бил влюбен, затова не разчел  знаците и се доверил на Назлъ. Добре, това не го оневинява и него, както желанието на Назлъ да защити Асуман не оневинява нея. Сам си е виновен, че не е гледал когато и къде трябва. Назлъ нито му се е натискала с любовта си, нито го е молила да я обича, както някои хора (многозначително прокашляне). Така че Ферит да се опомни и да не й се сърди, че му е разбила доверието. Още повече, че Назлъ отрече, когато я попита дали винаги е била честна с него. Е, колко повече знаци иска човекът? Да й се сърди за скриването на истината, но не и за доверието си към нея - в този му избор Назлъ няма вина.

А на Дениз от това, което чете, ми иде да му разбия китарата в кратуната, ама щерката е китарист и знам колко са скъпи хубавите китари. Джобът ми още плаче...

# 214
Еееее Манамиии  #2gunfire #2gunfire
Охх разтопих се от играта на Джан ... супер го изигра  Heart Eyes Heart Eyes
А Фатош е влюбена в Тарък Whistling Whistling жалко за Енгин  Confused той изглежда я обича

На най субливния момент  ooooh! ooooh! ooooh! Май наистина в края на сериала Фатош и Тарък ще са заедно  HugА малкият е опасен .Този малчуган явно разбира чувствата и на Ферит и на Назлъ  Hug и ще даде всичко от него си за да ги пречупи. още в началото каза на Назлъ иска ли да накара вуйчо му да  и се усмихва .така някак лекинко но му се получават нещата .Голяма хитруша е.  Hug Heart Eyes Обожавам това хлапе. Heart Eyes

# 215
Булут моли Ферит, че в училището е написал неговото име да присъства и го моли да отиде.....После се обади на Назлъ,че писал нейното име, а не на Демет.Назлъ казва, че имало кой да отиде ,но накрая се съгласи да отиде.
Булут им каза, че забелязал, че са скарани и искал да ги сдобри,хаха.....

# 216
  • София
Много ми е интересно като се сдобрят сега, с какво ще ги разделят отново?
Аз не виждам как ще се сдобрят скоро.

Ох, Дениз пак е в ресторанта! ooooh!

# 217
БРАВОоооооо Булутчи ,изнеси им една лекция на тема ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ......Дениз като ...ще премълча smile3505

# 218
Май Дениз каза ,че сестра му е свършила тази работа с флашката .Асуман чу и сега идва отмъщението към Демет. ooooh!

# 219
  • София
Какво си казаха Ферит и Назлъ? Blush

# 220
  • Враца
Прекрасна гледка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Булут май си избра новите родители и ги обича истински  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ей го на и Дениз ... закъсня .. нямаше го само 2 минути  ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire

# 221
Еха, най-после Хакан научи истината. Сега да видим каква ще е реакцията му.
Едва ли ще изгони Демет, защото му е нужна, но дано я накара да си говори сама.

Дениз направо удари дъното, нямам думи просто.

# 222
Момичета сериалчето е супер  Hug Браво на Асуман и хубаво е ,че вече разбраха ,че катастрофата е умишлена .Уплаших се ,че Дениз яко изтрещя дано смъртта на Демир и Зайнеп го върне към реалността .Жалко за което . Tired

# 223
  • София
И сега докъде стигнахме с Ферит и Назлъ?

# 224
Този Дениз ,напълно загуби контрол,а Демет май трябва да си прочете молитвата

Общи условия

Активация на акаунт