DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Айдаа, много динамичен епизод.Хакан научи за Демет, Ферит разбра, че катастрофата е предизвикана от някой, който умишленно е повредил колата
А този Дениз направо откачи, казва на Ферит да стоял далеч от Назлъ и от него????/Божкее,той не е в ред.Дори Ферит го попита ти откачили

# 226
  • Враца
Свършии .. разбраха и двамата че колата е повредена и че не е инцидент  ooooh!
А с Деметка какво ще става другия епизод не ми се мисли  ooooh! Хакан я убиваше с поглед  Outta Joint
Относно Ферит и Назлъ.. все си мисля че след разговорите им Ферит омекна, според мен другия епизод ще ги видим все по-близки  Praynig и друго според мен сега  Назмие ханъм ще бъде най-голямата опора на Ферит в този момент  Peace
Благодаря ви за компанията момичета  Hug беше ми много приятно да седим и са си обсъждаме филмчето  Hug

# 227
Какво разбра Хакан? За аборта ли? Как? От Асуман ли? Как разбраха за катастрофата? Аз тука като репортер, ама ще ме извинявате...

# 228
Дениз е болен и то достатъчно  ooooh! ooooh!/чудесна игра на актьора ! БРАВО!

Хакан ще си покаже истинското лице след "новината " ,  а и Дениз ще "прогледне"...време му е ...
Как ли ще докажат ,че Хакан ги е поръчал родителите на Булут  освен да притиснат "дясната " ръка на Хакан ,оня сербез левент.....Сега е ред на Демет  да каже ,че Хакан поръча и Ферит

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 23:39 от sofia26

# 229
  • Враца
Какво разбра Хакан? За аборта ли? Как? От Асуман ли? Как разбраха за катастрофата? Аз тука като репортер, ама ще ме извинявате...
От Асуман прати му пакет вътре с документи от болницата
А те от някакъв техен доверен майстор разбраха  Peace

# 230
  • при най-добрия мъж...
Безпомощен Дениз,подозирах го още от началото,че всъщност е злобна,дребна и отмъстителна душа.По-зле е и то Демет.

# 231
Асуман изпрати на Хакан всичко свързано с аборта на жена му.Майстора който беше наел Ферит му разказа че това не е катастрофа а, е предизвикана умишлено

# 232
  • Варна

Асуман изпрати по куриер документи до Хакан итой ги прочете пред Демет.
Ферит и Дениз се разправяха в паркинга и майстора на коли дойде и им каза , че не е инцидент катастрофата, а саботаж.

# 233

Асуман му изпрати плик с изследванията за аборта . Hug Демет ще и се стъжни животецът с поглед я уби. Майсторът по колите извика Ферит ,Дениз го последва и направо изтрещя и тогава им казаха ,че катастрофата е умишлена.

# 234
Иглика писали сме заедно Simple Smile

# 235
Безпомощен Дениз,подозирах го още от началото,че всъщност е злобна,дребна и отмъстителна душа.По-зле е и то Демет.

Дано след тази истина влезе отново в редиците .Направо се уплаших от лудия му поглед.Страхотно го изигра актьора . HugТакова вживяване в ролята .Перфектна игра. Peace

# 236
От това, което изпрочетох, страхотен епизод е бил, благодаря за разясненията, макар, че не гледах, страхотни сте. Аз казах ли ви още преди две теми, че Дениз ми бие на човек с маниакални наклонности, а? Някой беше питал с какво ще се захванат сц като сдобрят ГГ. Аз мисля, че Дениз още повече ще го изтерясват в следващите серии, а Демет съвсем ще се чалне като я  нареди Хакан. Двамата ще се съюзят и интригата е готова - двама луди срещу любовта на живота на Ферит. Той ще защитава Назлъ, обезумял от страх, тя него. Мале, мале, какви сценарии пиша, викайте Стивън Спилбърг.Joy

# 237
А Ферит и Дениз какво си говориха в гаража и малко преди това

# 238
37 Потребители и 98 Гости преглежда(т) тази тема.

# 239
  • Враца
Съгласна съм, че всички актьори играят супер , няма слабо Peace
Джан и Хакан и малкия са ми фаворитите в този епизод, бяха страхотни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт