DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 396
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Враца
Момичета, къде сте се скрили  Whistling
Бате Енгин е писал, че днес ще има фрагман  Party , хайде дано, че нямам търпение  Crazy

# 406
Зимно време до 20- 21 часа трябва да ги пускат фрагманите.

# 407
  • Враца
Зимно време до 20- 21 часа трябва да ги пускат фрагманите.
Ами не знам туита му е от преди 40-тина минути някъде  Peace
Ето все пак и линк, може и аз да не съм разбрала  Tired
https://twitter.com/editorengin/status/914527568275165184

# 408
Фрагмана https://www.instagram.com/p/BZtsN98lfOT/

Ферит - Искам да се омъжиш за мен .

# 409
2-ри фрагман

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video410450183_456239060%2F5f5 … l_wall_-146912950

И репликите на руски ез......

2 фрагмент к 14 серии с перводом

-Они забрали Булута. Просто взяли и увезли и я ничего не смог сделать
-Булут будет жить так как мы хотим.
-У меня ничего не получается Назлы. Я устал постоянно падать и быть подавленным. В этом есть и твоя вина, если этот ребенок сейчас в доме того негодяя.
-Ты меня никогда не простишь?
-Я хочу, чтобы ты вышла за меня замуж.

ПП Лава Hug

# 410
  • Варна
2-ри фрагман от ИГ

Скрит текст:
Instagram

[/spoiler]

аааааа стига бе , лелелелеллелеллелле леле леле .... Astonished

Това наистина ли е?

и #bizimhikaye = нашата история

О, започва интересното : ))))  Момичетата , дето писаха ,че така ще се развият нещата - познаха! Дали ще приеме? Аз искам да приеме! Ще бъде много интересно тогава и забавно! Как ли ще живеят заедно?

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 20:52 от BVAR

# 411
И какво сега!
Тя го пита дали някога ще й прости, а той ий казва, че иска да се омъжи за него.
Надявам се да не му откаже. Laughing

# 412
  • София
Разбира се, че ще приеме (поне според мен), за да изкупи вината си. Той ѝ предлага не брак с любов , а сделка т.е. тонът му е все едно сключва сделка. И така ще се започне то. Сделка, сделка и после любов. Wink

Здравейте, момичета! Peace

# 413
  • Враца
Ихаааа  Party Party Party Party Party  Party това в края на фрага ме остави без думи  Crazy Crazy
Ето това е теста за Назлъ пред който ще бъде поставена- брака  Whistling , по пътя на озета би трябвало да приеме , защото пишеше че Булут отново ще ги събере  Party Party
Искам да видя лицата на брат и сестра, когато научат че са се оженили  Whistling Whistling и на двамата ще им трябва усмирителна риза  hahaha hahaha
Благодаря за фрагмана  bouquet
ПП: Дано предложението не е в края на серията че пак ще чакаме цяла седмица  ooooh! ooooh!

# 414
Едно предположение рускините, което ми хареса.

Демет щяла да се опитва да докаже в съда, че бракът им не е истински и на тях ще им се наложи да представят доказателства за обратното. А ние много ще се радваме докато ги събират.

Цитат
Искам да видя лицата на брат и сестра, когато научат че са се оженили  Whistling Whistling и на двамата ще им трябва усмирителна риза
  Joy Joy Joy  И аз искам да ги видя.... Единият ще гледа като изпуснал се в гащите, познайте кой.

# 415
Привет момичета  Hug сега влизам и какво да видя новия фраг за които много благодаря  bouquet bouquet Heart Eyes и каква приятна изненада за ушите ми  Hug  Ферит бей предлага брак  newsm44 вай бе Дениз още по ще откачи  #Silly Дали нашето момиче ще приеме дано само това не е края на серията ,че още 10 дена ще се пообъркаме от размисли и страсти  Thinking Демет ах змията Демет пак се е измъкнала и пак ще пръска отровата си  ooooh! ooooh! Боже останах без думи от този фраг  smile3505

# 416
  • Враца
Дъга , това ще да е Дениз Joy Joy
А за предположението на рускините се чудя, как аджаба ще доказват, че брака им е истински  Tired надзирател ли ще им пратят и как пък Демет ще докаже че блака им не е фалшив  newsm78
Сигурна съм, че Назлъ ще се премести да живее у Ферит, но ще си спи в нейната стая и в това съм сигурна, тя няма да се даде толкова лесно,  освен ако не удари 1 чаша на екс Joy Joy

# 417

Ще ми се още сега да видя физиономията на Демет когато разбере ,че Ферит бей вече е семеен мъж  ще е позеленяла от яд  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 418
  • Плевен / София
2-ри фрагман

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video410450183_456239060%2F5f5 … l_wall_-146912950

И репликите на руски ез......

2 фрагмент к 14 серии с перводом

-Они забрали Булута. Просто взяли и увезли и я ничего не смог сделать
-Булут будет жить так как мы хотим.
-У меня ничего не получается Назлы. Я устал постоянно падать и быть подавленным. В этом есть и твоя вина, если этот ребенок сейчас в доме того негодяя.
-Ты меня никогда не простишь?

ПП Лава Hug

Здравейте момичета
Лава,Злати благодаря за фрагмана.....ето дойде предложението за брак....не е романтично.....но надявам се да не е наказание за Назлъ брака с Ферит....

# 419
Леле, така се развълнувах, че забравих да благодаря за фрагмана.

Лаве  HugЗлати  Hug

Цитат
Дъга , това ще да е Дениз
Иглика, позна естествено. Laughing

Изобщо не се съмнявам, че нашето момиче ще приеме, дори и само от чувство на вина.
За останалото ще се погрижи малкото Булутче като се съберат да живеят заедно. Мислите ли, че това малко дяволче ще ги остави примерно да спят в различни стаи!  Според мен ще стане много весело при тях.

Общи условия

Активация на акаунт