Разбира се, че съм гледала „Любов под наем“ и много го харесвам. Всъщност и „Светулката“ съм си я набелязала отдавна, но пропуснах да го спомена преди малко. Много харесвам Сечкин Йоздемир, а също и Нилай Дениз. Симпатична двойка си.
Мерием е умно, красиво, жизнерадостно и добро момиче. Помага в работата на баща си, има си и любим. Но в една фатална нощ тя взема решение, което променя изцяло живота й. Приятелят й блъска с колата си момиче на улицата и го убива, а Мерием спонтанно решава да поеме вината за това, за да не провали той кариерата си.Оказва се в затвора, очаквайки, че любимия й ще й помогне, но това не се случва. Минават години, тя излиза от затвора и разбира, е никой не я чака навън, а в очите на хората тя е убийца и престъпница. Отгоре на всичко любимият на убитото момиче я чака, за да търси отмъщение.
На мен ми звучи доста обещаващо.
Мими
, имаш време да ни настигнеш до вторник.Да ви кажа, очаквам Алиа да се намеси някак в тази история с Хакан и Демет. И без това постоянно прави совалки около Хакан. Сигурна съм, че като разбере истината няма да остави нещата така. Не е лошо и да отвори очите на Назлъ за това, че Дениз е предал флашката. Много ми харесва нейната смелост и решителност. Понякога е като луд с картечница. Прави каквото си е намислила, без да му мисли много.
100% ще пада и там смях

кой ти иска утешението, момичето иска да си отдъхне от теб ти му се натрисаш
според мен така все повече я кара да се чувства виновна