DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 404
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Самби, мерси за препоръката. Hug

Разбира се, че съм гледала „Любов под наем“ и много го харесвам. Всъщност и „Светулката“ съм си я набелязала отдавна, но пропуснах да го спомена преди малко. Много харесвам Сечкин Йоздемир, а също и Нилай Дениз. Симпатична двойка си.

Скрит текст:
От "Мерием" не съм гледала и минута, но доколкото си спомням от това, което съм чела за сюжета му, става дума за следното:

Мерием е умно, красиво, жизнерадостно и добро момиче. Помага в работата на баща си, има си и любим. Но в една фатална нощ тя взема решение, което променя изцяло живота й. Приятелят й блъска с колата си момиче на улицата и го убива, а Мерием спонтанно решава да поеме вината за това, за да не провали той кариерата си.Оказва се в затвора, очаквайки, че любимия й ще й помогне, но това не се случва. Минават години, тя излиза от затвора и разбира, е никой не я чака навън, а в очите на хората тя е убийца и престъпница. Отгоре на всичко любимият на убитото момиче я чака, за да търси отмъщение.

На мен ми звучи доста обещаващо.

Мими Hug, имаш време да ни настигнеш до вторник.

Да ви кажа, очаквам Алиа да се намеси някак в тази история с Хакан и Демет. И без това постоянно прави совалки около Хакан. Сигурна съм, че като разбере истината няма да остави нещата така. Не е лошо и да отвори очите на Назлъ за това, че Дениз е предал флашката. Много ми харесва нейната смелост и решителност. Понякога е като луд с картечница. Прави каквото си е намислила, без да му мисли много.

# 391
Дъга, звучи обещаващо, само да не е единствено драма. То турски сериал без това не може, де, но аз обичам да се смея. Търся си нещо като "Пълнолуние". Има драма бол, но някак не те натоварва, сменят се драматичните сцени с комедийни такива, пет минути ще въздишаш тежко-тежко по сълзите на Назлъ, после Фатош ще те разсмее с някое нейно прибързано действие. Ашка, затова си го харесах толкова навремето, Корай ме побъркваше от смях, въпреки драмите на ГГ.

# 392
Дъга, звучи обещаващо, само да не е единствено драма. То турски сериал без това не може, де, но аз обичам да се смея. Търся си нещо като "Пълнолуние". Има драма бол, но някак не те натоварва, сменят се драматичните сцени с комедийни такива, пет минути ще въздишаш тежко-тежко по сълзите на Назлъ, после Фатош ще те разсмее с някое нейно прибързано действие. Ашка, затова си го харесах толкова навремето, Корай ме побъркваше от смях, въпреки драмите на ГГ.

И аз имам същите предпочитания като теб. Вече не ми се гледат тежки драми и се надявам "Мерием" да не е такава. Някои от момичетата тук казваха, че го гледат, надявам се да споделят. А Ашка си е класика в жанра. Миналия сезон имаше много приятни комедии. Много се забавлявах и със "Статус на връзката объркан" примерно. А сега се сетих, че започна втори сезон на още една комедия, която гледах -"Новата булка". Тя е от различен тип, но е непрекъснат смях.

Нашата Назлъ на корицата на октомврийския брой на Аllmagazine

# 393
Мерием си е драма, даже на моменти тежка драма.

# 394
  • Враца
Дъга
Скрит текст:
И аз се загледах в Новата булка и честно казано такъв смях няма  Joy Joy Joy Айшето ми е любимка  hahaha hahaha hahaha тази вечер ще гледам епизода че ще идват да искат лелята  Whistling 100% ще пада и там смях  Joy

Йозге е много красива на корицата  Heart Eyes

# 395
Нещо на телефона опцията за скрит текст изчезва, иначе бих го скрила.
От комедиите, препоръчвам "Да обичаш на инат" или още известен като "Любов на инат". Там ще видите един шокиращо различен Джан, затова ако ви е трудно да следите един и същ актьор в две напълно различни роли, изчакайте поне единия сериал да го свършите. Аз не се стърпях. Joy Също препоръчвам "Любовта не разбира от думи". Лоша химия между актьорите, тоест лоши любовни сцени, но невероятен смях през останалото време - и с ГГ, и с второстепенните. "Новата булка" да ми падне малко свободно време и ще ѝ хвърля едно-две очи, заинтригувахте ме Grinning

# 396
  • Враца
Самбо, аз също съм през телефона и нямам проблеми със скрития текст, но може би защото ползвам старата версия  Laughing
Скрит текст:
А иначе аз Любовта не разбира от думи го следях онлайн и съм съгласна с теб , падашеше смях, но наистина химията между Бурак и Ханде не беше кой знае колко добра  Peace
А с Новата булка няма да сгрешиш, още с първия епизод сълзите ми потекоха от смях  Joy няма такива индивиди  hahaha hahaha
Ще хвърля едно око на сериала с Джан, който казваш когато ми се освободи време, че започват лекции  Whistling

# 397
Мерием е много добър сериал, нищо че е драма. Много добре е направен засега. Аз също обичам леки филми и за мен Инадина аск с Джан е номер 1, но и Мерием е хубав,не е само драма и там има шеги, а бащата на ГГ е един образ,ръси ги едни, на мен много ми харесва сериала, дори най много от всички излъчващи се в момента

# 398
  • Sofia
Мерием е много добър сериал, нищо че е драма. Много добре е направен засега. Аз също обичам леки филми и за мен Инадина аск с Джан е номер 1, но и Мерием е хубав,не е само драма и там има шеги, а бащата на ГГ е един образ,ръси ги едни, на мен много ми харесва сериала, дори най много от всички излъчващи се в момента

Абсолютно съм съгласна с написаното и аз го следя с най-голям интерес. За Светулката също съм съгласна, харесва ми и го гледам, за съжаление само на руски.
Аз също препоръчвам и двата сериала.

А сега здравейте и приятен ден!

# 399
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug

Честит ни нов месец и деня на музиката! bouquet
Скрит текст:

Дъга Hug,благодаря за новите снимки и озета! bouquet

Видях,че има и бг.превод и го пускам в темата! Peace

Благодаря на всички за споделените коментари и видеа! bouquet bouquet bouquet

Това лято изгледах ''Да обичаш на инат'' и ''Сезонът на черешите''по ДФ,след като разбрах за новия сериал  ''Пълнолуние''! Peace
Сега какво гледам! Laughing
Скрит текст:
Трите започнати това лято-Пълнолуние,Светулката и Сърцебиене!Гледах и Сън,но направиха финал с 10еп.!Продължавам и с Истанбулска невеста!Загледах Извън протокола- с Еркан П. ,Сонгюл Йоден и Долунай Сойсерт,но нещо няма руски превод на 2-ри еп.!Ще остане само на турски-с фрагмани и озети! Peace

Прията неделя и щастлив нов месец на всички! bouquet

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 11:10 от Zlatina3

# 400
Здравейте,
Хрумна ми нещо. Тази снимка дето Дениз прегръща Демет преди или след като разберат кой е виновен за катастрофата ще е? Защото ако е след и Демет е успяла да го убеди, че е невинна и само Хакан е виновен...е то тогава Дениз егати идиота дето ще излезе, пък не искам да е толкова тъп. Joy

# 401
  • Враца
Добро утро и от мен   Hug
Злати благодаря за озета на български bouquet
Мен от озета ми стана интересно едно: Какъв ли ще е теста на Назлъ  newsm78
Дали няма да е помощта която ще окаже на Ферит за укриването на Булут  Whistling , а за Дениз .. нямам думи , ще ходел да утешава Назлъ ooooh! кой ти иска утешението, момичето иска да си отдъхне от теб ти му се натрисаш  Tired според мен така все повече я кара да се чувства виновна  Crossing Arms
Дали днес няма да ни пуснат и 2-ро фрагманче  Whistling дано защото от първия ми стана голяма каша в главата  #Crazy
Желая ви слънчева неделя Hug

# 402

Зад кадър

# 403
Здравейте и от мен в неделя!  doh

И аз съм в очакване на още един фраг, който да ни хвърли в размисли и да ни поразнообрази.
Наистина ни чака много интересн епизод.
Междувременно изгледах 1 епизод на "Мерием" и много ми хареса. При първа възможност ще продължа.

Интервю с Йозге Гюрел за новия брой на „ALL Magazin“

Източник: Love Is https://vk.com/vichnevuy_dom

Мы встретились с звездой Озге Гюрель. Главная ее мотивация это получать удовольствие. Между бесконечными съемками в сериале "Полнолуние" и подготовкой к гала-премьере фильма "Первый поцелуй" мы поймали ее и не собираемся отпускать.

- Как идет "Полнолуние"? Как тебе персонаж Назлы?

О: Назлы это персонаж которая вошла в мою жизнь в самый лучший момент моей жизни. В моей жизни интерес играет важную роль. Мне нравится персонаж Назлы и поэтому мне создавать этот образ очень понравилось.

- Что бы ты сделала, если попала бы в "любовный треугольник" как Назлы? Или же спросим это так: на сколько ты веришь в "любовный треугольник"

О: Если есть отношения и входит кто то третий, то это означает что этих отношений и вовсе не было. Но у Назлы не было отношений. И Ферит и Дениз вошли одновременно в ее жизнь. И ей нужно выбрать между двумя совершенно разными людьми.

- Что ваше любимое занятие с Серканом Чайоглу

О: Несомненно это – получать удовольствие. Как я уже сказала, я люблю доверие и приключения. Серкан для меня это тот, с кем я чувствую себя в безопасности и в приключениях . Мы любим путешествовать. Например, Куба была невероятное место для путешествий, для нас обоих . Мы любим вместе кушать и ходить по разным заведениям пробуя их еду. И еще мы очень много говорим. Можем часами болтать друг с другом.

- Ладно, Первый поцелуй? Что ты чувствуешь с такой командой как команда твоего первого фильма где ты в главной роли?

О: Это был ремейк. Ремейк фильма "50 первых поцелуев" 2004 года, главные роли которого играли Адам Сандлер и Дрю Берримор. Играть в ремейке фильма которую ты смотрела и любила в детстве это очень прекрасно. Мурат Йылдырым, режиссер, актеры и вся команда были прекрасны. С ними я чувствовала себя свободно и играла спокойно. Это был хороший опыт в моей жизни.

- Если бы ты потеряла память, какое бы происшествие ты хотела бы вспомнить?

О: В жизни каждого есть хорошие, плохие и очень хорошие моменты. Я бы хотела вернуть очень хорошие моменты. Ведь в эти моменты я чувствовала себя как на облаке. Но с другой страны я бы не хотела потерять плохое что было в моей жизни. Ведь они меня много чему научили. И я не хотела бы быть как невинный ребенок, который не сделал еще ни одной ошибки.

- Как ты относишься к социальной сети в нашей жизни?

О: Конечно, это плохо. Мы не можем поговорить друг с другом не смотря на экран телефона 15 минут. И если у меня на телефоне зарядка села, я чувствую себя в другом мире. Иногда, когда я не выставляю фотки в инстаграме, мне пишут: У тебя плохое настроение что ли. И это меня веселит.

# 404
Лава Hug

Дъга Hug,благодаря за интервюто с Йозге! bouquet

Очаквам и премиерата на ''Първа целувка'' на 20.10.2017г.

Общи условия

Активация на акаунт