DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Записвам се с два не много адекватни въпроса, но сега ви открих: на коя серия сте и в кой ден пускат новата серия на български. Благодаря!?

wavey 12 епизод е вече с бг суб  следващият обикновено след вторник ,сряда , а понякога и  към четвъртък от новата седмица .Зависи колко са заети момичетата ,които превеждат. И те си имат семейни задължения .

# 376
Здравейте. Дениз не е замислен като зъл персонаж, но е създаден със слаба емоционална психика, емоционално податлив на натиск и влияние от външни хора, без значение дали емоциите, които му се внушават и "предлагат" от външния свят, са положителни или отрицателни. При него положението е "интересът клати феса". Липсва му зрелостта, която е необходима, за да отсееш добрите от лошите намерения и да видиш истината такава, каквато е, а не каквато на теб ти се иска. Не е лош, но може да бъде настроен да е такъв. Има слаба психика и нежелание да приема реалността - своята и на другите хора. Това е достатъчно, за да не се хареса на публиката. Но сценаристите имат шанс да го покаят, всичко зависи от реакцията му в следващия епизод. Така мисля аз.

# 377
  • София
Да споменем, че имаме номинации и за "Kelebek " в различни категории: романтичен сериал, Джан, Йозге, двойка, Alihan (Булут), сценаристи .......

Пожелавам им успех!

http://www.ranini.tv/ozel/26990/1/44-pantene-altin-kelebek-odull … adaylar-aciklandi

# 378
https://www.instagram.com/p/BZo1OihDKeA/ На тази снимка аз виждам, че Йозге има коремче, не знам за вас.

# 379
  • Враца
Здавейте и от мен по нощите  Joy
Аз ще стискам палци за 2 филма и 2 двойки .. нашите разбира  се и другите ми любимци ,  които са пред тях а именно тези от Kara sevda  Heart Eyes
ПП: Аз също виждам коремче  Peace  но пък в предната серия не личеше да е бременна или да има корем може да е от роклята ..

# 380
  • София
И аз специално я заглеждах миналата серия и не ми се видя да има корем. Още повече, че беше стегната с колан по едно време, но и преди време писах, че това няма как да не се разбере и журналистите биха надушили сензацията т.е. ще започнат да пишат за евентуална смяна на ГГ или край на проекта. Понякога липсата на новини е хубава новина. Peace

п.с. Аз ще стискам палци за Ашка и Пълнолуние на Kelebek-а.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 02:35 от missence

# 381
# 382
Добро утро! Hug Hug Hug

За номинациите за ''Златна пеперуда'' трябва да се гласува,има регистрация преди това и т.н.! PeaceВъпреки,че съм чела че не е както преди!Било нагласено,тъй като се организира от Пантен! Thinking Peace
ето линк-https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/

Tara41 Hug,мисля,че това е фенски клип за финал! Thinking Peace

Който има желание да гледа ''Ударите на сърцето''-13еп. на руски ез.!Не знам дали е прието да се пускат линкове на др. сериали за това го пускам в скрити!Извинявам се предварително ако не може! Peace

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 383
Здравейте, момичета и хубава събота! wavey wavey wavey

Нагласено или не, и аз ще стискам палци за "Пеперудите" на тези два сериала – Ашка и нашия.

Тара, радвам се да те видя тук! Hug
И аз мисля, че това е фенски клип и сериалчето ни продължава.
Надявам се да не го проточват до безкрайност, но поне 30 епизода се надявам да погледаме с удоволствие.

Злати Hug, аз нямам нищо против да споделяме в спойлер линкове за други сериали, даже ми е приятно. „Сърцебиене“ го спрях някъде на около 7 еп. само защото нямам достътъчно време напоследък, но непременно ще го продължа. Надявам се да е все така интересен. Заплюла съм си и „Мерием“, както и някои от тези, които предстои да започнат, само да се поосвободя, че сега и за „Пълнолуние“ трудно намирам време и все догонвам момичетата в темата.

Още няколко снимки от новия епизод.

Ето то и озета на руски. Браво на екипа, този път не оставиха всичко за последния момент.

Демет решительно настроена на то, чтобы разлучить Ферита с Назлы. Ферит не станет игнорировать страшную вероятность, стоящую за смертью Демира и Зейнеп. Нити между Феритом и Назлы еще более запутываются из-за этой новости. Дениз пытается утешить Назлы, но она все равно чувствует себя виновной в том, что опека над Булутом у Демет. Демет делает все, чтобы отдалить Ферита и Назлы друг от друга. Назлы готовится к большому испытанию и в ресторане и в глазах Ферита. Убегая друг от друга, человеком, кто сблизит их, опять станет Булут.

# 384
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug
Благодаря за снимките и озета bouquet
Демет пак ще се вихри  ooooh! същата като брат си .. нали е омъжена жена, какво я интересува Ферит с кого ще е  #Cussing out Дениз и той утеха при Назлъ ще търси  ooooh! тц тц безнадежден случай са и двамата  Tired
А Булут е моя любимец Crazy отново той ще бъде този когото ще събере нашите любимци Heart Eyes кефи ме адски много това детенце , а и актьора играе утикално Heart Eyes

# 385
Здравейте, девойчета.
Назлъ са започнали да я обличат много добре, и в 12, и в 13, и сякаш и в 14 епизод (ще) ми хареса облеклото ѝ, радвам се. Значи Дениз няма да се покае, така изглежда, като гледам как е прегърнал тая проклета змия, язък. А тя спирка няма, егати фурията. Надявах се, Хакан да я кротне малко, но явно пак се е измъкнала с обяснението за аборта.
Дъга, кои сериали си си заплюла, че ми стана интересно? Аз гледах "Сърцебиене", но нещо не ме грабна и чакам нови препоръки и попълнения.

# 386
Цитат
Дъга, кои сериали си си заплюла, че ми стана интересно? Аз гледах "Сърцебиене", но нещо не ме грабна и чакам нови препоръки и попълнения.
Самби,
Скрит текст:
„Без протокол“ съм си харесала заради силния актьорски състав – Еркан Петеккая, Долунай Сойсерт и Сюнгюл Йоден, както и заради сюжета. Харесвам такъв тип сериали.

Също така и „Черно –бяла любов“ с Ибрахим Челиккюл и Бирдже Акалай ми изглежда интересен.

Със сигурност ще погледна и сериала на моя голям любимец Кадир Доолу , мисля че се казва „Греховете на баща ми“.  

Също така и „Майка“ с Йозге Йозпиринджи в главната роля ми привлича вниманието. Преди няколко месеца, когато се говореше, че ролята е предложена на Берен Саат погледнах оттук-оттам корейската версия и ми допадна сюжета, нищо че е голяма драма. Интересно ми е как точно  турците ще  пресъздадат този сюжет, който е свързан с борбата на една жена за децата  й в една жестока действителност.

Може и друго интересно да има, ама засега за тези се сещам. Със сигурност ще ги редуцирам, защото и да не спя, пак няма да имам време дори за половината. И това при условие , че моите любими актьори нямат проекти в момента. Laughing

Ех, този Дениз, продължава да ми образува нерви. След разкриването на истината за това, че Хакан е съпричастен към смъртта на родителите на Булут, Назлъ ще се чуства още по-виновна пред Ферит. И кой щял да я утешава – пак Дениз. Как не го е срам! Интересно какво оправдание ще измисли за себе си, когато Назлъ научи, че именно той е изпратил флашката и я е лишил от възможността сама да разкаже на Ферит. Рано или късно това ще се разкрие и да го видим как ще продължава да се прави на рицар.

Иглика newsm10
Малкото Булутче е и мой голям любимец. Пак ще намери начин да събере нашите влюбени.  
Голям сладур ни е той и е прекрасен малък актьор. Малкото ни слънчице. Nature Sunny

# 387
Здравейте, момичета! wavey Дълго време нямах възможност нито да пиша, нито да ви чета, но успях да наваксам тези два дни. Сега остава и с епизодите да ви настигна, днес успях да изгледам 11-ти, а 12-ти вече го преполових. Да не забравя да благодаря за новата тема - станала е просто прекрасна. А за вашите изчерпателни коментари и анализи - не знам какво друго да кажа, освен че е истинско удоволствие е да ви чете човек. Hug Благодарности и на превеждащия екип за неуморния труд. bouquet

Не съм гледала още последния епизод, но прочетох предположенията ви за отвличането на малкия.
Когато става въпрос за близките му, човек обикновено действа емоционално и не обмисля толкова постъпките си. А Ферит обича Булут и би направил всичко за него. В желанието си да спаси Булут (да не живее под покрива на един безскрупулен убиец), би предприел това действие. От друга страна, Ферит първо мисли, а след това действа. Така че чакам поне още един фрагман, за да ми се изяснят малко нещата.

На тези снимки малкия и Назлъ са в дома на Ферит.
https://www.instagram.com/p/BZmMzJenCth/ - Тази снимка вече я бяхте споделили, но я качвам пак, защото на нея по-ясно се вижда, че това са те.
https://www.instagram.com/p/BZmPutYHn-N/ - Тук се вижда и трети човек, но не мога да разбера кой е. newsm78

Другият вариант, който ми хрумва, е Ферит да се е споразумял с Демет и Хакан малкият да прекара един ден с вуйчо си. Но силно се съмнявам, предвид отношенията им и събитията, които ни дават на фрагмана.

# 388
Третият човек е режисьорът Чааръ Байряк (ако питате за човека с червената блуза в гръб)
Скрит текст:
Дъга, аз ти препоръчвам "Светулка", ако си гледала "Любов под наем", носи същия дух, а на мен този сериал си ми липсваше адски много. Само че и там има един Хакан и почнах да ги бъркам вече двамата.  Laughing Иначе, някой знае ли нещо за "Мерием" - като жанр и т.н - чувам много силни отзиви за всичко - като се почне от актьорите, мине се през персонажите и се стигне до сценария? Но много се боя да не е някоя безкрайна кримка или драма, че не искам да се натоварвам психически с такива сюжети. Въобще не мога да намеря леки сериалчета напоследък, които да си струват да се гледат. Язък.

# 389
Sambo09, точно за него питах. Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт