12 епизод е вече с бг суб следващият обикновено след вторник ,сряда , а понякога и към четвъртък от новата седмица .Зависи колко са заети момичетата ,които превеждат. И те си имат семейни задължения .
12 епизод е вече с бг суб следващият обикновено след вторник ,сряда , а понякога и към четвъртък от новата седмица .Зависи колко са заети момичетата ,които превеждат. И те си имат семейни задължения . 

Въпреки,че съм чела че не е както преди!Било нагласено,тъй като се организира от Пантен!

,мисля,че това е фенски клип за финал!

, аз нямам нищо против да споделяме в спойлер линкове за други сериали, даже ми е приятно. „Сърцебиене“ го спрях някъде на около 7 еп. само защото нямам достътъчно време напоследък, но непременно ще го продължа. Надявам се да е все така интересен. Заплюла съм си и „Мерием“, както и някои от тези, които предстои да започнат, само да се поосвободя, че сега и за „Пълнолуние“ трудно намирам време и все догонвам момичетата в темата.

същата като брат си .. нали е омъжена жена, какво я интересува Ферит с кого ще е
Дениз и той утеха при Назлъ ще търси
тц тц безнадежден случай са и двамата 
отново той ще бъде този когото ще събере нашите любимци
кефи ме адски много това детенце , а и актьора играе утикално

Дълго време нямах възможност нито да пиша, нито да ви чета, но успях да наваксам тези два дни. Сега остава и с епизодите да ви настигна, днес успях да изгледам 11-ти, а 12-ти вече го преполових. Да не забравя да благодаря за новата тема - станала е просто прекрасна. А за вашите изчерпателни коментари и анализи - не знам какво друго да кажа, освен че е истинско удоволствие е да ви чете човек.
Благодарности и на превеждащия екип за неуморния труд. 
Иначе, някой знае ли нещо за "Мерием" - като жанр и т.н - чувам много силни отзиви за всичко - като се почне от актьорите, мине се през персонажите и се стигне до сценария? Но много се боя да не е някоя безкрайна кримка или драма, че не искам да се натоварвам психически с такива сюжети. Въобще не мога да намеря леки сериалчета напоследък, които да си струват да се гледат. Язък.Препоръчани теми