DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 409
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Дори и Ферит да вземе някакво импулсивно решение, струва ми се, че Назлъ ще го спре. Тя поне трябва да е здравомислеща, защото едно "отвличане" ще сведе шансовете на Ф. за попечителство до нула.

....
ПП: на първото клипче и 3-мата са много сладки  Heart Eyes
.....
Джан колко е сериозен. Laughing

# 361
Записвам се с два не много адекватни въпроса, но сега ви открих: на коя серия сте и в кой ден пускат новата серия на български. Благодаря!?

# 362
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за фрагмана и превода! newsm51 newsm51

На всички за коментарите и видеата! Hug Hug Hug Hug Hug

* Дъга  Hug,благодаря! Hug

Видях,че момичетата са превели песента от 13еп.!Благодаря! bouquet bouquet bouquet
Dolunay 13. Bölüm - Sezen Aksu - Onursuz Olmasın Aşk_x264
https://vk.com/club139981426?z=video334301500_456239031%2F43e295 … l_wall_-139981426

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 363
Здравейте,момичета, Hug Hug Hug

Днес изгледах преведения 12 еп и 13 с рус. суб.,както и фрагмана за 14 еп.Не се стърпях и реших да сляза от балкона,за да споделя мислите си!

Първо радвам се на позитивното настроение в темата,на доброто отношение към новите момичета решили да пропишат тук.

Благодаря на  eidin за поредната хубава тема посветена на също толкова хубавия сериал Пълнолуние  bouquet bouquet bouquet

Иска ми се сериалът, както е обявен за романтичен да си остане такъв!Така ще остане по-различен от наситените с убийства и драми останали турски сериали.Джан и Озге си лепнат на ролите и са много хубава двойкаДано СЦ съумеят да покажат една истинска романтична любов,защото актьорите за сега го правят успешно.
За да пропиша ме провокира героят на Хакан Курташ-Дениз.В първите серии му намирах оправдание за егоизма и начина на живот,но от 12 еп. насам ме нерви.За мен той си е едив разглезен богаташ,който си живее и забавлява според желанията си на мига.Естествено харчи си парички,за които се трудят и печелят брат му,Ферит и сестра му.Нестабилен в желанията си и свикнал да получава това,което му се прииска.В първите серии ни го показаха спокоен,и добричък,ноо само до момента,в който поредната му прищявка не му се изпълни веднага.Влюби се в Назлъ,и се озлоби към всеки,който му пречи да е с нея.
Действа импулсивно,после мисли и съжалява,а точно това го различава най-много  от Ферит.Примера с флашката- в яростта си ,че Назлъ харесва Ферит реши да ги скара,но разруши и преобърна живота на Любимото си момиче.За това не съм и много убедена в сериозността на влюбването му.Мисля си,че един влюбен мъж не би причинил това на жената,която обича.Още повече,че няма смелостта да си признае,а видяхме,когато има тайни и лъжи какво се случва.
На откриването на ресторанта,когато пееха песента и нашите танцуваха май ни показаха двойките,които ще гледаме-Енгин и Асуман-двамата много добре стоят,а и Асуман добре се справя с работата си.Не е толкова глупава и наивна-просто и трябва поле да се вихри и докаже,а Енгин ще го забележи и оцени в един момент.Тарък и Фатош- те вече са ни ясни.Ферит и Назлъ-чакаме любовта им с нетърпение.Дениз и Алия,но си мисля,че след дългото чакане Алия ще се задейства и ще  приюти Дениз- наранен и изгубил тази битка.

Назлъ беше на крачка да си признае пред Ферит,беше тръгнала на разговор с него,но Дениз с постъпката си осуети този момент.Пък и серии ще трябват,ако държим този рейтинг,а и интрига трябва да има.Въпреки всичко случило се,се оказа смела да застане открито пред Ферит.Призна си вината и, че е готова да си понесе последствията,а виждаме,че обичащия мъж колкото и да е наранен е готов да прости.

За новия фрагман-изгледах го много пъти.Когато Ферит говори с Булут ми се струва,че зад него стои Дениз и чува, че  Ферит казва на Булут,че ще го отвлече.Ако после Дениз е споделил на  Демет,а тя на Хакан като нищо ще спретнат постановка като отвлекат Булут и натопят за това Ферит.Може би и за това Хакан увещава Дениз да свидетелства срещу Ферит,че това е шанс за него да се отърве от Ферит и Назлъ да е негова.А тук ми се струва,че Назлъ и Булут са отвлечени и Ферит най- вероятно ги търси!

https://www.instagram.com/p/BZmMzJenCth/

Простете за дългия пост  Praynig Hug

# 364
Здравейте!

Благодаря за споделеното!

Този фрагман ни разбърка мозъците, така сте се развихрили в предположения.
Много обичам така да ни объркват.

Кескинова Hug, добре дошла при нас!
Много е интересен дългия ти пост, прочетох те с интерес!

И аз вече не вярвам в сериозността на влюбването на Дениз. Той очевидно не прави разлика, но неговото по-скоро заприлича на мания. Очевидно е и за слепите, че Назлъ е влюбена във Ферит и той в нея. А и Назлъ с поведението и отношението си към него му показа, че от нея може да очаква единствено приятелство и че набезите му я притесняват и я карат да се чувства неловко. Когато човек искрено и истинки обича някого, той е готов да се жертва, само и само обекта на неговите чувства да е щастлив. А Дениз продължава да се напъва като малко капризно дете, на което не са купили желаната играчка. Досега все му търсех оправдания на Дениз, но в последния епизод много ми падна в очите с това, че не намери сили да застане зад постъпката си. Добре, решил е да изпрати флашката и го е направил. Но дори и вече да съжалява, дори да смята че е прибързал, като мъж трябва да застане зад постъпката си и да понесе отговорност, а не най-безогледно да лъже всички и да се крие зад полата на сестра си. Ще ми се така да извъртят сценария, че Дениз да остане без парите и акциите си за известно време, да го видя как ще се изхрани с дрънкане на китара и замечтан поглед. В същото време очаквам отрезвяване и действие от него в предстоящия епизод. Дано новината за катастрофата да му подейства като студен душ и да не се поддаде отново на манипулацията на онези двамата. Иначе, адмирации за Хакан Курташ, прекрасно изгради ролята на героя си .

Много ме е яд и мен на Дениз, че провали намерението на Назлъ да каже сама истината на Ферит. Този път наистина беше твърдо решена да го направи, но той направо й отряза главата с това импулисвно решение.

И на мен ми се иска да ни върнат малко романтиката, но като гледам в серията ще има доста екшън, та може би ще е по-нататък. А може и само да ни заблуждават. Не вярвам, че Ферит ще отвлече Булутчето, защото това просто не би решило проблема, макар че си представям колко ще полудее той като разбере, че детето е в ръцете на човека, който е убил родителите му. По-скоро ще е обратното, те ще инсценират нещо, за което да набедят Ферит като ще се опитат да въвлекат и Дениз на своя страна. Ама няма да им се получи.

Споделям предположенията за двойките: Фатош по всичко личи че накрая ще избере Тарък, защото той е човека, който я кара да се усмихва, с него е себе си - жизнерадостна и спокойна, просто трябва да си даде сметка за това. Ами така де, искаме любов, не само сълзи и драми.

Енгин и помъдрялата /евентуално/ Асуман също е добра идея. Времето ще покаже дали е възможно.
И аз мисля, че рано или късно Дениз ще се върне при Алиа. Всеки има нужда да бъде обичан, дано му уври главата.

До скоро, момичета!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 12:09 от * Дъга

# 365
  • София
Здравейте! Hug

Добре дошли на новите попълнения в темата! Много интересни мнения. Peace

Keskinowa, и аз силно се надявам да останем в жанра романтична комедия и да няма големи драми, убийства, затвори, отмъщение и т.н.

И преди ви споделих, че не харесвам Хакан К. като актьор, но в тази му роля заслужава аплодисменти. Не само, че е добър, а на моменти е направо брилянтен. Peace

# 366
  • Бургас
Здравейте, аз пък искам и около Алия да се завърти някой готин музикант или продуцент. Нека Дениз да усети, че и тя не му е в кърпа вързана, че в крайна сметка е САМ! Без батко си Ферит, без брат си, без Назлъ, без Алия, само с болномозъчната си сестра и САМ със себе си! Във фрага го дават изслушващ и кротък, но.........
Грозно беше ослушването му, когато Фатош спомена за Демет, че е изпратила флашката. Грозно беше викането му на паркинга след Ферит. Грозно беше "Остави НИ на мира!" Но, вярно е, актьорът пресъздава образа наистина брилянтно!
Как ли се приплъзна пак Демет за аборта?

# 367
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug
Отново мненията ви са на ниво изчетох ги на един дъх  smile3501
Виждам, че сте взели на мушка Дениз, та и аз да се изкажа за него  Joy
На мен Дениз още от първите епизоди не ми беше никак симпатичен, досаден ми беше как се върти около Назлъ  Whistling Whistling Другото той криеше, че с Алиа са имали връзка и да ви кажа не го разбрах защо го кри, нали е минало (сигурно да не се разсърди Назлъ  Tired )
След това като започнем с изцепките му та стигнем до последните 2 епизода в, които тъпотиите му валяха като из ведро  ooooh! то не бяха песни, молби, цветя натрапване .. то чудо не вижданоо  #Crazy
Дразни ме факта че толкова лесно се поддава на манипулациите и интригите на Хакан и Демет  ooooh! , много бързо забрави годините прекарани с Ферит и се хвърли в краката на абла си само и само, понеже видя "разбиране" от нейна страна спрямо Назлъ  Naughty(а ние знаем защо тя го прави  Whistling )
Разбира се има още много, но останалите момичета са ги описали доста подробно, така че няма и аз  да се повтарям с тях, пък и всеки път подпалвам като чуя за Дениз  #2gunfire #2gunfire
Желая ви хубав ден  Hug

# 368
Привет-мривет от мен.
И на мен Дениз още от самото начало не ми хареса, но актьорът е брилянтен. Помните ли първия епизод, когато Назлъ обясняваше на Фатош за някаква яхта, докато работеха като сервитьорки? Тогава Дениз ги чу и се взря в Назлъ. От този му поглед нататък ме удари предчувствието, че има скрити маниакални "заложби". А после като се лепна за нея, то само се усили и с всеки изминал епизод се усилва. Така че, не ми хареса Дениз като персонаж от самото начало и толкова. Сц трябва много яко да се потрудят, за да спечелят благоразположението ми. Joy

# 369
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Впечатленията ми от Дениз в началото бяха добри....мислех го за артист със широка душа, който е над материалното....не ме подразни, че не обяви миналата си връзка с Алия....защото мъжете не обичат да говорят за миналото си....и Ферит до сега не е обявил миналите си любови....в момента в, който обаче гласува против Ферит , в полза на сестра си....за мен стана ясно, че е скрита лимонка...
Добре дошли на новите момичета и от мен...
Скрит текст:
за по кратко аз съм Гости

# 370
Привет, девойки!  Hug

Хубави коментари на всички!  Peace Добре дошла на "скочилата от балкона" Кескинова!  Grinning

Не е в характера на Ферит, ама никак няма да му се разсърдя, ако в прилив на гняв отвлече Булут от онова змийско гнездо! Ще усложни много законното попечителство над Булут впоследствие, но точно такова неразумно, необмислено, импулсивно и искрено действие на Ферит ще ме изкефи. Но сигурно няма да стане така!

Аз да си кажа, че много обичам в сериалите, които гледам, да има логични, добре написани лоши герои. И в Пълнолунието Дениз е този герой. Толкова хубаво градираха развитието на слабостите му, емоционалността му, незрялостта му, че направо изпитвам удоволствие да гледам проявите му. С голям кеф го гледах как влиза при Ферит и се перчи, подхвърля си топката, ежи се като пуяк, после на паркинга как излиза извън кожата си, вика. И може би защото аз все още не виждам злодей в него, а незряло, емоционално момче, затова не ме ядосва, а все още истински ме забавлява и истински му съчувствам. Страда от собствената си глупост, прави грешки, но се надявам, че в крайна сметка той е едно добро момче, което ще порасне и ще спре да действа емоционално и неразумно. Всичко, което прави, е в името на Назлъ, да види средата ѝ променена, но не осъзнава, че това не е любов неговото, а глупост, някакво криворазбрано рицарство.

И понеже само аз съм в отбор на симпатизиращите на Дениз, просто реших още веднъж да му ударя едно рамо и да напиша тази полу-защитна реч за него. Grinning

# 371
Цитат
И понеже само аз съм в отбор на симпатизиращите на Дениз, просто реших още веднъж да му ударя едно рамо и да напиша тази полу-защитна реч за него.

Е, Дани, не си сама. И аз все още симпатизирам на Дениз, въпреки че напоследък го критикувам, защото много се издъни. Но си права, че той не е злодей, нито е лош човек. Просто се увлече по тази несподелена любов и емоциите си, свързани с нея и загуби мярката. Аз вярвам, че накрая ще намери правилния път.

Нова снимчици на нашите герои от официалната страница на сериала.
Изглеждат доста напрегнати.

Рускините смятат, че това в джоба на сакото на Ферит е шалчето на Назлъ.

# 372
Цитат
Скрит текст:
И понеже само аз съм в отбор на симпатизиращите на Дениз, просто реших още веднъж да му ударя едно рамо и да напиша тази полу-защитна реч за него.

Е, Дани, не си сама. И аз все още симпатизирам на Дениз, въпреки че напоследък го критикувам, защото много се издъни. Но си права, че той не е злодей, нито е лош човек. Просто се увлече по тази несподелена любов и емоциите си, свързани с нея и загуби мярката. Аз вярвам, че накрая ще намери правилния път.

Нова снимчици на нашите герои от официалната страница на сериала.
Изглеждат доста напрегнати.
[/spoiler]

Скрит текст:

Рускините смятат, че това в джоба на сакото на Ферит е шалчето на Назлъ.
Прилича на шалчето на Назлъ ,което остана у него .  Peace

За Дениз - надявам се,че накрая ще намери правилния път.

# 373
Цитат

Peace А, така формулирано звучи като да сме от един отбор. Защото повечето му се ядосаха, пък аз никак, та затова рекох да му спечеля още симпатизанти, пък то си ги имало!  Hug Grinning

Загуби мярката, права си. Много е незрял, много е емоционален. И на мен ми се ще, като на теб, да остане малко без пари и без доходите от фирмата, където иска да се прави на важен вече, за да натрие носа на Ферит, та да се научи да живее в света на порасналите.

Лаве  Hug

# 374
Ех, Лаве, много си сръчна.  Hug
Веднага извади шалчето на Назлъ.

Дани newsm10

Дано имаме повечко такива моменти в бъдеще като в този симпатичен клип.

https://youtu.be/ujkeMb4pVrg

Чудя се как нашата Асуманка как не е хвърлила око на някой от богатите господа. Примерно на Енгин. Хубав мъж е, пък и не е невероятно да й върже. Само да реши и като нищо ще го омае. Може и на Дениз. Чак тогава той ще си намери майстора. Joy

Общи условия

Активация на акаунт