DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 411
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Враца
Благодаря ви за фрага  Hug
От него виждам, че Ферит отново се доверява на Назлъ и заедно с нея ще отвличат Булут Whistling , което значи че другата серия ледовете между ГГ ще са стопени   Party Party

# 346
  • София
Според мен Назлъ и Ферит не отвличат Булут. Фрагът е така нареден, че да си го помислим. Най-вероятно Булут е при вуйчо си и Ф. му разказва приказка преди сън и му казва, че ще го "отвлече" в света на приказките/ сънищата. В последствие Булут е отвлечен и Ферит го търси във въпросната къща. Няма логика Ферит да го отвлече и после да го търси, че и да стрелят по него.

# 347
  • Враца
Според мен Назлъ и Ферит не отвличат Булут. Фрагът е така нареден, че да си го помислим. Най-вероятно Булут е при вуйчо си и Ф. му разказва приказка преди сън и му казва, че ще го "отвлече" в света на приказките/ сънищата. В последствие Булут е отвлечен и Ферит го търси във въпросната къща. Няма логика Ферит да го отвлече и после да го търси, че и да стрелят по него.
Права си, може и така да е  Peace .. охх не знам вече наистина правят фраговете много объркани  ooooh!

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 20:17 от Иглика :)

# 348
Добър вечер, момичета. Гледам си постовете и се хващам за главата. Мозъкът ми мисли по-бързо от пръстите, заговорих развален български. Grinning
Много объркан фраг, нищо не схванах. Булут ли е отвлечен, буквално, не знам. Може Хакан да е разярен от загубата на собственото си дете и да си иска да навреди на "детето" на Ферит, нали Булут му е като роден син след смъртта на Демир и Зейнеп.Thinking А може Булут изобщо да не е отвлечен, а Назлъ. Нали пак намират удобен момент Дениз да се сближи с нея - може след като я спасят, Дениз да ѝ се лепне да ѝ помага да преодолее стреса? Ако Булут е отвлечен, на Назлъ надали ще ѝ е до сближаване с Дениз. Вие как мислите?

# 349
  • София
Ф. ще откачи във всички случаи. Дали е отвлечен Булут или Назлъ, няма значение. И двамата са му скъпи. Peace Ако Назлъ е отвлечена и съответно спасена от Ф., аз не виждам Дениз каква работа има покрай нея. Предполагам, че тя ще потърси утеха там, където винаги я е намирала т.е. при Ф.

# 350
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

Благодарности на екипа за преводите!

Добре дошли на Злати  и Леденото момиче!

Благодаря на всички за интересните коментари!

Пак ми е трудно да ви догоня, но успях да изчета всичко и да изгледам 12 и 13 епизод на руски. Много заплетено стана и изключително интересно. Сега видях и фрага, направо ни чака серия-бомба. Какво ли  е предложението на Ферит към Назлъ? Щом ще правят нещо заедно, значи ледовете между тях ще започнат да се пропукват.  Каква ли ще е реакцията на Хакан при новината за аборта? Със сигурност няма да изрита русата, защото тя е неговия начин да присъства в компанията на Ферит, но как ли ще я накаже? Ферит такъв бесен не сме го виждали. Русата и Хакан пак ще мътят главата на Дениз, а той гледа като мухльо. Дано спокойствието му е лъжовно. Много въпросителни, затова нямам търпение.

Да кажа и аз няколко думи по серията, макар и със закъснение.

Дениз много се издъни, няма спор, сътвори поредица от глупости и предполагам, че ще плати много скъпо за сегашната си импулсивност и прибързаност и за решението си да преследва една невъзможна  и безмислена цел. По трудния начин ще разбере, че любовта не се случва насила, че сърцето не пита, когато се влюбва и че да се състезава с Ферит за каквото и да било е голяма грешка. Силно се надявам да се сбъдне предположението, което беше изразено и тук в темата той сам да разследва случая с катастрофата и да си отвори очите, пък да видим как ще изкупува вината после. Но като гледам фрага, това може и да се се случи.

Много неприятно впечатление ми направи факта, че не застана зад постъпката си и не си призна пред Назлъ, че той е изпратил флашката на Ферит. Добре, решил  да го направи, ами дръж се като мъж.

Достави ми удоволствие отношението към него от страна на Ферит като си говориха там на строителния обект. С високомерието си си заслужи Ферит да спомене за неуспеха на песента му, както и за прибързаните му  планове му да изкупи частта му от ресторанта. Заслужи си го.

Впечатлиха ме  също думите на Дениз пред Алиа: „Направих това само за да избавя Назлъ от тази тайна. Но от друга страна преобърнах живота й. Не се чувствам добре от това, което сторих. Много обичам Назлъ, но от друга страна много страдам. Тази любов ме кара да правя неща, които никога в живота си не съм правил.“ Добре, де, хем осъзнава какво е направил, хем продължава да се държи като магаре.

Много ми хареса как Назлъ обясни пред Фатош причината за замиването си. Простичко й каза, че има нужда да се махне, да помисли, да дойде на себе си след случилото се. Че се чувства, сякаш не може сама да контролира живота си и трябва да смени обстановката, защото, ако остане, няма да може да си събере мислите и няма да може да продължи да живее нормално. Преживяното с Ферит постоянно ще я преследва и няма да й даде покой. Антакия е родното й място, там са корените й. Ще поработи там, ще събере пари и след няколко години може би отново ще успее да открие свой ресторант. Може би това ще стане точно в родния край. Милата Назлъ, даже за приятелката си беше помислила, приготвила е парите, които изкара от италианците , за да покрие наема за година.

Силно впечатление ми направи и постъпката на Асуман. Наистина ми хареса настоятелността й да говори с Ферит и да му обясни как стоят нещата. Много правилни неща му каза. Че го е направила заради пари и изобщо не си е дала сметка за последстията от постъпката си. А сестра й просто е искала да я защити, защото носи отговорност за нея в големия град. Помоли го да не разрушава голямата мечта на сестра й да открие ресторант. Не мога да повярвам, че го казвам, но чак ми дожаля за нея. Мисля, че беше искрена. Накара Ферит бей да се замисли, нищо че беше суров и си замина безмълвно.  

Хареса ми също, че Назлъ  като цяло реагира с дойстойнство в цялата тази ситуация. Пое отговорност за грешката си и не се опитваше да се ооправдае или да омаловажи постъпката си.  
Искаше ми се да кажа и други работи, но тоя фраг ми размъти мозъка и отивам пак да го гледам.

До скоро, дами!

П.П. Фрага вече със субки на руски.

https://vk.com/feed?z=video-48619406_456240144%2F35d703fbcb5ad67 … t_-48619406_45339

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 21:41 от * Дъга

# 351
  • Враца
Дъга евала за поста ти  smile3501
Хареса ми как си описала реакцеята на Назлъ, аз бях на същото мнение докато гледах серията, но понеже беше много интересна не можах да споделя колко ми хареса реакцията й  Peace
Според мен ако с отвличанено на Назлъ Хакан и Демет искат да ги сближат с Дениз биха ударели на камък, защото все  си миля че ще стане обратното на това което искат, т.е ще я спаси Ферит и това ще ги сближи още повече Blush
Надявам се ако я спаси Ферит за край да й лепне целуфан като първия  Crazy честно да ви кажа изгледала съм доста турски сериали, но този е първия в който виждам истинска целувка, не само долепяне на устни .. надявам се и останалите да са такива  Blush

# 352
  • Под звездите

# 353
Ели,благодаря за превода на фрага. Hug.
Какво ли предложение ще правят Хакан и Демет на Дениз.. newsm78
Но съм сигурна,че на мен няма да ми харесва...

# 354
Изгледах последната серия на руски, не можах да се сдържа. Не мисля, че има какво да се добави след поста на Дъга, прекрасно изчерпателен, но и аз да си кажа заключението.

Дениз окончателно ми падна в очите - и с думите си и с действията си, такова необосновано високомерие и самозабравяне не съм виждала. Такива неща наговори на Ферит, толкова грубо се държа и въпреки че човекът нито веднъж дотогава не му беше държал сметка за поведението, не се усети, че прекалява. Страшно детинско държане, тип "тя ми взе камиончето, той ми взе куклата и сега ще се цупя и заяждам". Както казахте, заслужи си солта в раната.

Продължавам да не съм съгласна с Ферит за обвинението, че Назлъ е предала доверието му. Напротив, тя ясно му показа, че не заслужава доверие, сам си е виновен, че ѝ се е доверил. Ако го беше излъгала и му беше казала "Нищо не крия от теб, честна съм с теб" щях да го разбера. Но не е така и изборът да не види сигналите на Назлъ и да се довери е негова вина, не нейна. Има право да се сърди за прикриването на Асуман, но не и за собственото си заблуждение. Както се казва, човек вижда това, което иска. Ферит се влюби в Назлъ и я портретира като човек, чиито намеци за незаслужаващ доверие човек, са неоснователни. Освен това сам се набута в живота ѝ и в ресторанта ѝ, без тя да го кани и иска. Така че, нека влезе в час малко.

Евала на Асуман. Може и да е змийче, но обича сестра си. Браво за смелостта ѝ да отиде да говори с Ферит, не се покри. Поклон затова, че удържа на думата си. Заплаши, че ще разкрие аборта и го направи без да ѝ мигне окото, не говори празни приказки. Без значение добри или лоши, уважавам хората, които държат на думата си.

Евала и на Алия. Въпреки любовта си към Дениз, не ѝ пречи да види гнусотиите, които той сътвори. Значи и Ферит, макар и влюбен можеше да види сериозността на предупрежденията на Назлъ.

А сега за Демет. Не знам какво я чака, но не остана човек на нейна страна. Ще я изравнят със земята. Дори не толкова Ферит колкото Хакан. Няма да я остави намира. Оттук нататък няма да има миг покой, нито във фирмата нито в собствения си дом. Злорадствам страшно много заради това.

И Назлъ...страхотно поведение на Назлъ. Бях писала един пост, който много харесахте, да не не повтарям, стоя зад него. Не моли за прошка, влачейки се след Ферит.Топката е в негото поле. Назлъ знае, че ако е решил никога да не ѝ прости, няма да го стори, затова не си хаби напразно думите. Каза това, което трябваше да му каже. Кратко, малко замазно от сълзи, но честно. Решението е негово.Тя изчаква развоя на събията, но не чака прошка от човек, който не би ѝ простил. Много зряло и смислено действие според мен. Браво на сценаристите. Сякаш с излизането на истината, Назлъ порасна.

# 355
  • Под звездите
Здравейте, момичета.

По отношение на фрага. Много объркан и много вълнуващ.
1/ Ферит казва на Назлъ, че мисли  Хакан за виновен. За кое? За убийството на Демир и Зейнеп, или за последвалото действие/ отвличане на Булут или нещо друго/ Ако е за второто, то тогава не Назлъ е отвлечена.
2/ Русата змия пак ще се отърве леко.
3/Спокойствието, с което Дениз слуша глупостите на Хакан.
4/ Какво има предвид Хакан, като казва, че сега е момента. Защо, какво се е променило, та сега е момента?
Или ще му подскаже къде са Назлъ и Булут. Ако изобщо е имало отвличане, според мен ще бъдат отвлечени и Назлъ и Булут.
5/ Някой каза, че може би Ферит не отвлича Булут, а е в неговата къща и му разказва приказка. Но това е стаята на Булут в дома на Демет. И там отзад на снимката се вижда и Дениз.

Толкова объркан фраг, че и аз самата се обърках в мислите си.

# 356
 eidin благодарности за фрага   bouquet bouquet bouquet

Момичета страхотни коментари  и анализи сте направили  Hug Heart EyesИнтересно когато Ферит напада Хакан в домът му Дениз е прегърнал Демет сякаш за да я защити  Thinking Дали Хакан не изливал гнева си върху нея пред Дениз и в този момент да е нахлул Ферит  newsm78 обаче все ми се струва ,че Деметката няма да е жертва за дълго  .С толкова много други неща ще се занимава мъжът и ,че грам няма да му е до нея  ooooh! на това му се вика късмет а пък аз очаквам той да я разпердушини на малки парченца тази малка пепелянка . ooooh!

# 357
  • София
Аз продължавам да твърдя, че Ф. не е отвлякъл Булут, а напротив. Според мен Ф. ще го спаси. Иначе влизаме в серия на отмъщения и не виждам никаква романтика.

eidin,  bouquet за фрага.

# 358
  • Враца
https://www.instagram.com/p/BZmLQYJgTYI/
https://www.instagram.com/p/BZmMzJenCth/
Ето нещичко от мен Hug , също така Джан, Хакан и Йозге са започнали да се следват в Инстаграм  Peace
ПП: на първото клипче и 3-мата са много сладки  Heart Eyes
eidin благодарности за фрага

# 359
Забравих да благодаря за превода на фрага, да не ме помислите за неблагодарна. Flushed
Хрумна ми нещо, което ми се ще да обсъдим. Вече видяхме, че Ферит е склонен да действа малко импулсивно под влияние на силни емоции (купуването на ресторанта, безграничното му доверие към Назлъ). Ако приемем, че в началото на следващата серия открият доказателства за вината на Хакан и Демет в катастрофата, може би Ферит под влияние на откритието, че Булут живее в дома на убийци, сам ще го отвлече, за да не прекара Булут и миг повече в дома им. А после явно нещата страхотно ще се объркат..как ви се струва като сценарий? Лека нощ от мен и сладки сънища!:hugs:

Общи условия

Активация на акаунт