От него виждам, че Ферит отново се доверява на Назлъ и заедно с нея ще отвличат Булут
, което значи че другата серия ледовете между ГГ ще са стопени
.. охх не знам вече наистина правят фраговете много объркани

А може Булут изобщо да не е отвлечен, а Назлъ. Нали пак намират удобен момент Дениз да се сближи с нея - може след като я спасят, Дениз да ѝ се лепне да ѝ помага да преодолее стреса? Ако Булут е отвлечен, на Назлъ надали ще ѝ е до сближаване с Дениз. Вие как мислите?
Ако Назлъ е отвлечена и съответно спасена от Ф., аз не виждам Дениз каква работа има покрай нея. Предполагам, че тя ще потърси утеха там, където винаги я е намирала т.е. при Ф.

честно да ви кажа изгледала съм доста турски сериали, но този е първия в който виждам истинска целувка, не само долепяне на устни .. надявам се и останалите да са такива

Интересно когато Ферит напада Хакан в домът му Дениз е прегърнал Демет сякаш за да я защити
Дали Хакан не изливал гнева си върху нея пред Дениз и в този момент да е нахлул Ферит
обаче все ми се струва ,че Деметката няма да е жертва за дълго .С толкова много други неща ще се занимава мъжът и ,че грам няма да му е до нея
на това му се вика късмет а пък аз очаквам той да я разпердушини на малки парченца тази малка пепелянка .
, също така Джан, Хакан и Йозге са започнали да се следват в Инстаграм 

Препоръчани теми