Интересен епизод ни очаква утре!
Благодаря за превода на фрагмана!

Пълнолуние 14 епизод 2 трейлър 🌖
https://vk.com/club139981426?z=video334301500_456239032%2Fbd2658 … l_wall_-139981426
Приятен ден и успешна нова седмица!

Имам чувството обаче че Назлъ порасна и Ферит ще е този, който ще се пречупи. А представяте ли си Булут да не могат да го вземат веднага при себе си и той да остане при оная змия известно време да разправя подробности за брачния живот на НазФер - колко са щастливи, как Назлъ готви на вуйчо му сутринта. Демет ще пукне на място.

, няма съмнение че Дениз буквално ще се премести да живее в дома на „младоженците“, а юмрук от Ферит бей той може да отнесе и без да са женени, ако се провини. Това обаче ме подсеща за нещо. Дали нашичките ще кажат на Дениз, че брака е фиктивен или ще си замълчат, за не ги издъни той пред сестричката си. Така той ще се пържи в още по-голям огън, белким му уври главата. А на Демет вярно й е достатъчно зле да е съпруга на такъв дето не може да го гледа и от когото вече я е и страх, но добре ще й дойде новината за брака на Ферит и Назлъ. Ще ми се да видя на коя страна ще й се изкриви устата този път. 
, много ми харесаха предположенията ти.
, а дали ще има сватба, или само ще се подпишат? За по-голяма автентичност би трябвало да има малко тържество. Поне семейството трябва да поканят, бива ли така…
Идеята за това Бултчето да иска братче или сестричка също е прекрасна.
, благодаря за фрага с бг субки!
Новият фраг ме остави без думи.
Дано бракът да отвори очите на Дениз, че няма шанс с Назлъ. 
не вярвям да го направи,чак толкова наивна не е

нека някой който повече разбира го погледне и да ни осветли за какво иде реч
(за незапознатите Б.Й. публикува снимка на косматите си крака обикновено преди да съсипе щастието на някоя екранна двойка, разни хора, разни видове спойлери 
) 
Много важни думи на Ферит: "имаш да плащаш за това". 
В първия момент може да реагира неуверено, но ще се съгласи.
, а дали ще има сватба, или само ще се подпишат? За по-голяма автентичност би трябвало да има малко тържество. Поне семейството трябва да поканят, бива ли така…
Идеята за това Бултчето да иска братче или сестричка също е прекрасна.
Сватба като сватба едва ли ще има, но дори да подпишат само пред свидетели, Ферит ще представи г-жа Аслан пред сем-то, роднини и партньори т.е. Демет ще разбере, Дениз тоже. 

Препоръчани теми