DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 373
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро! Hug Hug Hug

Интересен епизод ни очаква утре! Laughing

Благодаря за превода на фрагмана! bouquet

Пълнолуние 14 епизод 2 трейлър 🌖
https://vk.com/club139981426?z=video334301500_456239032%2Fbd2658 … l_wall_-139981426

Приятен ден и успешна нова седмица! bouquet bouquet bouquet

# 436
Добро утро и спорен ден! Hug
Разсейвателя го писах аз по предложение на детито - виждате ли Джан какво прави на хората - дъщеря ми ще почне да гледа турски сериали заради него, пък иначе сериозно ми се подиграва Joy

Една малка частица в мен иска Назлъ да не приеме. Ама не ме убивайте, много е малка, просто така да завъртят сценария в друга посока. Но пък ако Назлъ приеме, сто процента ще бъде игра на нерви. Тя Назлъ едва не получава инфаркт Ферит като влезе в басейна, какво остава за другото Joy Имам чувството обаче че Назлъ порасна и Ферит ще е този, който ще се пречупи. А представяте ли си Булут да не могат да го вземат веднага при себе си и той да остане при оная змия известно време да разправя подробности за брачния живот на НазФер - колко са щастливи, как Назлъ готви на вуйчо му сутринта. Демет ще пукне на място.Joy
ПП: Мина първата целувка в един друг сериал....е, никой не може да надмине Джан, вдигна ми летвата, останах разочарована. Тц, тц, тц..Grinning

# 437
Здравейте,момичета! wavey wavey wavey

Хубав ден и от мен и успешна седмица!

Предполагам, че Назлъ ще приеме предложението. Не се съмнявам, че има потенциал да откаже, но тя се чувства много виновна заради Булут и без това, той и Ферит не пропусна да й го напомни във фрага, точно преди да й съобщи че ИСКА да се ожени за нея, така че тя по всяка вероятност ще приеме. Тъкмо ще стане весело и динамично и ще има с какво да се забавляваме.

Цитат
Охх направо си го представям Дениз как ще процедира..  
Ще е постоянно в дома на Ферит под предтекст че е при Булут, а всъщност ще омайва Назлъ  
Тогава вече ще очаквам някой юмрук от страна на Ферит , все пак ще става въпрос за съпругата му    този момент го чакам с огромно нетърпение .. време е на Дениз хубавичко да му се натрие носа    
А Демет .. е тя си е достатъчно зле като съпруга на Хакан , така че нея няма да я мисля.
Иглика Hug, няма съмнение че Дениз буквално ще се премести да живее в дома на „младоженците“, а юмрук от Ферит бей той може да отнесе и без да са женени, ако се провини. Това обаче ме подсеща за нещо. Дали нашичките ще кажат на Дениз, че брака е фиктивен или ще си замълчат, за не ги издъни той пред сестричката си. Така той ще се пържи в още по-голям огън, белким му уври главата. А на Демет вярно й е достатъчно зле да е съпруга на такъв дето не може да го гледа и от когото вече я е и страх, но добре ще й дойде новината за брака на Ферит и Назлъ. Ще ми се да видя на коя страна ще й се изкриви устата този път. hahaha

Самби Hug, много ми харесаха предположенията ти.
Особено в частта за малкото Булутче. Представям си как всички ще се редят на опашка да идват в дома им уж заради него и как той „без да иска“ на всеки от тях ще дава правилната информация за това как върви семейния им живот. Не се съмнявам в неговата креативност. Ще пада смях и забавление, сигурна съм. И ще има повечко сцени с малкото „малкото зверче“, което обожавам.

Между другото, в кой сериал мина първата целувка, че ми стана любопитно?

Цитат
Искам да видя Демет и Дениз като гости на сватбата/ подписването и после Демет да поздрави г-жа Аслан.
Мише Hug, а дали ще има сватба, или само ще се подпишат? За по-голяма автентичност би трябвало да има малко тържество. Поне семейството трябва да поканят, бива ли така… Joy Joy Joy Идеята за това Бултчето да иска братче или сестричка също е прекрасна. Laughing

Злати  Hug, благодаря за фрага с бг субки!

Настина нямам търпение този път за новия епизод. Добре, че  вторника почти дойде.

До скоро!

# 438
Както казват комшиите - Вай, бе. Grinning Новият фраг ме остави без думи.
Много се радвам, че имаме предложение, макар да ми се искаше да бъде отправено при други обстоятелства. Но важното е, че го има. Според мен Назлъ ще приеме, за да изкупи вината си. Думите на Ферит ми звучат категорично и не й оставят възможност да откаже: Заради грешката на сестра ти и твоето мълчание взеха Булут, сега имаш възможност да изкупиш вината си, като приемеш предложението ми.

Искам да видя Демет и Дениз като гости на сватбата/ подписването и после Демет да поздрави г-жа Аслан. Laughing
Това несъмнено заслужава да се види. Grinning Дано бракът да отвори очите на Дениз, че няма шанс с Назлъ.

# 439
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug
Дъга , това вече ще е върха от страна на Назлъ да каже че брака им е фиктивен  ooooh! не вярвям да го направи,чак толкова наивна не е  Whistling
Дениз ще се озлоби още повече според мен след женитбата , в комбинация с лудата си сестра направо не ми се мисли какво ще им родят болните мозъци #Crazy
Днес остана да си чакаме откъсчето .. не че ще ни просветли .. даже напротив сигурно ще ни хвърли в трета глуха  Whistling
Желая ви прекрасен и слънчев понеделник

# 440
Искам да изгледам 13 епизод с бг. превод, защото руския ми е супер зле и почти нищо не мога да схвана.
Според мен Назлъ ще приеме от чувството за вина.(Макар че, да носи вина понеже не му каза за постъпката на сестра си от страх. А и тя разбра чак след делото какви ги е оплела Асуман) Ако обаче погледнем и от друг ъгъл без въпросния документ детето пак щяха да го дадат на Демет и Хакан, защото са семейство и поне на вид го раздават стабилно такова, а Ферат все пак е ерген и за съда той пак си е по-неподходящия попечител.

Дениз е толкова несигурен мъж (тъпотията дето я направи е по-присъща на една жена)и после седнал да говори за любов и прошка, но нищо брака ще му дойде като един хубав отрезвяващ студен душ.

Не знам как мислите, но според мен Демет все още обича Ферат и това, че вижда че той храни топли чувства към друга жена буквално я побърква. А и явно между нея и Хакан е имало някаква уговорка още преди брака им или поне аз с такова впечатление оставам.

# 441
Цитат
Дъга , това вече ще е върха от страна на Назлъ да каже че брака им е фиктивен  ooooh! не вярвам да го направи,чак толкова наивна не е  Whistling
Иглика, аз нямах предвид, че Назлъ ще каже, а какво двамата заедно сами ще решат да кажат на обкръжението си, в което влиза и Дениз.
Най-вероятно ще си траят, пък всеки да си мисли каквото ще. Реакцията на Дениз ще е най-интересна с оглед на информацията за катастрофата, която и той получи. Надявам се, че няма да постъпи чак толкова наивно, знаейки че Хакан е убиец. Дано ни изненада Дениз.

Семейство Аслан. Laughing

https://vk.com/feed?z=video275233879_456239291%2Fc336c7615f94d91 … -146912950_118014

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 14:31 от * Дъга

# 442
Само това, че са семейство няма да помогне за Булут. Могат да кажат/съда/ "прясно" семейство. Далаверите на Хако трябва да докажат. Аз и не   разбрах- оръжие ли е или наркотици ли е?

# 443
Ферит с тръгването си, когато Дениз пееше, по много деликатен и джентълменски начин даде възможност на Назль да направи своя избор.  И тя го направи. Сега след като узна  и причината за катастрофата,  мисля че ще видим един безпощаден, защитаваш своето Ферит. На предложението Назль ще се съгласи, защото  той не само казва че и тя има вина, но че е сам...и  тя ще бъде до него. Чакат ни серии с много напрежение и разбира се любов.  . Нито Хакан, нито  Дениз ще се дадат лесно...но имаме  малкия чаровник които ще тушира всичко

# 444
  • Враца
Момичета, бате Енгин пак е туитнал нещо за филмчето ни, но единственото което разбрах от хаштага е сватба  Whistling Whistling нека някой който повече разбира го погледне и да ни осветли за какво иде реч  Crazy
https://twitter.com/editorengin/status/914818309874491393

# 445
Дъга,в "Светулка" (12 епизод), иначе е излязъл и 13 епизод вчера. Тя една жалка целувка беше...на Дефне и Йомер бяха по-хубави целувките пък уж режисьорът един и същ, пфу...но поне пък със "Светулка" си набавям дозата романтика дето ми трябва, че корени пуснах да ги чакам моите. То няма да е безкрайно де, да видим косматите крака на Баръш Йош кога ще съсипят работата. Joy (за незапознатите Б.Й. публикува снимка на косматите си крака обикновено преди да съсипе щастието на някоя екранна двойка, разни хора, разни видове спойлери JoyJoy)

# 446
И се извинявам за поредните постове, но да споделя, че сега с тая сватба дето ще дойде, Дениз най-много ме тревожи. Ако щете се съгласявайте с мен, има си скрита маниакалност момчето и толкоз, няма сила на света, която да ме убеди в обратното. Демет Хакан ще я държи изкъсо особено със сватбата, няма да ѝ позволи да съсипе работата, но Дениз няма да има кой да го спре, защото той не се бои от никого. Това ме притеснява. Искам Ферит така хубаво да се лепне за Назлъ, че Дениз и с шкурка да го рони, да не успее да го "разлепи". А Хакан искам тая вещица така да я наплаши, че да ѝ затреперят мартинките. Ох, пак набрах...

# 447
  • София
Здравейте! Hug

Благодаря за превода на фрага! bouquet Много важни думи на Ферит: "имаш да плащаш за това". Peace

.....

Една малка частица в мен иска Назлъ да не приеме. .....
Няма начин да не приеме (според мен). Така ще изкупи вината си пред Ферит и Булут, ще плати дълга на Асуман, ще подкрепи Ферит в труден момент и ще накара Ферит да ѝ просто. Тя прекрасно знае, че това е нейният момент и шанс. Peace В първия момент може да реагира неуверено, но ще се съгласи.

........
Цитат
Искам да видя Демет и Дениз като гости на сватбата/ подписването и после Демет да поздрави г-жа Аслан.
Мише Hug, а дали ще има сватба, или само ще се подпишат? За по-голяма автентичност би трябвало да има малко тържество. Поне семейството трябва да поканят, бива ли така… Joy Joy Joy Идеята за това Бултчето да иска братче или сестричка също е прекрасна. Laughing

.....
Hug Сватба като сватба едва ли ще има, но дори да подпишат само пред свидетели, Ферит ще представи г-жа Аслан пред сем-то, роднини и партньори т.е. Демет ще разбере, Дениз тоже. Wink

Причината за тази сватба ще я знаят само Ферит и Назлъ. В това съм убедена. За пред останалите ще са сем-во Аслан, влюбени съпрузи и любящи родители. Няма начин Ферит да не го поиска от Назлъ, а и Назлъ има сем-во. Видяхме баща ѝ. Едва ли ще посмее да каже на принципния си баща, че е сключила сделка, защото Асуман е сгафила. Wink

Енгин е написал, че ще бъде хубаво ..... всичко или нищо ... (ако не бъркам).

# 448
  • Sofia
Здравейте и от мен, благодаря за превода на фраг и на всички преводи, искрено и много благодаря!

Друго си е с бг суб., аз така както чух думите и интонацията съм склонна да мисля, че не е предложение за съвсем фиктивен брак. По всичко личи, че ферит я обича, но е обиден, сърцето го боли. Незнам как точно да се изразя, прозвучами някак, ние ще се оженим така или иначе, ама трябва да го направим сега. Незнам така ми прозвуча, че даже усетих и молба, бъди до мен, помогни ми. Може и на мен така да ми се иска, ама това усетих (гладна (за любов) кокошка, просо сънува).

За Хакан обаче ситуацията е много сложна и незнам как ще го решат сценаристите. От една страна иска да държи Демет далеч от Ферит, ама с брак могат да вземат Булут и тогава няма попечителство, няма акции, най-много да дадат на Демет 5%, които е искал Демир да и прехвърли, но те са от тези акции, които са наследство на Булут. Аз доколкото разбрах, Ферит, Демир, Зейнеп и Дениз имат равен брой акции по 24%, а 4% май са в Енгин. Интересно става, ако не разкрият далаверите на Хакан борбата ще е безмилостна от страна на Хакан.

За целувката (разсейвателната), такава целувка не сме виждали, няма и да видим скоро, защото този, който я е пуснал в нета сигурно са го наказали, за назидание.

Много харесвам почти всичко написано в темата, много ми е приятно да ви чета и ми е много уютно тук. Благоря ви, че ви има!

Приятна вечер, и аз очаквам да стане сряда сутрин, за да гледам поне на руски, ама като гледам може и онлайн да се включа.

Всъност забрави да споделя, че немога да отворя откъса, дано да го качат и на друго място!

# 449
  • при най-добрия мъж...
Ийи акшамлар,къзлар!Да избираме тоалетите за сватбата вече,а? Kissing Heart

Много съм доволна от това развитие на нещата.Ах,хитър Ферит,ах! Използва чувството за вина на Назлъ,за да се ожени за нея и по този начин да спре домогванията на Дениз до Назлъ.Ферит знаер,че и Назлъ го обича,но и знае,че на този етап дори и романтично предложение да и направи,тя ще откаже,и той много обмислено,много премерено се приближава до това,което иска. Назлъ единствено и само за него и до него!Смятам,че тя ще каже ДА!
От друга страна в лагера на Демет и Дениз ще стране страшно.И двамата са неконтролируеми в злобата си.Играта при тях ще бъде долна,грозна и мръсна.Типично за тях,де!
Айде да минават часовете до утре,че нямам търпение!Искам вече малко повече романтика между нашите хора!!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт