DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 393
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета  Hugблагодаря ви за фрага ,супер  е и ето го предложението което чакахме Heart EyesИ мисля че Назлъ ще приеме,спомням си снимките на които Джан беше с халка на ръката. PeaceОт тук нататък започва истинския филм,нямам търпение вече да е дошъл вторника

# 421
  • Бургас
Момичетааааааа, БЛАГОДАРЯ за фрагмана!!!
Да и имам наказанието/теста на Назлъ!!!
Интересно ми е има ли фенки, които мислят, че Тя няма да приеме?

Хубава вечер! Чакам с нетърпение вторника!

# 422

Дениз доста ще се потупва по главицата  Joy   hahaha Ферит добре ще го нареди та сам ще започне да си говори  Hug

# 423
Сега като истинска селянка ще се изразя ама по другому не мога да си кажа емоциите...ВАААЙ БЕ, БОМБЕЛЕРЕ ГЕЛ!!!!Браво на позналите. Дано Назлъ приеме. Аз съм малко разочарована от това решение, познат похват е сред сценаристите, но нека Назлъ приема, че любов ми се гледа. Няма да зяпна от изненада ако откаже обаче. Ако сценаристите си кажат "дайте сега нещо познато уж, пък после ще ги шокираме". Всичко очаквам вече.

# 424
  • Враца
Цитат
За останалото ще се погрижи малкото Булутче като се съберат да живеят заедно. Мислите ли, че това малко дяволче ще ги остави примерно да спят в различни стаи!  Според мен ще стане много весело при тях.
Дъга, тук си много права  Peace Булут ще ги направи луди и щастливи  Joy Joy не случайно вуйчо му го е кръстил "малко зверче"  Heart Eyes
И аз да се присъединя към момичетата, които казват, че нямат търпение до вторник .. още малко остана и ще видим какво и как ще се случи  Party
Забелязахте ли че Демет взима Булут от дома на Ферит  Whistling тогава кой търси той в онази къща  Tired

# 425
Цитат
За останалото ще се погрижи малкото Булутче като се съберат да живеят заедно. Мислите ли, че това малко дяволче ще ги остави примерно да спят в различни стаи!  Според мен ще стане много весело при тях.
Дъга, тук си много права  Peace Булут ще ги направи луди и щастливи  Joy Joy не случайно вуйчо му го е кръстил "малко зверче"  Heart Eyes
И аз да се присъединя към момичетата, които казват, че нямат търпение до вторник .. още малко остана и ще видим какво и как ще се случи  Party
Забелязахте ли че Демет взима Булут от дома на Ферит  Whistling тогава кой търси той в онази къща  Tired
Въй, ако Демет разбере за решението на Ферит и нареди да отвлекат Назлъ? Weary

# 426
  • Враца
Цитат

Въй, ако Демет разбере за решението на Ферит и нареди да отвлекат Назлъ? Weary
Самбо не мисля че ще е Назлъ  Peace според мен Ферит ще търси този, който е повредил колата на Зейнеп и Демир, а предложението ще ни го оставят най-вероятно за край  ooooh! ако не е края тогава ще съм много приятно изненадана  Blush

# 427
 Hug Hug Hug

Добра ви вечер,момичета!И аз благодаря за фрага на Лава  newsm51 и на Злати  newsm51.Очертава се напрегнат епизод.Чакам с нетърпение вторника!Таааа, Демет в стремежа си да извади очи,ще изпише вежди.Докато се стреми да раздели Ферит и Назлъ-ще ги подтикне към женитба!Интересна гледка ще са тримата в дома на Ферит.Но си имам доверие в Булутчо-той ще ги следи изкъсо Joy Joy Joy Joy

# 428
  • София
Скрит текст:
Ихаааа  Party Party Party Party Party  Party това в края на фрага ме остави без думи  Crazy Crazy
Ето това е теста за Назлъ пред който ще бъде поставена- брака  Whistling , по пътя на озета би трябвало да приеме , защото пишеше че Булут отново ще ги събере  Party Party
Искам да видя лицата на брат и сестра, когато научат че са се оженили  Whistling Whistling и на двамата ще им трябва усмирителна риза  hahaha hahaha
Благодаря за фрагмана  bouquet
ПП: Дано предложението не е в края на серията че пак ще чакаме цяла седмица  ooooh! ooooh!
И аз имам такива притеснения, но дано грешим.

Искам да видя Демет и Дениз като гости на сватбата/ подписването и после Демет да поздрави г-жа Аслан. Laughing

# 429
Скрит текст:
Ихаааа  Party Party Party Party Party  Party това в края на фрага ме остави без думи  Crazy Crazy
Ето това е теста за Назлъ пред който ще бъде поставена- брака  Whistling , по пътя на озета би трябвало да приеме , защото пишеше че Булут отново ще ги събере  Party Party
Искам да видя лицата на брат и сестра, когато научат че са се оженили  Whistling Whistling и на двамата ще им трябва усмирителна риза  hahaha hahaha
Благодаря за фрагмана  bouquet
ПП: Дано предложението не е в края на серията че пак ще чакаме цяла седмица  ooooh! ooooh!

Искам да видя Демет и Дениз като гости на сватбата/ подписването и после Демет да поздрави г-жа Аслан. Laughing

+1  smile3521 newsm10

# 430
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Ихаааа  Party Party Party Party Party  Party това в края на фрага ме остави без думи  Crazy Crazy
Ето това е теста за Назлъ пред който ще бъде поставена- брака  Whistling , по пътя на озета би трябвало да приеме , защото пишеше че Булут отново ще ги събере  Party Party
Искам да видя лицата на брат и сестра, когато научат че са се оженили  Whistling Whistling и на двамата ще им трябва усмирителна риза  hahaha hahaha
Благодаря за фрагмана  bouquet
ПП: Дано предложението не е в края на серията че пак ще чакаме цяла седмица  ooooh! ooooh!

+1  smile3521 newsm10

....
И естествено след време Булут да вземе да пита за братче или сестриче. Joy Демет и Дениз ще са пред разпад. Mr. Green

# 431
 Иглика Simple Smile  чак сега обърнах внимание на премяната ти  EmbarassedПрекрасна е  Hug Някое от момичета беше писало ,че Ферит бей е разсейвател  Hug много точно определение   PeaceJoy Joy Joy

# 432
  • София
Според мен Ферит бей ще даде всичко от себе си, за да изглежда този брак истински. Wink Даже и повече, ако и когато се наложи. Laughing

# 433
  • Враца
Благодаря ти Мария txtloves
Охх направо си го представям Дениз как ще процедира.. #Crazy
Ще е постоянно в дома на Ферит под предтекст че е при Булут, а всъщност ще омайва Назлъ ooooh!
Тогава вече ще очаквам някой юмрук от страна на Ферит , все пак ще става въпрос за съпругата му  Crazy този момент го чакам с огромно нетърпение .. време е на Дениз хубавичко да му се натрие носа  Naughty
А Демет .. е тя си е достатъчно зле като съпруга на Хакан , така че нея няма да я мисля  hahaha

# 434
  • София
.....
Ще е постоянно в дома на Ферит под предтекст че е при Булут, а всъщност ще омайва Назлъ ooooh!
Да, да, ама друг път. Тук вече ще става дума за г-жа Аслан, а не за служителка в дома на Ферит. Wink Дениз ще може само да мечтае за близък контакт с нея.

Тогава вече ще очаквам някой юмрук от страна на Ферит , все пак ще става въпрос за съпругата му  Crazy този момент го чакам с огромно нетърпение .. време е на Дениз хубавичко да му се натрие носа  Naughty
....
Нищо чудно да му избият балансите някой ден. Той сега я ревнува и то след една целувка, а си представи да му е жена. Wink И съм убедена, че на думи ще е брак-сделка, но на действия далеч няма да е така.

Общи условия

Активация на акаунт