благодаря ви за фрага ,супер е и ето го предложението което чакахме
И мисля че Назлъ ще приеме,спомням си снимките на които Джан беше с халка на ръката.
От тук нататък започва истинския филм,нямам търпение вече да е дошъл вторника
Булут ще ги направи луди и щастливи
не случайно вуйчо му го е кръстил "малко зверче"

тогава кой търси той в онази къща

според мен Ферит ще търси този, който е повредил колата на Зейнеп и Демир, а предложението ще ни го оставят най-вероятно за край
ако не е края тогава ще съм много приятно изненадана

и на Злати
.Очертава се напрегнат епизод.Чакам с нетърпение вторника!Таааа, Демет в стремежа си да извади очи,ще изпише вежди.Докато се стреми да раздели Ферит и Назлъ-ще ги подтикне към женитба!Интересна гледка ще са тримата в дома на Ферит.Но си имам доверие в Булутчо-той ще ги следи изкъсо

това в края на фрага ме остави без думи

, по пътя на озета би трябвало да приеме , защото пишеше че Булут отново ще ги събере

и на двамата ще им трябва усмирителна риза

, по пътя на озета би трябвало да приеме , защото пишеше че Булут отново ще ги събере

Демет и Дениз ще са пред разпад. 

този момент го чакам с огромно нетърпение .. време е на Дениз хубавичко да му се натрие носа

Дениз ще може само да мечтае за близък контакт с нея.
този момент го чакам с огромно нетърпение .. време е на Дениз хубавичко да му се натрие носа
И съм убедена, че на думи ще е брак-сделка, но на действия далеч няма да е така. Препоръчани теми