DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 634
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • при най-добрият мъж...
Змия си Дениз,долна змия...
Ето кой изпрати флашката!

# 121
Ферит пита Дениз защо му е пратил флашката .Той потвърждава но аз оставам със съмнението ,че все пак не е той . Thinking

# 122
  • Враца
Индира как се разбра че се отплеснах  ooooh!
Ох .. милите и двамата страдат ужаснооо Sad Sad

# 123
Песента  Peace

# 124
  • Враца
Сигурна бях, че е Дениз  ooooh! ooooh!
Голям лицемер е станал значи  Tired най-нагло пък и дава съвети на Ферит за любов  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire подпалвам само като му видя физиономията  #2gunfire
Ейй я и малката хем виновна хем пък и нагла   #Crazy
Момичета сега си спомням че на края напредната серия Демет се обади на някой, а ние помислихме, че за да изпрати флашката .. оказа се че не е тя, сега ми е на мисъл какво е намислила тази лудата ooooh!

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 21:03 от Иглика :)

# 125
  • при най-добрият мъж...
Ферит иска да закрие ресторанта като най-голям собственик.

# 126
  • Плевен / София
Ферит май иска да приключи участието си в ресторанта...

# 127
Ваййй,Ферит праща адвоката си и иска да затвори ресторанта.Назлъ се притеснява за заема,разходите, но жената я успокои,че Ферит поемал всички разходи

# 128
Дениз се притеснява, че е пратил флашката, но го направил за да освободи Назлъ от притеснението.Демет му казва да не се притеснява, че те, щели да си помислят, че е Демет и тя, ще го защити, демек да не се разбере, че е Дениз 

# 129
  • Плевен / София
Струва ми се, че Енгин ще се намеси в ресторанта....поне ми се иска да е така...

# 130
  • при най-добрият мъж...
Много обиден и наранен Ферит.Отмъщава си с ресторанта.Удря Назлъ там където най-ще я заболи-в мечтите и.

# 131
  • Враца
Сигурна бях, че Ферит ще направи нещо свързано с ресторанта за да си отмъсти  ooooh! танто за танто

# 132
  • при най-добрият мъж...
Алия обаче не му цепи басма на Дениз-право куме в очи.Каза му всичко,което трябваше.Слабохарактерен е,не може да губи като мъж.

# 133
Много обиден и наранен Ферит.Отмъщава си с ресторанта.Удря Назлъ там където най-ще я заболи-в мечтите и.
Да и въпреки всичко се заема да покрие разходите по кредита и други.Демек, Назлъ да няма финансови притеснения

# 134
Сигурна бях, че Ферит ще направи нещо свързано с ресторанта за да си отмъсти  ooooh! танто за танто

"не знае с кой танцува" предупреди я  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт