DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 635
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Човекът просто не желае да работят заедно и пак постъпва по сравнително добър начин. Поема финансовите ѝ задължения, а не си продава дела на друг напр.

# 136
Е,момичета ,предположих че Дениз стои зад това с флашката ,надявах се да не е той ,но за съжаление е така.Дойде му в повече това щастие ,което видя между танцуващите Ферит и Назлъ #2gunfire.Не можа да го преглътне и постъпи по възможно най-долния начин.А Ферит се усети и направо си го попита ,защо точно тази вечер взе това решение.Долен е Дениз,в случая и по-зле от сестра си. #2gunfireА Алия си го познава и веднага отиде и си му каза,и го накара да си помисли.Струва ми се че самия Дениз вече съжалява,усети се май че съсипа живота на Назлъ,но е късно Twisted Evil

# 137
Алиа: Ти ли разказа тайната на Назлъ?
Дениз: Според теб бих ли могъл?
Алиа: Преди не би могъл, но сега не мога да те позная.

Браво на Алиа!

На пръв поглед Ферит постъпва строго, но е прав. Назлъ трябва да плати за грешката си и да си извлече поука. Може би ще е добре за нея да падне от високо и да осъзнае сериозността на станалото и да си подреди приоритетите. А и Ферит бей можеше да я накаже много по-лошо.

Чакам с нетърпение реакцията на Асуманче. Тя няма да остави нещата така. Да видим коя от двете змии е по-отровна.

# 138
  • Бургас
Толкова е динамичен епизодът, че го гледам без дъх да си поема... Добре, че са измислили рекламите! Grinning
Всички знаеха за тази снимка: Хакан, Демет, Бекир, Асуман, Назлъ, Дениз, Алия, Фатош. Накрая наказана е само  Назлъ. Защо Алия не чувства вина? Та, нали тя провокира Дениз!

# 139
Сигурна бях, че Ферит ще направи нещо свързано с ресторанта за да си отмъсти  ooooh! танто за танто

"не знае с кой танцува" предупреди я  ooooh!

Точно !!! Макар ,че тогава беше малкичко на шега ,но сега добре я "настъпа " в танца ! Naughty Naughty Joy

Не е отмъщение според мен , а принцип ...не  иска да има нищо общо с човек ,който не е оправдал доверието му ...... естествено и чувствата му са наранени ,но на първо място е доверието ...................

# 140
Толкова е динамичен епизодът, че го гледам без дъх да си поема... Добре, че са измислили рекламите! Grinning
Всички знаеха за тази снимка: Хакан, Демет, Бекир, Асуман, Назлъ, Дениз, Алия, Фатош. Накрая наказана е само  Назлъ. Защо Алия не чувства вина? Та, нали тя провокира Дениз!

Те всички би трябвало да чувстват вината ама йок само Назлъто .Всички намазаха около нея  а тя ще изкупва вината си . ooooh!

# 141
Сигурна бях, че Ферит ще направи нещо свързано с ресторанта за да си отмъсти  ooooh! танто за танто

"не знае с кой танцува" предупреди я  ooooh!

Точно !!! Макар ,че тогава беше малкичко на шега ,но сега добре я "настъпа " в танца ! Naughty Naughty Joy

Не е отмъщение според мен , а принцип ...не  иска да има нищо общо с човек ,който не е оправдал доверието му ......   ...................
smile3521 newsm10 newsm10

# 142
Дъга,(Чакам с нетърпение реакцията на Асуманче. Тя няма да остави нещата така. Да видим коя от двете змии е по-отровна.)
Да права си, сега Асуто, ще изтропа на Хакан за Демет, че е била бременна и че го е махнала хаха Simple Smile

# 143
  • София
Защо Дениз не ѝ помогна с ресторанта? Нали искаше да плати онези 100 000?

# 144
  • Враца
Опааа .. Дениз не каза че е знаел за снимките а че научил от Ферит Whistling Whistling скри от нея  Whistling
Сега пък се чуди как Ферит може да е толкова жесток и предлага на Назлъ работа  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Добре че му каза че иска малко да си отпочине

# 145
Здравейте, тази вечер не мога да гледам, но си ви чета, както винаги, с удоволствие. Нямам думи за Дениз - умря ми и последната надежда за нещо съвестно в него. Лика-прилика със сестра си, егоист, невротик, комплексар и завиждащ до болка. Пишете какво става с Хакан и Асуман, че за тях ми е най-любопитно. Браво на Ферит за решението му - мъж с принципи, няма тън, мън. Браво и на Алия, да му покаже на Дениз що за човек е станал!!! Жалко за Назлъ - от всички тя най-много искаше добро да стори в името на сестра си, а сега най-много страда...Cry

# 146
  • Враца
Самбо при Хакан още нищо няма, но Асуман се е запънала да говори с Ферит (с което ме изненадва ) сега щ чака до сутринта защото той не я отразява  Grinning

# 147
Малкият сладур  си търси Назлъ. Само той ще умилостиви сърцето на вуйчо си и ще има среща  Hug

# 148
  • при най-добрият мъж...
НАзлъ ще се прибира в Антакия,за да си събере мислите и да започне наново.

# 149
Назлъ иска да си отидят с Асуман при родителите и в Антакия за една година  и Фатош не е съгласна. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт