DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • По света и в нас.
От това, което изпрочетох, страхотен епизод е бил, благодаря за разясненията, макар, че не гледах, страхотни сте. Аз казах ли ви още преди две теми, че Дениз ми бие на човек с маниакални наклонности, а? Някой беше питал с какво ще се захванат сц като сдобрят ГГ. Аз мисля, че Дениз още повече ще го изтерясват в следващите серии, а Демет съвсем ще се чалне като я  нареди Хакан. Двамата ще се съюзят и интригата е готова - двама луди срещу любовта на живота на Ферит. Той ще защитава Назлъ, обезумял от страх, тя него. Мале, мале, какви сценарии пиша, викайте Стивън Спилбърг.Joy
Плашим се от нещата които предполагаш. Whistling ooooh!
Аз искам любов между Ферит и Назлъ  Blush Heart Eyes
Булут беше уникален като винаги. Party

# 241
  • Плевен / София
Страхотна серия...Доверието трудно се печели и лесно се губи...но ако обичаш трябва да можеш и да простиш...Любовта изгаря, но и лекува...Демет ще отговаря предХакан, а се надявам той скоро да застане пред съда...Благодаря ви  за компанията и коментарите.

# 242
А Ферит и Дениз какво си говориха в гаража и малко преди това

Дениз каза на Ферит ,че повече той няма да решава вместо него и съответно Ферит му каза да прави каквото иска но да е правилно.токава икбал му каза ,че майсторът го вика и той тръгна пък Дениз нали е обезумял тръгна по него и започна да му вика да не управлява живота на хората и да остави Назлъ а да се занимава с Хакан и Демет.  ooooh!

# 243
  • Враца
А Ферит и Дениз какво си говориха в гаража и малко преди това
В общи линии Дениз му крещеше че не се интересува от компанията,парите и т.н и му каза да престанедаси играе с чувствата на хората и най-наглото според мен което му каза беше да ГИ остави с Назлъ намира  ooooh! ooooh! това като го чух ми идеше да го бушонирам през лаптопа #2gunfire
 ПП: Мария дублирахме се и с теб Grinning

# 244
  • Плевен / София
От това, което изпрочетох, страхотен епизод е бил, благодаря за разясненията, макар, че не гледах, страхотни сте. Аз казах ли ви още преди две теми, че Дениз ми бие на човек с маниакални наклонности, а? Някой беше питал с какво ще се захванат сц като сдобрят ГГ. Аз мисля, че Дениз още повече ще го изтерясват в следващите серии, а Демет съвсем ще се чалне като я  нареди Хакан. Двамата ще се съюзят и интригата е готова - двама луди срещу любовта на живота на Ферит. Той ще защитава Назлъ, обезумял от страх, тя него. Мале, мале, какви сценарии пиша, викайте Стивън Спилбърг.Joy

сценарии точно, като за турски сериал

# 245
Благодаря

# 246
Невероятна игра на актьора Хакан,с този налудничав поглед ,за момент се уплаших за героя на Джан

# 247

Не се плашете, не съм сериозна, макар, че Дениз за пръв път като го видях на екран, още в първата серия, си помислих "Този дали няма да е побъркания персонаж?" Не знам, но предчувствието не си отива. Иначе интригата мисля, че наистина ще дойде от тях двамата, но надали ще ги побъркат. Сериалът ще завие в съвсем друг жанр. Благодаря за компанията, макар и наполовина споделена...

# 248
Много силна серия беше. Страхотно се получи, всички тайни се разкриха. Крайно време беше сюжета да тръгне в друга посока.
Много ми е интересно как  ще реагира Хакан на новината, както и Дениз като разбере истината за милата си сестричка-манипулаторка и любимия й съпруг. Ще падне от високо май. Ама нека му. Няма да може да скача пред Ферит като петел и да му дава тон в живота.

Леле, Самбо, сценария ти е убийствен. Дано не да стане точно така.  Simple Smile

Благодаря ви за компанията, беше ми много приятно да гледаме заедно!

Лека нощ!
smile3524

# 249
Много силен епизод !!! Чудесна игра на актьорите !

Дано мамашите  направят светкавичен превод...ваайй ,че съм нахалнаааа.... Joy Joy hahaha hahaha Embarassed Embarassed

# 250
Дали  между тез двамката скоро бихме могли да видим някакво примирие  newsm78

# 251
  • Бургас
Браво, момичета! Епизодът беше връх, но за това ми помогнаха и вашите коментарии! Демет е хлъзгава риба. Любопитна съм как ще се измъкне. Да не вземе Хакан да подгони сега Асуман. Джан е наистина добър! Ролята му пасна страшно!!! А за Фатош-изобщо не ми изглежда влюбена в Енгин. Дали Дениз няма да обвини в омразата си Ферит за аварията на колата?
Лека нощ, повече размисли-след превода! Лекичка!!!

# 252
Благодаря ви момичета за компанията,беше ми приятно bouquet.Следващият епизод обещава да е още по динамичен в много насоки.
ЛЕКА ВЕЧЕР!

# 253
Момичета и аз ви благодаря за прекрасната компания. Лека и спокойна нощ и от мен. newsm46 smile3524

# 254
Мария,според мен примирие би могло да има само и заради новата шок-новина около катастрофата според мен.Относно Назлъ ,Ферит няма да се откаже от нея,за Дениз вече незнам какво да мисля.Благодаря за компанията на всички ,и лека нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт