DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 449
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Враца
Момичета и от мен голямо благодаря за  компанията  Hug
Според мен примирие между Дениз и Ферит няма да има, защото Дениз вече не го вижда като брат, а като съперник за любимата жена ( знаейки, че няма шанс с  Назлъ , защото тя обича Ферит ) и това още повече го озлобява  ooooh! Аз си мисля че той сам ще тръгне да разследва и пак ще опре до Ферит аби  Peace
Хайде лека нощ и от мен  smile3524 newsm46
Утре ще я доразнищим серията и ще измислим каква ще е другата  baby_neutral Joy

# 256
  • Варна
И на мен много ми беше приятно в компанията ви! До утре! Сладки сънища!

# 257
Хайде малко откъс от 14 серия   Hug Обаче хакан няма лесно да ес даде на Ферит и нищо чудно да му заложат някой капан  newsm78

https://vk.com/feed?z=video-146912950_456239776%2Fc514426fa525d7 … -146912950_112221

коментарите при мамашите са ,че или Назлъ е отвлечена или Булут  ooooh!

# 258
  • София
А Ферит и Дениз какво си говориха в гаража и малко преди това

Дениз каза на Ферит ,че повече той няма да решава вместо него и съответно Ферит му каза да прави каквото иска но да е правилно.токава икбал му каза ,че майсторът го вика и той тръгна пък Дениз нали е обезумял тръгна по него и започна да му вика да не управлява живота на хората и да остави Назлъ а да се занимава с Хакан и Демет.  ooooh!
А Дениз с какво ще се занимава? Ще дрънка на китарата, ще твори песни за несподелена любов и ще се вясва от време на време в бара? Все пак Хакан уби не само сестрата на Ферит, но и брата на Дениз, нали така? Или Ферит да отмъсти за всички, да върти бизнеса, за да им изкарва парите, а всички останали да си живеят живота. Това се нарича висша форма на егоизъм. Crossing Arms

# 259

Дениз каза на Ферит ,че повече той няма да решава вместо него и съответно Ферит му каза да прави каквото иска но да е правилно.токава икбал му каза ,че майсторът го вика и той тръгна пък Дениз нали е обезумял тръгна по него и започна да му вика да не управлява живота на хората и да остави Назлъ а да се занимава с Хакан и Демет.  ooooh!
А Дениз с какво ще се занимава? Ще дрънка на китарата, ще твори песни за несподелена любов и ще се вясва от време на време в бара? Все пак Хакан уби не само сестрата на Ферит, но и брата на Дениз, нали така? Или Ферит да отмъсти за всички, да върти бизнеса, за да им изкарва парите, а всички останали да си живеят живота. Това се нарича висша форма на егоизъм.

Дано все пак сценаристите съумеят да ни представят нещата с истинските им лица и съответно голямото заблуждение на Дениз.И тогава питам аз с какви очи ще погледне Ферит.Защото досега Ферит не е направил нищо спрямо него .Това ,че има привличане между него и Назлъ то си е химия ,чувства  ,любов  и ти не ги избираш те сами те намират и те карат да ги изживяваш но за всичко това са нужни двама !Дениз чисто и простичко сам се  заблуди TiredНе иска да си отвори очите и ушите и за жалост страда по несподелената си любов и си мисли ,че тя съществува. TiredТова вече е болестно състояние с диагноза. Tired

# 260

Как сме забравили това. А Ферит, че е постъпил неправилно още в първите серии не коментирахме. Вярно, Демет е дявол, но това е завещанието на Демир, Ферит нямаше право да крие, дори и за доброто на Булут. Опа, ситуацията стана позната. Хайде сега, Назлъ да му отвори очите. Колко криха с Енгин, вайкаха се къде да държат документите.

# 261
  • Бургас

Как сме забравили това. А Ферит, че е постъпил неправилно още в първите серии не коментирахме. Вярно, Демет е дявол, но това е завещанието на Демир, Ферит нямаше право да крие, дори и за доброто на Булут. Опа, ситуацията стана позната. Хайде сега, Назлъ да му отвори очите. Колко криха с Енгин, вайкаха се къде да държат документите.

Не мисля, че това беше завещание! Това беше предложение от Демир да даде 5% на сестра си, но не беше съгласувано от съвета и подписано от Ферит бей!

# 262
  • София
Скрит текст:

А Дениз с какво ще се занимава? Ще дрънка на китарата, ще твори песни за несподелена любов и ще се вясва от време на време в бара? Все пак Хакан уби не само сестрата на Ферит, но и брата на Дениз, нали така? Или Ферит да отмъсти за всички, да върти бизнеса, за да им изкарва парите, а всички останали да си живеят живота. Това се нарича висша форма на егоизъм.
Дано все пак сценаристите съумеят да ни представят нещата с истинските им лица и съответно голямото заблуждение на Дениз.И тогава питам аз с какви очи ще погледне Ферит.Защото досега Ферит не е направил нищо спрямо него .Това ,че има привличане между него и Назлъ то си е химия ,чувства  ,любов  и ти не ги избираш те сами те намират и те карат да ги изживяваш но за всичко това са нужни двама !Дениз чисто и простичко сам се  заблуди TiredНе иска да си отвори очите и ушите и за жалост страда по несподелената си любов и си мисли ,че тя съществува. TiredТова вече е болестно състояние с диагноза. Tired
Ето това не го проумява Дениз. Иска да накара Назлъ да го заобича, но как да стане зорлем?!

# 263
Не беше завещание, пък и с 5 процента, Хакан и Демет изобщо нямаше да имат глас.Освен това каквото и да е направил Ферит, не го е направил на Назлъ и Асуман, те двечките на практика ухапаха ръката която им дава хляб. Обратното не може да се каже в никакъв случай

# 264
Добро утро момичета   Hug дано сте си поспали след снощната силна серийка  Hugмамашките са превели серията но все още не се отваря  Tired

# 265
  • Плевен / София
Хайде малко откъс от 14 серия   Hug Обаче хакан няма лесно да ес даде на Ферит и нищо чудно да му заложат някой капан  newsm78

https://vk.com/feed?z=video-146912950_456239776%2Fc514426fa525d7 … -146912950_112221

коментарите при мамашите са ,че или Назлъ е отвлечена или Булут  ooooh!
Здравейте момичета
Както писах и снощи серията беше страхотна....динамична, а коментарите и компанията ви на онлайна допринесе за насладата от видяното....сега за откъса.....Големи мачовци са това турските мъже....еле влюбените ....всичките отварят врата с един ритник.... Wink

# 266
  • Бургас
Grinning Flowers Hibiscus Здравейте, не мога да пропусна да отбележа, че Назлъ ми хареса снощи - прическа, грим, дрешки..... И играта на Озге ми хареса. Може би се отпусна повече и стоеше по-близко до излъчването на Джан.
Усмихнат ден в очакване на руския превод! Видях, че е преведен, но е пуснат само за спонсорките, засега! Coffee

# 267
Здравейте и от мен!
Снощи беше супер, както поредният силен и динамичен епизод,така и коментарите на всички, които внасяха яснота за ставащото във филма,т.е. превеждайки онлайн.Сега, ще чакаме с нетърпение да гледаме отново епизода, но с бг. суб ,преведен от момичетата, които знаят турски,които не жалят труда си за да ни доставят това удоволствие, защото ние сме само аматьори.Предварително им благодаря ,успешна и спорна работа! smile3523 newsm51
Четох и тазсутрешните коментари, всичко сте писали и  като допълнение, няма какво да добавя,освен едно.Абе не пишете нищо за "чесновия букет" на Тарък, веее  smile3506 newsm62?!Защо Фотош се зарадва повече на него, отколкото на колието?
Приятен ден  ви желая! newsm51

# 268
  • Плевен / София
Здравейте и от мен!
Снощи беше супер, както поредният силен и динамичен епизод,така и коментарите на всички, които внасяха яснота за ставащото във филма,т.е. превеждайки онлайн.Сега, ще чакаме с нетърпение да гледаме отново епизода, но с бг. суб ,преведен от момичетата, които знаят турски,които не жалят труда си за да ни доставят това удоволствие, защото ние сме само аматьори.Предварително им благодаря ,успешна и спорна работа! smile3523 newsm51
Четох и тазсутрешните коментари, всичко сте писали като допълнение, няма какво да добавя,освен едно.Абе не пишете нищо за "чесновия букет" на Тарък, веее  smile3506 newsm62?!Защо Фотош се зарадва повече на него, отколкото на колието?
Приятен ден  ви желая! newsm51
Ами защото Тарък е от нейната черга и не я притесни с подаръка си.....Другият вариянт може да бъде, защото наистина има чувства към него, а Енгин я привлече в началото с бляска и желанието и за по добър живот....И на последно място, може да  обича да си хапва чесън....

# 269
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug

Пиша за първи път в темата!Гледам сериала от самото начало! Peace

Благодаря на eidin  Hug,за темите! newsm51  smile3525

''Виждам'' познати дружки от др.тема в която пишем! Wink Гости Hug Миме Hug Деси Hug Данни Hug

Включих се тъй като видях,че очаквате руския превод! PeaceИма го вече преведен и на др. място от друг екип! Peace

Полнолуние - 13 сабы
https://vk.com/topic-100681614_35552381?z=video-149512731_456240 … 53d07a552f590a347

Да ви пусна и рейтинга....Снощи както и тази вечер има мачове от ШЛ и е оказало влияние....

TOTAL
 1 BESIKTAS-LEIPZIG UEFA SAMPIYONLAR LIGI KARSILASMASI TRT 1 21:40 00:05 12,06 32,24
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:42 23:49 8,23 21,18
3 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV 20:00 20:42 5,11 14,45
4FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 20:00 4,56 15,23
5 DOLUNAY STAR TV 20:31 23:41 4,49 11,50

AB
 1 BESIKTAS-LEIPZIG UEFA SAMPIYONLAR LIGI KARSILASMASI TRT 1 21:40 00:05 15,89 40,84
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:42 23:49 8,41 21,23
3 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV 20:00 20:42 4,84 14,76
4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 20:00 4,83 17,05
5 DOLUNAY STAR TV 20:31 23:41 3,71 9,40

20+ABC1
 1 BESIKTAS-LEIPZIG UEFA SAMPIYONLAR LIGI KARSILASMASI TRT 1 21:40 00:05 14,95 36,47
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:42 23:49 9,28 22,20
3 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV 20:00 20:42 5,10 14,59
4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 20:00 4,99 17,08
5 DOLUNAY STAR TV 20:31 23:41 4,60 11,10

http://www.ranini.tv/reyting

Превод на песента на руски ез.!
🌖 Sen Beni Öldürüyorsun / Ты меня убиваешь🌖
Скрит текст:
Когда меня накрывает печаль, я хочу уехать далеко отсюда.
Даже если я не думаю о тебе каждую минуту, я все равно думаю о тебе
Твои глаза всплывают в моей памяти, ах эти детские глаза.
Твои слова вонзились мне прямо в сердце, слова острые как нож

Ты убиваешь меня. Ты делаешь это
Ты убиваешь меня, даже не зная того

Сколько бы я не убегала от себя, я все равно оказываюсь в тупике.
Как бы сильно я не хотела тебя, тебя все равно нет рядом со мной.
У меня накопились слезы, каждая из них причиняет боль.
Однажды я думала о том, что не заслуживаю всего этого

Любой корабль в порту увезет меня прочь
Это сон, однако расставания огорчают нас
Я пойду за тобой, несмотря ни на что, возьми мою любовь, ответь мне взаимностью.

https://vk.com/dolunayozgegurel?w=wall-146912950_112461

За всички! Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
За по-кратко аз съм Злати! Wink

Приятен ден,макар и дъждовен!  umbrella Hug

Общи условия

Активация на акаунт