DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 431
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте и от мен! Peace

Здравейте. Щом казвате, че не е завещание, а предложение, вярвам ви, макар че реално Ферит пак скри от съда документите - няма значение колко процента са били и какво са можели да допринесат. Вярно е, че е далеч от стореното от Асуман, но не и от това от Назлъ, така че, хич да не се прави на света вода ненапита. Страхотен откъс от 14 епизод. Вие защо мислите, че ще има отвличане? Не съм гледала снощната серия, чакам я с бг субтитри. Какво от нея ви наведе на тази мисъл? Спорен ден!
Ферит скри документа, но в крайна сметка това не навреди с нищо на сем-то на Назлъ т.е. постъпката му не е похвална, но действията му щяха да окажат влияние само в/у неговата родА, докато Асуман промени съдбата на непознати и невинни хора (Ферит и Булут).

Не мога да съжалявам Дениз, по-скоро съжалявам Ферит. Всички му правят спънки, а той иска да е лоялен и затова си пати. Демет го преследва, Хакан му търси цаката, загуби сестра си, майка му себе си не може да оправи, че какво остава да му е опора, Дениз му прави сечено, Назлъ го лъже, Асуман му скрои номер. Изобщо няма грам подкрепа, играе го сам с/у всички. Само Енгин го изслушва и толкова.

# 286
Мише, съжалявам слабите хора (Дениз), на Ферит му се възхищавам! Grinning

# 287
На мен пък не ми е жал за Дениз. Един мъж трябва да умее да губи с достойнство. Обаче Дениз не само не умее да губи, но и няма грам мозък в главата. Не спря да крещи на Ферит- спри да направляваш живота на хората, ама да се запита кой изкарва парите за разкошния му живот, за това да си дрънка на китарата и да ходи по петите на Назлъ, не му стигна мозъка. За това , че Хакан и Демет го направляват всеки в посоката която желае, пак не му идва на акъла. Ами вземете и управлявайте тримата фирмата без Ферит па да ви видя колко ще просъществувате нагляри с наглярите. И има наглостта да се перчи пред Ферит ,че той ще управлява неговия дял, с какви познания и качества обаче, не е ясно.
Винаги съм казвала, когато един човек е тъп, той не го осъзнава, другите около него страдат. Та така и Дениз, не осъзнава какъв е плевел, но другите около него страдат.

# 288
  • София
И това го има, но понякога и да си силен е уморително т.е. имаш нужда от рамо до себе си и той виждаше това рамо в Назлъ, затова е толкова разочарован и обиден.

На мен пък не ми е жал за Дениз. Един мъж трябва да умее да губи с достойнство. Обаче Дениз не само не умее да губи, но и няма грам мозък в главата. Не спря да крещи на Ферит- .......
Дениз първо трябва да се научи да се грижи за себе си, че после да крещи.

Кога чакаме фраг? Вероятно в петък, нали?

# 289
И това го има, но понякога и да си силен е уморително т.е. имаш нужда от рамо до себе си и той виждаше това рамо в Назлъ, затова е толкова разочарован и обиден.

Несъмнено за Ферит също е трудно. Аз просто говорех за чувствата, които двамата мъже предизвикват в мен. Ферит предизвиква само възхищение, забравям, че и той има нужда от съчувствие, рамо за опора, разбиране. А Дениз го съжалявам, защото все още не виждам в него лош човек, а объркан влюбен недорасляк. Не виждам в него мъж, но и злодей не виждам.  Grinning

Затова и имам повече търпимост към Дениз от Катрина, например!  Wink Heart Eyes

# 290
Пълнолуние 12 епизод BG SUBS

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=NQf2QhGKH2c
Благодаря за превода  bouquet bouquet

# 291
  • София
Тук вече съм съгласна. И аз не виждам в Дениз мъж, а объркано момче. Докато у Ферит виждам предимно мъж, който е стъпил с двата крака здраво на земята, бори се, обича и "мрази" докрай. Wink Heart Eyes

Пълнолуние 12 епизод BG SUBS

Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=NQf2QhGKH2c
Благодаря за превода  bouquet bouquet

smile3525 newsm51 smile3525 Благодаря за труда ви, момичета!

# 292

Няма да има тази вечер

# 293
  • Враца
Благодаря от сърце за труда ви момичета Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 294
Тук вече съм съгласна. И аз не виждам в Дениз мъж, а объркано момче. Докато у Ферит виждам предимно мъж, който е стъпил с двата крака здраво на земята, бори се, обича и "мрази" докрай. Wink Heart Eyes

Peace  Hug

И аз благодаря за превода!  bouquet Невероятни са момичетата преводачки! И на този, и на всички други сериали!

# 295
И аз изказвам едно огромно БЛАГОДАРЯ на момичетата потрудили са се за превода! newsm51  smile3501 smile3525

# 296
На целия екип положил безценен труд един огромен поклон към всички вас за удоволствието което ни доставяте  newsm20 newsm51 newsm51 newsm51 Благодаря ви мили дами !!! txtloves

# 297
  • София
Скрит текст:

Няма да има тази вечер

Ясно. Значи правилно се ориентирах, че ще е към петък.

# 298

Несъмнено за Ферит също е трудно. Аз просто говорех за чувствата, които двамата мъже предизвикват в мен. Ферит предизвиква само възхищение, забравям, че и той има нужда от съчувствие, рамо за опора, разбиране. А Дениз го съжалявам, защото все още не виждам в него лош човек, а объркан влюбен недорасляк. Не виждам в него мъж, но и злодей не виждам.  Grinning

Затова и имам повече търпимост към Дениз от Катрина, например!  Wink Heart Eyes

Щом ги гледам все още, значи имам търпимост към всички, не само към Дениз. А и в живота съм така, виждам на всички кривините, ама си викам, кой ли е безгрешен. Но, също така  има непростими неща, поне за мен и едно от тях е, да хапеш ръката ,която ти дава хляб. Иначе глупостите ,които твори влюбения човек винаги прощавам, защото човек губи разум и съзнание,като хлътне здраво от любов.

# 299
Катрина, надявам се, че емотиконките ти показват, че това за търпимостта го казах като шега, защото езикът, с който изразяваш отношението си към постъпките на Дениз, е остър, пък аз казах, че го съжалявам, та се пошегувах, че имам повече търпимост към него от теб, защото за мен е слаб и влюбен и не ми идва отвътре така остро да го осъдя. Викам да поясня, да не помислиш, че се заяждам с теб! Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт